Mamici de iulie-august 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Sorina, fiecare mama face ce e mai bine pentru ea. De exemplu eu imi doresc sa fie bb sanatos si sa ma intorc la munca dupa 4 luni.

Daca s-ar putea dona puncte din nou, v-as dona eu pentru titulaturi.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

fetele merci frumos pt raspunsuri. sper sa fie totul ok. n-am nici o alta apasare inafara de faptul ca-l simt cam jos(si parerea medicului). in rest nimik in neregula..........noi suntem inka in vacanta pana la sfarsitul saptamanii. ma bukur ca sunteti ok. ce s-a mai decis in legatura cu intalnirea de dupe Paste??????????????pupici

+21
mihaela
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Va pe toate !!!
Bun venit firimiturica, vikki si ily..si sa aveti sarcini usoare!

Am intrat acum, sa va povestesc ce mi se intampla (ca pana azi parca nu am mai vazut asa modificari de burtica si mi se pare interesant, ciudat, amuzant, etc...un amestec de trairi...). Va impartasesc voua pt ca sunt singura acasica si mi se pare ca traiesc niste clipe fooooarte interesante....
Deci: azi, de doua ori mi s-a intamplat urmatorul lucru(o data acum 2 ore si a doua oara chiar acum cateva minute): cred ca bebeu meu vrea sa se intoarca, nu stiu cum, din cate imi dau eu seama, acum are capsorul in partea dreapta si parca ar vrea sa se intoarca cu capul in stanga. La un moment dat, am simtit cum mi se intinde pielea de pe burtica si parca ma "umflu"(parca ma balonam asa ... instantaneu... nu stiu cum sa va spun sa ma intelegeti... poate ati patit-o si voi...). Ma uit la burtica....ce credeti? Burtica mea nu mai era rotunda asa uniform , parca in partea dreapta crescuse varful "omu", era asa o umflatura doar pe dreapta, parca inghitisem un gref si se postase pe dreapta burtii mele...Partea stanga era chiar mai lasata, mai supta, nu stiu cum sa zic... ceva de genul asta. Ziceai ca se impinge ca un mic tauras cu capu in burta mea , pe partea dreapta..... Nu cred ca e nimic ingrijorator, ci asa cum am mai auzit e bebe care se misca pe acolo asa de tare ca iti stramba burta.... Ma gandesc ca pe mine ma amuza si ma impresioneaza placut chestia asta . Probabil cine a mai patit asa stie cum e..... eeee asa de frumooooss. E greu de descris in cuvinte, sper sa si intelegeti ceva din ce am scris eu aici, iar daca nu imi cer scuze ca v-am plictisit.

greierash 26+

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Hristos a inviat! Va zic si eu cu intarziere caci tare ocupati am mai fost. Am petrecut bine si ne-am simtit minunat, mai ales ca mi s-a pus pata si sambata noaptea am condus o ora cu familionul si am mers in centrul Londrei la biserica romaneasca. Era plin de romani acolo si a fost o slujba frumoasa, m-am simtit ca acasa (au blocat oamenii traficul pe una din cele mai renumite strazi din mijlocul Londrei atat de multi eram).

Azi am fost la anomaly scan (morfofetala) si totul a iesit ok, masuratorile sunt ok, se pare ca bebita e sanatoasa insa ne-a luat ceva sa o masuram caci este asezata transversal plus ca s-a miscat non-stop si si-a pus palmele pe fata sa nu o gaseasca dna ecografista (nu stiu daca se masoara peste tot aici se analizeaza buza de sus, mai exact existenta ei) si am stat mereu pe faza sa o prinda cand isi ia mainile de la ochi. Si le-a luat si ne-a aratat tanti de la echo doua buze superbe, groase (eu le am subtiri si mereu am zis ca as vrea sa fie mai groase ca a le lui tac'su') deci seamana cu tati. Nasul mi s-a parut cam mare dar m-a calmat al meu ca nu avem nici unul nasul mare. Culoarea la ochi nu mi-a putut-o zice.

Cam atat despre noi.

Urez si eu bun venit noilor fete gravidute, sper sa va simtiti bine cu noi si sa ne spuneti cum va este, prin ce stari treceti.

Va pup

Luna 21 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelyse Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara frumoaselor,

Am mult de raspuns din urma, asa ca mai bine incep.

Ioana, , . Cum a fost de Paste, ti-ai atins target-ul cu pasca?

Luna, felicitari pt eco si bebelina frumoasa.
Si eu am o grija cu gura fetei, v-am mai zis eu, sa nu semene cu soacra, adica fara buze, nu va pot explica cum arata cand se rujeaza pe langa .

Bun venit noilor fete in grup, Firimiturica, Vikki si Ily, sarcini usoare, scrieti-ne mult si des.

Greierash, te inteleg, sunt senzatii unice cand misca bebe in burtica, nu ne plictisesti. Eu ma amuz uneori vazand cum se misca telecomanda pe care o pun pr burta cand face dra exercitii de inviorare.

Samuray, sa-ti fie de bine titulatura, e f haioasa.

Arhdy, multa sanatate.

Nico, imi pare rau ca ai avut probleme, sper sa fie ultima data pana la nastere, multa sanatare in continuare.

Irinusha, sa va fie de bine vacanta, se vede din poze ca a fost bine.

Sorina, sapt din semnatura sunt de la UM.
Statul pe scaun e o problema pt lungimea colului daca esti deja predispusa la asta. dr iti va zice la control daca e cazul sa faci schimbari, pt o sarcina normala ar trebui sa nu conteze.

Myral, dopul e cum ti-a zis si Irinusha, colorat roz-maro si consistent. De ce nu poti lua Utrog pe gura? Vorbeste cu dr despre secretia aceasta si nu intrerupe tratamentul.

Revin, pup fetele,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuciaZ spune:

Paste fericit!Nu am apucat sa va urez pana acum.
Heelp!!! Am pierdut nr de telefon de la cabinetul dr.Iosup (de la cabinetul pe care il are impreuna cu dr, Tutunaru)si imi trebuie urgent pt confirmarea echografiei. Ma poate ajuta cineva?
Multumesc anticipat

20+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Salutare! Se cunoaste ca v-ati intors din minivacanta, ca sunteti mai multe la apel

Am auzit ca ati mancat muuulta pasca si drob de miel
Sper ca au trecut racelile si alte probleme, ca daca nu, vin cu si le alung pe toate

Si daca tot aveti curiozitati, am si eu una - cum poate fi recunoscuta o pierdere de lichid amniotic?

PUPILICI

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 26+

Mergi la inceput

Ioana, si noi stagnam cu numele.

Alina(Anya), mersi frumos pt incurajari, . Nu stiam ca ai fost asa de mititica la nastere, bravo tie ca ai fost bb norocos si cu vointa si uite acum ce mandrete de mamica esti.
Mai am si eu o intrebare legata de prematuritate: la sarcinile cunoscute cu risc, nu se fac preventiv din timp, injectiile cu cortizon? Ca de multe ori nu mai e timp sa se faca in maternitate. Sau depinde de dr gineco, unii le prescriu si altii nu?
Eu le-am facut la Victor la 27 de sapt iar acum la 25 si mi-a zis dr ca uneori se face si un rapel.

Lia, Aylin, mersi frumos.

Oaana, ce-ti face maseaua?

Alina, am vazut pozele, esti o burtica fff frumoasa. Imi place cum sunt colorati peretii vostri, e f original.

Diana, felicitari si casa de piatra, sa fie intr-un ceas bun.

Lia, si eu tin cont ca si tine de etapele de prematuritate explicate de Anya, cum trece un prag, mai imi iau o piatra de pe inima.
Nu stiu cum e in Rom, dar la Brux sunt numai cateva maternitati suficient de dotate si specializate in ingrijirea prematurilor nascuti intre 26 si 32-34 sapt, daca nasti asa de devreme in alta parte esti transferata cu bb acolo imediat dupa nastere, dr mi-a zis f clar unde sa ma duc daca "ma apuca" .
Nu stiam de pragul de 28 de sapt/1kg stabilit in Rom, Anya iti multumesc si eu pt raspuns.

Si eu sper sa mai dau jos din surplus dupa nastere si alaptat. Sper sa nu fie ca la Victor, in perioada alaptatului m-am ingrasat pana la kg din luna a noua de sarcina.

Pup fetele, o seara buna,

Anto 27 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lorinaoo1

Salutare! Se cunoaste ca v-ati intors din minivacanta, ca sunteti mai multe la apel

Am auzit ca ati mancat muuulta pasca si drob de miel
Sper ca au trecut racelile si alte probleme, ca daca nu, vin cu si le alung pe toate

Si daca tot aveti curiozitati, am si eu una - cum poate fi recunoscuta o pierdere de lichid amniotic?

PUPILICI

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 26+

Lavinia, eu am mancat drob de pui si placinta cu branza si tot ma arde pe piept de-mi ies ochii.

Pierderea de lichid amniotic, hmmm... e principala mea grija si spaima la ora actuala.
In principal o recunosti ca e o pierdere f lichida, transparenta, nu e vascoasa ca pierderile vaginale normale.
Cand se rupe sacul e abundenta, curge mult si nu ai cum s-o confunzi cu altceva.
Daca e numai o fisura in sacul amniotic curge mai putin, oricum ar fi trebuie mers urgent la dr sau spital. Se face un test (chiar si de pe chilot sau tampon) unde se vede clar daca e sau nu lich amniotic.
Concluzia: Doamne fereste sa se intample prea devreme!

Anto 26 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikki spune:

Buna,va multumesc de primire,sunt foarte emotionata nu tot timpul pot sa va scriu dar incerc.Sunt in 23 de saptamani,deocamdata ma simt minunat nu am de ce ma plange,atat ca inca tot nu pot accepta sa ma dezvot in fiecare saptamana cu 1-2 kg,deja am pus 10 de la 53.Ultima data cd am fost la medic mi-a spus ca poate fi fetita,dar nu e sigur inca,credca voi sti la urmatorea vizita mai sigur,nu stiu de ce dar mi-a intrat in cap ca voi avea baietel,infine,trb sa ma conving.Problema mea e ca nici un nume nu-mi convine,le tot caut origine si semnificatii,va pup,mai vin si maine

Mergi la inceput