Mamici de iulie-august 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 6
arhdy spune:
Buna dimineata burticute.
Azi implinim si noi 24 saptamani si maine intram in forta in saptamana 25.
Sunt la munca si sper sa ne dea si noua drumul mai devreme azi. Nu de alta, dar am de facut cumparaturi, iar maine curatenie.
Va pup si va doresc o zi buna.
Diana 24+ si Alexandra Maria
otim spune:
hai nikole , cu draga inima te primim .
greierash - spor la cumparaturi , ai grija sa nu cari foarte mult ....
Buna dimineata si voua BBPuck si liadorian si aylin_tarcan si arhdy
la toate
Otilia22+Laurentiu
Ioana75 spune:
Buna dimineata, si salutari la toata lumea!
Raluca, felicitari pentru !
Anto, are Victor vacanta de la cresa?
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
otim spune:
Cred ca in curand o sa facem si noi ca in armata soldatii AMR (adica a mai ramas ) . Fetelor am citit din urma despre carnetul de gravida , ce e cu el , la ce foloseste si de unde il luam ( daca e foarte obligatoriu ) nu de alta dar nici eu nu am si nici altceva nu am pregatit in afara de fisele de gravida care sunt la medici nu la mine ( una la medicul de familie alta la ginecolog ) .
Otilia22+Laurentiu
panda77 spune:
Otim, eu am inteles ca in carnetul de gravida ar trebui sa fie trecute toate investigatiile facute pe parcursul sarcinii, a.i. in orice moment necesar ( de ex la nastere, daca nu se intampla cu dr tau sau unde ti-ai planificat )sa poata fi consultat de catre medicul care trebuie sa ia o decizie. Gandeste-te ce ar insemna sa mergi cu vraful de eco si de analize...
Oricum, presupun ca fisele medicale au cam acelasi rol, problema e ca eu nici nu am vazut vreo astfel de fisa pana acum asa ca nici copii dupa ele nu am.
Oana - panda77, 25+ cu
aylin_tarcan spune:
fetele, eu nu am carnet de gravida, si cred ca marea majoritate a gravidelor nu au. era o chestie desteapta, dar din pacate nu se tine nimeni de ea. eu nu am decat vraful de eco si de analize. atatica.
Aylin, 20+
aylin_tarcan spune:
sa va urez si eu PASTE FERICIT si plin de intelegere si voie buna!
cat mai sunteti pe aici, ca din moment in moment plecati care pe incotro! si nu va spetiti cu munca ca nu se intampla nimic daca nu faceti chiar tot!
eu nu fac nimic, e rendez-vous la socrii cu ai mei cu tot. si fac ei! noi o sa fim musafiri (ca de obicei de altfel )
mama zicea ca mi-am angajat firma de curatenie "SOCRII SRL" ca a venit socra-miu sa dea cu aspiratorul ca lumea pe dupa toate alea, soacra-mea sa spele geamuri...
oricum, incetisor, ca nu dau turcii!!!
Aylin, 20+
otim spune:
bravo aylin_tarcan asta ca sa intelegi si tu cat de importanta este si pentru bunici , nu numai pentru voi iar daca ei vor sa te rasfete de ce nu ??? la fel procedam si noi pentru sarbatori mergem la ai mei dupa aceea la ai lui si uite asa suntem noi musafirii , numai la curatenie nu accept pe nimeni decat noi doi facem ceea ce putem si cat putem
Otilia22+Laurentiu
aylin_tarcan spune:
otim, da! oricum, am niste socrii sa ii pui pe rana. daca mai zic ca ne dau si in fiecare weekend papica, o sa ma alergati!
Aylin, 20+
ralucapio spune:
Buna dimineata, prezenti si noi "doi" la cafea ....cu lapte
Multumesc mult, la toate burticutzele (nu vreau sa nominalizez pe nimeni ca sigur uit pe cineva si nu e frumos) pentru mesaje si sper sa pot intra mai des sa va mai povestesc cate ceva. Ce pot sa va spun acu este ca al meu bebe nu ma lasa sa dorm pe partea dreapta, cum ma intorc incepe sa se miste ...deci semn ca nu-i convine, uffffffff si mai sunt 5 luni.
Intre timp am vazut ca s-a ridicat problema carnetului de gravida de la medicul de familie ...... eu il am si degeaba ..ca e gol, pus undeva frumos intr-un raft, asa ca si cu si fara e acelasi lucru.
Drum bun celor care pleaca, distractie placuta si sa va ganditi si la noi.
Apropo ...mai este valabila intalnirea de pe 19 de la Etiquette? Ma primiti si pe mine?
O zi buna si spor la munca celor care lucreaza.
Pupici
19