Mamici de iulie-august 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 12
liadorian spune:
Nicooleta, inseamna ca suntem in aceeasi barca, in ceea ce priveste contractiile si patul... Sper sa avem atata rabdare si intelepciune incat sa trecem peste perioada asta mai dificila, noi si celelalte mamici cu sarcini dificile!
Mioara, eu n-am fost asa de harnicuta cu cremuitul burticii, dar pana acum vad ca e in regula. Din cate inteleg, oricata crema am folosi sau nu , chestia asta cu vergeturile ramane neschimbata - daca mama ta a avut, ai sa le ai si tu, oricat ai munci. Daca ai mostenit de la mama gene bune, e in regula!
Lia S23
X-ray spune:
luna dragaleste-o tare pe micutza ca imediat vine fetita ta si ai sa vezi ca numai pt ea vei avea ochi....
nico bine ca ai ajuns acasa,stai cumintica in pat si va fi bine.
lia am ajuns cu bine pe tera,dar azi de dimineatza am aflat si restul povestii.eu am urcat sus si sotul a ramas sa dea mancare la caini si sa le dea drumul afara.dupa ce a terminat a intrat jos la soacra-mea a prins canishul si s-a hotarat sa-l tunda.cainele se zbatea si maraia,el cufarfeca in mana ca-l tunde si gata.soacra-mea urla din dormitorul ei sa lase cainele in pace ce are cu el de latra si maraie.i-am transmis azi ca nu va ramane niciodata singur cu copilul dupa ce bea ceva,e si fetita si poate ii trage o carare de 10 cm pe mijlocul capului...
mioara
simo paste fericit de la noi ,ciocnim oua si pentru tine!
alina 24+ cu bb Elisa
asa crestem noi
liadorian spune:
quote:
Originally posted by alina.a
lia am ajuns cu bine pe tera,dar azi de dimineatza am aflat si restul povestii.eu am urcat sus si sotul a ramas sa dea mancare la caini si sa le dea drumul afara.dupa ce a terminat a intrat jos la soacra-mea a prins canishul si s-a hotarat sa-l tunda.cainele se zbatea si maraia,el cufarfeca in mana ca-l tunde si gata.soacra-mea urla din dormitorul ei sa lase cainele in pace ce are cu el de latra si maraie.i-am transmis azi ca nu va ramane niciodata singur cu copilul dupa ce bea ceva,e si fetita si poate ii trage o carare de 10 cm pe mijlocul capului...
alina 24+ cu bb Elisa
asa crestem noi
Lia S23
X-ray spune:
da lia si eu am ras azi cu lacrimi,demult nu am mai ras asa...e tare figura cand bea ceva mai ales ca se intampla ff rar si din 2 pahare e in cap.drept e ca si aseara parca au fost un pic mai multe...
eu ma tot chinui sa termin cu bucatareala asta,m-am plictisit deja.mai e friptura la cuptor si sa bag in locul ei prajitura.si gata. na ca m-am apucat sa fac jurnal online...
alina 24+ cu bb Elisa
asa crestem noi
liadorian spune:
Alina, acu daca te-ai apucat de jurnal, tre sa-l duci pana la capat! (Ca sa spun si adevarul: sunt singura acasa fiindca sotul meu a mers s-o ajute pe mama cu cumparaturi si treburi; ea a gatit si pentru noi, asa ca nu se putea altfel, nu?) De-abia astept sa vedem ce ne aduce bun de mancare! Pana atunci stau cu un ochi in televizor si cu altul in monitor, mai vorbesc cu bebe, ma mai mir de ce tumbe face prin burtica... Oricum, deja are o relatie speciala cu tati: de fiecare data cand il striga tati, da un sut. Cu mine nu merge totdeauna figura...
Lia S23
X-ray spune:
si eu am observat chestia asta.cand vorbeste tati cu sonoru' dat mai tare imediat reactioneaza cu un shut.acum cand da shuturi se vede din afara cum se ridica pielea.eu sunt terminata de bucurie cand vad.al meu o tot pandeste de 3 zile dar nu da cand vrea el....
ca sa continui jurnalul,eu am facut si friptura de miel ca-mi place,dar cum o fac eu.adica a stat intr-un amestec de mirodenii la frigider 2 zile si abia acum e in cuptor.sper ca nu am facut pofta
alina 24+ cu bb Elisa
asa crestem noi
liadorian spune:
Si burtica mea face valuri! Am observat de saptamana trecuta, cand am stat in spital. Cat despre friptura, asa o face si mama! Nu prea mancam miel in restul anului, dar parca nu e Paste fara el, nu? Fie ca-ti place carnea sau nu...
Lia S23
X-ray spune:
gata acum am bagat si praji la cuptor.
va pup pe toate,inchei jurnalul meu online,si inca odata
PASTE FERICIT!
alina 24+ cu bb Elisa
asa crestem noi
andreea c spune:
PASTE FERICIT! va doresc si eu si sa va bucurati alaturi de cei dragi de aceste zile de sarbatoare.
si multi
Andreea saptamana 27 Radu Stefan
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005
burtik
nikole spune:
La mine, sunt 24 minute trecute de miezul noptii...
HRISTOS A INVIAT!
PASTE FERICIT ALATURI DE FAMILIILE VOASTRE, LUMINA SI BINECUVANTARI IN SUFLET SI IN CASE!
Cred ca sunteti la inviere...ce dor imi este si mie de tara , mai ales in astfel de momente, cu atat mai mult cu cat la mine, numaieu tin aceasta sarbatoare, nimeni nu intelege care, ce si cum...pacat!
pe maine...aveti grija cat mancati sa nu vi se aplece...
24+
haine gravidutzaaa