Mamici de iulie-august 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 11
Antoanela23 spune:
Buna seara,
Am fost la dr, bebelina bine, are aprox 900gr, totul e in grafic. Sta cu capul in jos, noroc cu cerclajul.
Trebuie sa continuam ca si pana acum, repaus fff strict, atentie mare...si avem dreptul sa speram ca vom ajunge la termen.
Elisabety, bun venit in gasca, sarcina usoara si un bebe sanatos.
Pup fetele, va urez Paste fericit si multa sanatate,
Anto 26 siVictor (8 octombrie 2005)
loredana_76 spune:
Vroiam sa va intreb daca voua v-au aparut vergeturi.Mie mi-au aparut citeva pe sani si pe fund si nu stiu ce crema sa-mi mai iau.Voi cu ce va dati?
23+
X-ray spune:
'neatza!
elisabety bine ai venit,sarcina usoara.
anto super vesti,sa auzim tot asa.sa te bucuri de sarbatori din toata inima!
loredana eu de la inceputul sarcinii m-am dat cu sanosan crema anti-vergeturi.dar cum mai prindeam si altceva,am primit si galenic,si ceva crema anti-vergeturi din italia,ma dau combinat cu ce apuc.ideea e sa te dai chiar si de doua ori pe zi.eu ma dau odata pe zi dar si atunci e greu.am unele zone unde abia ajung....
jadi salutari la braila de la arad!
fetelor noi am inceput cu pastele cam de aseara.am fost in vizita la niste prieteni eu am mancat ca o purcelusa si sotu' a baut exagerat,drept urmare aseara cand s-a pus in pat iar era in Enteprise si discuta cu capitanul Picard....el cand ia ceva la bord tot timpul zica ca e intr-o nava spatiala in loc de pat ,asa se invarte cu el...pe mine ma doare gatul de mor si cred ca am pus-o de o bronsita,incerc cu homeopate dar nu stiu cat ma mai ajuta de data asta.
alina 24+ cu bb Elisa
asa crestem noi
liadorian spune:
Buna dimineata, oriunde ati fi! Eu si sotul meu am trecut intr-o etapa noua a relatiei noastre. Aceea in care imi face el injectiile zilnice si nu mai trebuie sa platim pe cineva sa vina acasa. Azi a fost prima experienta de genul asta, sincer aveam un pic emotii - el a facut ecologie, nu medicina... N-a fost chiar asa rau cum ma asteptam, atat doar ca ma doare un pic fundul si acum, dupa 2 ore. Si doar liticele nu dureau niciodata! Oricum, ce-a fost mai greu a trecut. A doua oara deja va fi mai simplu, nu? Daca aveti sfaturi pentru el, mai ales cele care ati facut vreodata injectii, nu va sfiiti! Ii dau imediat lista cu instructiuni de la voi.
Anto, felicitari pentru bebe frumos si sanatos! Stai cuminte in pat, daca de asta e nevoie!
Pamantul catre Alina! Sper sa terminati "misiunea" cu bine si sa va intoarceti teferi pe Terra!
Jadi, salutari! Sarbatori vesele!
Lia S23
loredana_76 spune:
Alina si eu m-am dat cu o gramada de crema de la Chicco speciala pt. vergeturi ,cu ulei de bebelus,dar nimic.As incerca-o pe cea de la Galenic,poate o fi mai buna.
23+
Luna1 spune:
Buna...dimineatza/ziua fetelor.
Eu am alergat ieri peste tot, mai intai in parc ca a fost o zi superba si i-am scos pe baieti la aer. Apoi am plecat intr-un oras din apropiere sa cautam biserica ortodoxa greceasca unde vreau sa merg la slujba de inviere sa iau lumina (cea romaneasca e in centrul Londrei si nu am chef sa merg acolo, dar cine stie poate ma razgandesc). Binenteles ca daca merg la cea greceasca nu o sa inteleg nimic din slujba dar e mai bine decat nimc. Apoi am fost la cumparaturi ca am musafiri maine, vine iar fetita aceea micuta de 6 sapt si i-am luat doua bluzite superbe si o pereche de pantofiori minusculi ca data trecuta nu stiam ca o sa o vad si n-am fost si eu pregatita ca la bebel na. Si asa mi-e drag de ea! Al meu deja imi face instructaj de doua zile "ai grija, nu e fetita ta, mai lasa-o si mamei, cere voie daca vrei sa o tii in brate, cand ti-o cere da-o inapoi!" Nu de alta dar m-am indragostit (instinctul matern) si ii e frica lui al meu ca fug cu ea.
Pana la urma voi face salata de beuf, am luat carne de mici si facem gratar, de porc pt gratar, salata verde multa, salata de fructe,cam atat. O tinem light!
Anto felicitari pentru vestea buna ca bebita e ok, abia astept si eu ziua de marti sa merg la anomaly scan ca am intrat in emotii mari, daca e ceva in neregula?
Eu ieri am mai descoperit o vergetura (am doua de la Cosmin pe langa buric) dar asta e, cum zice sotul meu "am vrut fata acum imi arata ea cat de capricioasa e".
Jadi distractie placuta la Braila, Alina si tie la Arad.
Simooooo si tie in EAU.
Mai exact va urez paste fericit tuturor oriunde v-ati afla si sa petreceti frumos.
Luna 21 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelyse Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
nicooleta27 spune:
Buna fetelor, am revenit, am trecut prin clipe groaznice dar sunt bine. Va urez sarbatori fericite si sper sa pot citi din urma.
19+
poze_nunta
poze_burtika
liadorian spune:
Luna, pupa bebelusha si de la mine! N-am mai tinut un copil in brate de mult si mi-e asa de dor!... Sarbatori fericite tuturor!
Nicooleta, ma bucur ca sunteti bine! Ce face bebe?
Lia S23
mioara2004 spune:
Buna fetelor,
Mi-am pus in sfarsit internetul acasa , deci pot sa intru zilnic pe forum...
Zilele astea am avut liber, am stat pe acasa nu m-am simtit asa bine; a inceput cu nas infundat, apoi dureri de gat si miercuri am inceput sa tusesc...Am luat ceva sirop de tuse pe baza de plante de la fares si acum sunt bine; vitamina C si propolis si stat in pat. Mi-a fost cam greu cu tusea ca se scutura tare burtica...
Ma bucur ca sunteti bine si va doresc un Paste fericit!
Eu ma dau in fiecare zi( chiar si de doua ori) cu o crema antivergeturi de la oriflame, inca nu mi-a aparut nimic.
La noapte vreau sa merg la Inviere, am fost in fiecare an si biserica este aici pe strada unde stau...
Va pup
Poza 23 saptamani
Mioara 27+ Doru Andrei
nicooleta27 spune:
Bb este bine, energic tare de tot, sunt putin speriata deoarece fibromul este in dreptul capusorului si posibil sa nu-i de-a voie sa se dezvolte, dar sunt optimista poate se va intoarce.In rest,,,contractii,,,si la pat.
21+
poze_nunta
poze_burtika