Mamici de iulie-august 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

ADEVARAT A INVIAT myral - scurgerile in sarcina mai abundente sunt ceva normal , dar cel mai bine si mai sigur e sa stai de vorba cu doctorita ta . Despre "acel dop " o sa mai asteptam putin ca sa intre pe forum mamicile cu experienta si sunt sigura ca ai sa primesti un raspuns , chiar as fii si eu curioasa sa aflu .

Otiliainceput 23+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

myral, habar n-am, din proprie experienta, cum arata dopul gelatinos. Insa daca le intrebi pe mamicile de martie-aprilie, cred ca ele pot sa-ti raspunda cat de detaliat vrei - amintirile lor sunt inca proaspete, nu? Sau poti avea un pic de rabdare, poate intra aici o mamica mai invatata (sau patita!)

Numai bine, tie si lui bebe! Ma bucur mult ca s-au potolit contractiile acelea uracioase!

Lia S24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

Hristos a inviat si bine v-am gasit!! .Sanatate multe fetelor care sunt racite , sa fie cumintele , sa pape multe portocale, lamai, ceaiuri...
Am citit si eu din urma si raspund si eu acum:
Mychydutza eu il simt pe bebe si jos, jos de tot dar si in partea dreapta unde e ficatul . Eu cred ca cel mai bine iti spune medicul daca e prea jos sau prea sus si ma gandesc ca in burtica el se plimba pe unde ii vine bine...
Alina.a nu esti mare deloc!!! Eu am 85 kg la 1,62 m inaltime...deci iti poti inchipui cum arat ...Dar daca incerc sa nu mananc seara ma apuca o pofta de macare pe la 23,24 incat trebuie sa mananc ..asa ca mai bine mananc pe la 20 si nu mai mananc noaptea...
Liaaaa intru si eu in grupul de fete care vor sa slabesca ca ai vzut mai sus cu ce masuratori ma laud!!!!
Hai sa va dau cateva detalii si despre mine:
Am probleme cu spatele.Ce e mai ciudat ca am un punct dureros rau in dreapta in spate parca pe linia ficatului (ficatul dupa slaba mea anatomie il localizez sub ultimele coaste in partea dreapta)...nu stiu ce poate fi. Partea rea e ca nu e de o zi doua ci de vreo 2-3 saptamani! Voi va confruntati cu asemenea dureri?
Si inca o intrebare ...asta mai mult pe parte legislativa ...poate ma ajuta cineva. Am intrat intr-o comisie pe proiecte phare (e vorba de vreo 10 scoli de romi care intra in dotare si amenajare). Eu sunt unul dintre membrii ce-i drept , in comisie sunt vreo 15. Deci , eu as fi responsabila de o mica parte din acest proiect. El va incepe sa se deruleze din luna iunie (in iulie voi naste), si sunt platita ca lucrez pentru acest proiect toata perioada cat se deruleaza(adica 18 luni)...si suma nu e mica. Problema e daca as putea sa beneficiez si de cele 8 mil crestere copil si sa fiu platita si pe acest proiect?
Haideti ca m-am intins ca o placinta...promit sa nu mai fac...
va pup

sorina 23+
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani

Mergi la inceput

inca 2 intrebari si gata , nu va mai stresez:
1. nu mai imi aduc bine aminte unde am citit sau unde am auzit ...dar va intreb pe voi acum daca intradevar este adevarat sau sunt babisme: este adevarat ca daca stai mult pe scaun se poate surta colul? eu stau cam 8 ore la servici si asta mi-ar trebui !!!sa nu dati cu pietre sau rosii dar zau ca nu stiu daca e adevarat sau fals!!!
2. voi cand va semnati la sfarsitul mesajului treceti saptamanile numarate de la prima zi a ultimei menstruatii sau saptamanile de cand a fost oul fecundat sau varsta pe care va spus-o doctoru' la ecografie in primele saptamani?
pup dulce burtici cu bebice si bebici

sorina 24+
poze1
poza2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Hristos a inviat burticute!
Chiar de-i prea tarziu: Paste fericit! Sper ca Iepurasul sa fi fost darnic cu voi!

Am revenit si noi din concediu - frumos, dar prea scurt - si daca aveti chef de poze ne puteti vedea aici .

N-am citit din urma, doar atat pentru Myral:
Dopul gelatinos e ca o gelatina (de unde si numele) de obicei rozalie, sau cu firisoare de sange ... multe mamici il descopera pe hartia igenica, eu l-am vazut in baie dupa ce m-am spalat ... si asta cam 3 zile inainte de nastere.
La sarcina asta am si eu o scurgere mai abundenta, ca o mucoasa, bej-galbuie ... dupa dr. meu e totul in ordine. Sper ca te-am putut linisti putin. Numai bine!

Va pupic si va doresc tot binele din lume!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

vikki, bine ai venit si sarcina usoara!
Andra, ma bucur sa aud ca esti asa bine.
Sorina, in lege spune ca nu beneficiezi de indemnizatia de 6 milioane, ci doar de stimulentul de 1 milion daca realizezi venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003, cu modific#259;rile #351;i complet#259;rile ulterioare. Mai ramine sa cauti daca banii pe care ii primesti tu de la proiect se incadreaza in aceasta categorie. Daca da, "pierzi" 5 milioane doar, pentru ca alocatia copilului de 2 milioane o iei indiferent daca muncesti sau stai acasa in concediu. De obicei se numara saptaminile de la ultima menstruatie. La restul nu stiu.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Sorina, nu pot sa raspund decat la intrebarea legata de semnatura. Eu trec nr. de saptamani incepand cu prima zi a ultimei menstruatii. Varsta gestationala se aproximeaza teoretic, din cate stiu, iar bebelika al meu/a mea e cu doar o saptamana mai mic(a) decat data pe care o trec la semnatura. Cel putin asa mi-au spus la eco, in functie de masuratorile pe care le-au facut ultima data.

Lia S24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ily7 spune:

Aaaa... pai daca tot a mai aparut lume noua sa ma prezint si eu . Sunt o viitoare mamica de fetita, am DPN (aproximativ) 8 august - asa mi-a spus doctorul , insa eu dupa o alta statistica dintr-o carte, mi-am calculat 15 august (sa vedem cine are dreptate ).
Sunt sigura ca am fetita pentru ca mi-am facut amniocenteza asa ca... in punctul asta de vedere nu o sa mai am surprize.
De citit citesc mult ce se scrie pe forum (de scris... mai putin...). Ce-mi place e ca deja pe unele dintre voi am impresia ca va cunosc si ma bucur cand scrieti noutati despre voi sau cand sunteti vesele !!!
Despre mine nu prea mai stiu ce sa va spun... de muncit, muncesc in acelasi ritm ca si inainte de a ramane insarcinata... sunt cam "proletara" din punctul asta de vedere dar am avut noroc ca pana acum m-am simtit bine si-am profitat de ocazie!
O sa ma mai "bag si eu in seama" de acum incolo si-o sa-mi mai dau cu parerea ... nu ca ar interesa pe cineva, dar mi-ar face mare placere cateodata sa ma mai bag si eu in vorba.
Va pup pe toate

ily 23 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

SORINA-eu scriu numarul saptamanilor pe care mi l-a spus ecografistul la ultimul eco.La mine vad ca e in pas cu numaratoarea mea a saptamanilor.Bebe e mai maricel cu o juma de saptamana sau o saptamana.

Samurai-lady 23 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Lucruri bebe

Mergi la inceput

multumesc de raspunsuri.
Ioana 75 ,deci e clar ca nu as mai beneficia de cele 6 mil i ar trebui sa ma intorc si la lucru...iar bebe va creste fara mine...nu stiu daca voi putea sa sacrific perioada asta de doi ani pentru niste banuti in plus...ma mai gandesc...
lia si samurica , am modificat si eu la semnatura cum ar fi trebuit adica saptamani numarate din prima zi a ultimei menstruatii.Lia dupa cate observi , daca ti-ai dat seama si la mine bebele ar fi mai micut cu o saptamana...dar cica nu e bai!!
pup fetele

sorina 25+
poze1
poza2

Mergi la inceput