Mamici de iulie-august 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Anya20, multumesc mult! Eu sunt mai linistita cand sunt informata...

Lia S24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Am reusit sa-mi schimb titulaturaaaa:din membru junior in mama samurailor :)))
Cum petreceti ?
Mie mi-au trimis ai mei parinti niste poze pe mail cu drobul de am salivat pe tastatura de numa-numa

Samurai-lady 23 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Lucruri bebe

Mergi la inceput

, Samuray-Lady! Sa-ti traiasca Samurashii!

Lia S24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Samurai-lady
depinde pe cine intrebi cum petrecem ??? eu la muncaaaaaa (la patron )
si casc de mama focului ... in rest de sarbatori super bine (a trecut mult prea repede ) la mama unde am fost super rasfatata (pe bune mi-a placut ) .

Otiliainceput23+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

petrecaretelor, dar ce liniste e pe aici! nu va mai aude nimeni glasciorul....

Lary, felicitari pt noua titulatura...eu mai am de muncit pana atunci...

Andra
24/25 s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikki spune:

Buna! Sunt si eu o viitoare mamica de august 2007, cu DPN 5 august. Daca se poate, va rog sa ma treceti si pe mine in listuta. Multumesc.

Mergi la inceput

firimiturica - bine ai venit in nostru , eu stiu ca avem si viitoare mamici de Craiova asa ca daca ai putintica rabdare sigur ca ai sa primesti un raspuns .

vikki - iti urez bun venit in nostru , mai tarziu cand va intra pe site o colega de "suferinta" mai experimentata decat mine sigur iti va indeplini dorinta

La amandoua va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi . In cazul in care nu stiati primele 10-15 mesaje sunt moderate deci noi o sa va vedem mesajele putin mai tarziu , dar nu renuntati .

Otiliainceput23+Laurentiu

Mergi la inceput

Bun venit, firimiturica si vikki! Sa aveti parte de sarcini usoare si de bebelusi sanatosi si voinici! Stiti cumva ce culoare vor avea carucioarele voastre? Intreb pe altele, ca eu nu stiu inca ce puiut clocesc aici...

Otilia, ce semnatura faina ti-ai "crosetat"! Super! Ma apuc si eu acusi de mesterit.

Lia S24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Buna fetelor si HRISTOS A INVIAT! V-am mai deranjat o data dar mi-am permis si acum pt ca ati fost f dragute. Aveam probleme cu niste contractii dar am luat antispastice (printre care si diazepam) acum ma simt f bine daaaaaaaaar de la 14 sapt doctora mi-a dat sa iau si utrogestan iar zilele astea am avut o scurgere mai ciudata(eu nu prea am avut scurgeri in sarcina mai deloc) era alb galbuie si mai tare asa consistenta, prima data m-am gandit ca e pastila ca nu se mai absoarbe desi stau 20 min culcata dupa ea apoi mi-a trecut prin minte ca ar putea fi dopul acela gelatinos dinainte de nastere si am intrat in panica. Va rog o parere cum arata acel dop? Aseara si azi dimineata nu am mai luat utro si parca scurgerea e deja altfel adica nu mai e tare.(dar totodata mi-e si frica sa renunt la el iar pe gura nu il pot lua).Va multumesc pt eventualele raspunsuri!Myral18+

Mergi la inceput

liadorian - daca voi ati "somat" ma gandeam sa mai schimb ceva . Spor la "mesterit"

Otiliainceput 23+Laurentiu

Mergi la inceput