Mamici de iulie-august 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

anto abia astept sa ne dai vestile bune!tin pumnii!
otim,da de cora de la szeged scriam.merita sa mergi sa arunci un ochi in recunoastere.cel putin body de nou-nascuti eru fff ieftine si dragalase foc.si au la carucioare,o groaza.eu nu m-am uitat la preturi la carucioare ca mie imi trimite mama ,asa ca scap de o grija.
sa-l vedeti pe sot ce atent e cand ne uitam la lucruri pt bb.parca isi noteaza undeva in cap informatiile.isi ia in serios slujba de a face el shopingul daca nasc "prin surprindere".drept e ca el se uita la hainutele adidas si nike,ca alea ii plac cel mai mult..i-am explicat ca in ritmul in care cresc copii nu are rost sa arunci banii pe haine de firma.
lary tu vopsesti oua?

alina 24+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

gagici, am intrat pe fuga, sa va urez de toate alea bune, de Paste fericit si linistit, de bebelushi sanatosi si burtici frumoase!
plecam si noi azi din bucuresti, la mama, la campina, sa schimbam aerul, ca n-am mai fost de la anu nou.
noutatile mele de saptamana asta: miercuri am fost la control; a fost ok, mi-a facut si control pe masa (nu mai facusem de la 2 luni), de-am plecat cam cracanata d-acolo. colu e bine din toate punctele de vedere, secretia e abundenta, dar fara nimic specific (adica grav); am facut si eco, fii'mea e bine, creste intr-o fericire, mi s-a pus un nod in gat cand am vazut c-am atins deja un kg!!!
azi dimineata am fost la comisie si-am scapat si de asta! am prelungire de medical 30 zile, dupa care intru in prenatal - mai devreme, ce-i drept -, la sfatul dr. de familie, care mi-a zis ca, daca ginecologu imi da hartie cum ca as avea sarcina cu risc, prenatalul se da la 6,5 luni. si apropo de calculul lunilor de sarcina, si io-s cam defazata; primisem mai demult de la voi un calcul (pe care l-am salvat in calc):
luna 2- saptamana 7
luna 3 - sapt 11de la prima zi a ultimei menstruatii
luna 4 - sapt 16 -------------"--------------------------------
luna 5 - sapt 21 -------------"--------------------------------
luna 6 - sapt 26 -------------"--------------------------------
luna 7 - sapt 30 -------------"--------------------------------
luna 8 - sapt 34 -------------"--------------------------------
luna 9 - sapt 38 de la prima zi a ultimei menstruatii.
medicul de familie mi-a facut o altfel de socoteala, pe luni calendaristice si zile, da rezultatul e acelasi: adica, de-abia sapt. viitoare, cand voi fi implinit 26 de sapt, voi avea 6 luni in cap.

otim, ma-ntrebai capitolu trecut de unde stiu ca s-au schimbat listele de compensate/gratuite; pai, de la farmacii si de la dr. de familie - cica la fiecare 1 ale lunii se fac oarecari modificari in listele astea. eu aveam reteta gratuita de materna (centrum materna), data pe 29 martie, si cand m-am dus pe 2 aprilie s-o iau, oha gratuitate! medicul de familie mi-a confirmat ulterior modificarea listelor.

asadar, petreceri frumoase, dragelor, si odihna placuta!!!

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">25+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Joujou Ai o burtica super si tu semeni fff bine cu cineva cunoscut, daca nu vedeam cum te cheama, mai-mai ca dadeam un tel Cat despre vorbe-n vant, deh, cine sta sa le asculte? Pe mine ma amuza doar sinceritatea lor si mutritele pe care le fac cand le contrazic

Ghinetz uite, o sa ai vreme frumoasa de Paste, ca sa te poti bucura de imprejurimi si sa-i poti ignora pe socri, na-na, sac-sac lor Frumos citatul

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Ce liniste pe-aici. Ati plecat toate de sarbatori? M-as fi dus si eu la munte, dar mi-e frica cu burtik.

24+ Denisa Maria

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Nici noi nu plecam nicaieri, tot din cauza burticii! Speram sa treaca pe la noi niste prieteni. Incerc foarte tare sa raman pozitiva, desi cred ca nici la slujba de Inviere n-o sa pot ajunge. La urma urmei, cand voi mai fi eu asa de rasfatata? Sotul meu face curatenie, mama gateste pentru noi iar bebe e la locul lui, in burtica...

Lia S23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna fetelor!
Chiar ca e liniste pe forum! Toata lumea e in pregatiri pentru Pasti sau a-ti plecat pe la munte, pe la parinti? Mi_ar place si mie sa fiu alaturi de ai mei!! Dar am noroc ca o sa imi vina o verisoara din Spania cu sotul, o sa bucatarim impreuna si o sa ajungem si la slujba de Inviere pentru ca e o biserica romaneasca aici si am fost in fiecare an!
Eu am impresia ca mi_a explodat burtica in ultima saptamana, eu care eram bine in grafic cu kilogramele cred ca am pus vreo trei kilograme deodata!! Asta e, l-oi da jos in toamna asta!
Ieri am fost la cumparaturi si cred ca am fortat un pic pentru ca m-a cam luat cu lesin la un moment dat!! Eram exact la casa imi etalasem cumparaturile si ma gandeam...da acum pic cat sunt eu de mare!!! Si voi aveti momente d-astea de slabiciune? In rest mi_am cumparat o sticla de un fel de vermuth fara alcool ca sa petrec si eu de Pasti si am gasit o chestie super draguta, un fel de prima carticica a bebelusului in care trebuie sa completezi tot felul de date, ora nasterii, , kilograme la nastere, impresii, poze + ca e f frumos colorata..abia astept sa o completez!!
O sa urez si eu Un Paste Fericit fetelor care nu or sa intre pe forum zilele astea, sa ne vedem cu bine dupa!!

MADA 19+, cu

Poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisabety_73 spune:

UM 11.10.2006, DPN 18.07.2006, Maternitatea Bucur/Dr. Balan Agnes

Mergi la inceput

Elisabety, bun venit pe forum, sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos! Ne-ai prins acuma intr-un moment de liniste, ne-am imprastiat care incotro sa sarbatorim Pastele dar sa vezi ce vorbarete suntem cand ne adunam!

Scrie si tu repede vreo 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa-ti putem citi mesajele "in timp real"! Stii deja daca ai fetita sau baietel?

Lia S23

Mergi la inceput

Inca ceva! Cand o sa intre pe forum vreo mamica mai priceputa decat tine, o sa-ti treaca datele in listuta! Eu una nici nu stiu de unde sa incep... Ca sa fii sigura, mai verifica tu listuta zilele astea, sa vezi daca te regasesti, eventual reaminteste-le fetelor sa te treaca la catastif!

Numai bine!

Lia S23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna seara fetelor!

Eu am ajuns la Braila dar trebuie sa merg la masa .

Bine ai venit Elisabety si o sarcina usoara!

Revin sau nu!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput