Mamici de iulie-august 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

A,si nu mi-a dat nici nici DVD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Bravo Samurai-lady iti tinem pumnii sa ai parte de cat mai multe poze si sa vii cu cat mai multe vesti bune de la eco . 70$ x2,5 lei = 175 lei la noi deci nu e prea scump avand in vedere ca unele fete de la noi au platit si mai mult de atat si totusi sunt sigura ca sistemul sanitar de acolo e la alt nivel decat la noi , nu ?

Otilia22+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Chiar ca nu e mult 70$....mai ales pt 30 de min de 4D. Eu am dat atat si a, vazut 20 de min 3D si 1 min 4D.

24+ Denisa Maria

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua harnicutelor,

Ioana, , cresa lui Victor e inchsia de ieri pana luni inlcusiv, urmareste programul de la Comisia Europeana, smecheri, nu-i asa .
Asa ca ieri platim bona 10 ore , plus cat vine in restul saptamanii, mi-e frica sa fac adunarea.

Eu merg azi la dr, prima data de cand am iesit din spital, de abia astept sa vad mimoza la ecografie.

Pupaturi, spor la treburi si cumparaturi,

Anto 26 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

anto, bafta bafta multa la doctor! tinem pumnii stransi!

Aylin, 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Joujou, Lavinia si eu am o burtica mare si imi tot spune "cate una" ca ea nici la 7 luni nu avea asa mare burta. Dar ma doare drept in cot! Bb e sanatos, eu ma simt bine, asa ca...gura lumii sloboda. Stiu ca am ceva lichid amniotic in exces, dar nimic ingrijorator.

Maine plecam la Radauti, la socrii. Poate par inconstienta, ma duc in gura lupului. Sincer...o fac pentru Stefan. Ca daca nu am merge noi nu l-ar mai vedea bunicii. Iar el e topit dupa bunicu' (socrul meu). Faza e ca atunci cand vin in vizita ei - cred ca am mai spus asta cand ma plangeam aici pe forum - ajung sambata pe la 18 si pleaca a doua zi pe la 11. Si socrela nici nu-l tine fara mine, ca " nu se descurca". Asta e! O sa stau si o sa citesc, o sa incerc cat mai mult sa ignor. Iar daca e vreme frumoasa avem planuri de plimbare pe la manastiri, poate ajungem la Vatra Dornei. Acum trebuie sa il conving pe sot sa nu se ia dupa gura lor si sa mergem la Inviere maine. Ca socrela nu vrea niciodata, ca ea nu se amesteca cu "plebea"
Ei, hai, ca iar va bat la cap cu ale mele.

Va doresc numai bine, liniste si iubire.
Citisem in adolescenta Magicianul, al lui Fowles si avea un citat frumos la sfarsit. E si pentru voi, si pentru toti
"Cine n-a iubit azi sa iubeasca maine, iar cine a iubit....sa iubeasca maine"

Oana 24+ si Stefan-Vladimir 4ani+

poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Oana, drum bun la Radauti si vreme frumoasa ca sa va puteti plimba!
Anto, deci poti sa te joci mai mult cu Victor zilele astea. Bafta la doctor!

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

in legatura cu carnetul gravidei eu am avut la primul copil trecut tot,dar nu mi l-a cerut nimeni la spital.am si acum si-mi trece asistenta tot in el,dar cred ca o sa le am doar ca amintiri...
si vitamine compensate nu imi da deloc,si nici la prima sarcina cand aveam salariu mic...dar eu cred ca au fonduri,dar le dau la pile si nu e frumos din partea lor,nu?

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 24+
["url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums"][/url]

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

SAMURAI-LADY,tu ai 90 in talie?wauuuu cred ca esti tare finuta,eu am 104..

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 24+
["url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums"][/url]

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Eu ce sa mai zic cit am in talie, ca vroiam sa am mai mult dar bat pasul pe loc, tot 98 cm si in dimineata asta. Imi pun sperante mari in pasca de Pasti.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput