Mamici de iulie-august 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

HRISTOS A INVIAT.
CE MAI FAC FRUMOASELE MAMICUTE?
FIRITURICA.ILY SI VIKKY BINE ATI VENIT.
LUNA FELICITARI PENTRU ECHO...
ANTO,MERCI DE INTREBARE,MAI BINE,CRED CA NU ERA INFECTIE LA RADACINA,CI CRED CA DE LA PERIUTA...CA MI S-A INFLAMAT SI SUS,I-AM DAT-O FECIORULUI MEU SI CRED CA A DAT-O PE JOS...SI AM LUAT VRE-UN MICROB...AM SPALAT CU RACHIU-DE MI-A ARS GURA,DAR MI-A TRECUT...DECAT ANTIBIOTIC,MAI BINE ASA....
EU ACUM NU MA SIMT PREA BINE,CA AM FOST LA CINEVA SI AM FACUT ABUZ DE COLA SI ACUM MA DOARE STOMCUL GROAZNIC,DAR ASA IMI TREBUIE DACA NU MA ABTIN,DESI STIU CA-MI FACE RAU...
VA PUPIC PE TOATE....

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 24+
["url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums"][/url]

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

anto, cortizonul se face in functie de decizia dr. care urmareste sarcina, in cazul sarcinilor cu risc de nastere prematura. momentul si necesitatea administrarii se stabileste pentru fiecare caz in parte. asa este, in maternitate de multe ori nu mai e timp, mai ales daca gravida vine in expulzie. este mai simplu, daca pot spune asa, cand se decide ca bb trebuie scos mai devreme din cauza unei suferinte fetale si se programeaza cezariana cat mai repede, se stie momentul nasterii si se face preventiv cortizon.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Antoanela Irinusha Lia multumesc mult incerc sa stau mai linistita si sa nu ma mai gandesc la toate relele.Fetelor sa stiti ca va citesc de mult ca sa stiu ce ma asteapta si am foarte multe lucruri de invatat de la voi (eu sunt la mamici de sept oct).Myral18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Alina, multumesc pt raspuns, .

Oaana, ma bucur ca nu a fost infectie.

Somn usor,

Anto 27 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Buna fetelor...
Am intrat sa citesc ce ati mai scris...
Alina si Irinusha v-am vazut pozele. Alina nu esti grasa deloc, burtica trebuie sa creasca. Si eu ma simt mare si mai am cate un soc cand ma vad in cate o vitrina din intamplare...
Bine ati venit firmiturica, vikki si ily7! Va doresc sarcina usoara in continuare.
Vikki am vazut ca esti din Cluj!
Estecri am vazut ca ti-au raspuns fetele in legatura cu intrebarea ta...Nu poti sa ai alte venituri ca sa primesti cei 6 mil de la stat. Si eu am mai multe contracte de munca care trebuie sa le suspend ca sa nu am surprize...Dar poate iti rezolvi la negru : treci proiectul acela pe altcineva cu care te intelegi, tu lucrezi si primesti banii, persoana ramane cu venitul pe numele lui ( contributia la pensie, etc.).
Lorina ai intrebat de udat : in Ardeal e un obicei, a doua zi de pAsti barbatii ( baietii ) merg si uda fetele. La origini cica le uda cu apa, acum se vine cu parfum. De fapt este un pretext sa-ti vina lumea in vizita, sa manance si sa bea...
Va pup si revin maine...

Poza 23 saptamani
Mioara 27+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

"Neata, burtici! Va ademenesc la o Simo, tu pe unde esti? Ce mai cumperi frumos pentru Matei?

Lia S24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Buna dimineata si de la noi , prezenti la . Azi e zi mare mergem la nenea doctorul sa vedem ce ne mai zice , speram sa fie de bine

Otiliainceput 23+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Va tin pumnii, Otilia! Sa ne aduci vesti bune, poate mai inseninezi un pic ziua de azi - de la mine de pe fereastra se vede un cer innorat si uracios ...

Lia S24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Irinusha - bine ai revenit , dar UAU unde ati fost , Monaco ... CE POZE ... frumos , sper ca te-ai relaxat si in locul nostru asa un pic

ily7 - si de ce nu ne scrii mai des ??? sunt sigura ca ai lucruri importante de zis sau chiar sa-ti bei alaturi de noi ne-ar face placere si eu una te astept mai des ...

greierash - si la noi burtica se tot "muta" si e chiar haios

Luna1 - chiar si culoarea la ochi vi se zice ??? UAU ... ma bucur ca ta e super bine

vikki - poti vedea la urmatorul control sexul bb daca are el/ea chef sa ti-l arate . Te asteptam si azi .

liadorian - la noi senin azi , vrei sa-ti trimit o raza de soare ??? Ma concentrez ...... ma concentrez..... hocus-pocus.... ia uita-te pe geam.....

Otiliainceput 23+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Buna dimineata burtici! Din nou si noi la apel, ca in ultimele zile am lipsit din motive de alergatura pt cumparaturi! Dar am recuperat tot ce ati scris in urma, asa ca sunt la curent cu tot.

La mine printzesica este din ce in ce mai puternica si loveste chiar fff bine de zile bune, ba chiar pot sa spun ca incepe sa se vada si burtik cum se ridica atunci cand misca. Are un stil tare nostim ca loveste asa prin surprindere si f tare, si apoi sta cuminte cateva minute, si iar da...Are si momente de dans uneori, si aseara chiar am crezut ca vrea sa stea in picioare asa de tare se stransese burta mea. Mie mi se pare ca arat putin ALIEN, pt ca toata burta mea se concentreaza pe partea dreapta. Dragutza de bb numai acolo sta, si loveste cand sub burik, cand muuult deasupra. Cred ca face tumbe prin burta mea.

In rest...multumesc mult inca o data pentru felicitarile din paginile trecute. Se apropie momentul, si incep si emotiile. Stresul este si el la loc de cinste, si hormonii isi fac de cap, asa ca mai trag o repriza de plans din cand in cand sa ma mai calmez (spre exasperarea sotului). Aseara asa tare m-am enervat ca am zis ca gata nu mai fac nimik, sa se duca alde socra-miu sa isi mai faca ei odata nunta daca tot se baga atata! Dupa toate calculele si toate listele, dintr-o lista de 16 persoane invitate din partea lor(asta actualizata lunea asta), aseara am primit alta lista, cu DOAR 34 de persoane!!!!!!!!!!! Am zis ca mor!

24+ Denisa Maria

poze cu noi

Mergi la inceput