Mamici noiembrie -decembrie 2007(9)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ADEVARAT A INVIAT!

Ce faceti fetelor? Tot la petrecut? Si la mancat? Eu am mancat destul de moderat. Mai naspa a fost in Franta ca nu prea aveam ce manca. Scria numai in franceza si eu nu inteleg franceza. Unde erau cuvinte care le intelegeam cat de cat.....era mancare pe care nu o puteam manca. Tipul fructe de mare etc. Am cam suferit din acest punct de vedere. In rest, ma gandesc prea des la ecografia din 20 aprilie. Nu prea am rabdare. Ma bantuie ceea ce mi-a spus doctorita aia chiar daca nu e fondat deloc ceea ce a spus ea.....Zigotul meu nu avea nici macar 30 de zile. Avea 28 sau 29 de zile.....deci nu are ce sa vada la aceasta varsta. Dar asta e cum eu sunt panicoasa al drakului de rau.....pana nu fac eco sa vad ca totul e ok.....imi voi manca ficatul de stres.
Maine am sa incerc la munca la mine sa fac dozarea lui BhCG ca sa vad cum decurge sarcina. Am sa-l fac marti, joi si sambata. Asa ma voi cinvinge. Sper sa reusesc la munca la mine. D-ne ajuta.
Hai va salut si sa ne auzim cu bine si cu vesti bune.

DANA 7 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna dimineata tuturor, sper ca ati avut parte de niste sarbatori minunate si pline de lumina in suflete ! :)

------------------------
Flory 8+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Buna dimineata fetelor.
Cristos a inviat.
LA MULTI ANI OANA!
Stiu ca pe 7 aprilie a fost ziua ta. Sanatate multa, o nastere usoara, un bebe sanatos, fericire multa si tot ceea ce iti doresti sa ti se indeplineasca.

Geany 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_id spune:

neata fetele......
Hristos a Inviat!!!!!!!!!
eu ma simt aiurea, acum sangerarea s-a mai diminuat. din pacate nu stiu daca il gasesc pe dr azi. am sunat la prima ora dar nu a raspuns.
va mai spun pe parcurs.
pupici
diana +5?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Gata treaba..........
Am intrat sa vad noutatile , sa va urez sarbatori fericite alaturi de cei dragi si nu in ultimul randa sa spun LA MULTI ANI!!!!!!!!OANA sa fii sanatoasa si o sarcina usoara in continuare iti doresc.
Noutati ceva?

anca 9+

vine bebe....
poze

multumesc anca

10+ si matei

oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Hristos a inviat

multumesc geany
ce face burtica?

10+ si matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jersey3681 spune:

Buna fetelor,

Vroiam sa va spun ca miercurea trecuta am pierdut sarcina. Va doresc sanatate si o sarcina usoara!

Mergi la inceput

Jersey3681,imi pare rau.cum Dumnezeu s-a intamplat?
ai grija de tine.sa-ti dea DD putere sa treci peste asta .

10+ si matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

HRISTOS A INVIAT si de la noi!

oanaLA MULTI ANI!!SARCINA USOARA SI BB SANATOS! !! trei zile inainte si dupa e valabil
jerseynu am cuvinte!! Sa ai incredere in DD ca-ti va implini visul
ana_idmergi azi la spital??Bafta!!
bb yasmistiam ca sunt fete care nu au o parere buna despre el, dar eu nu am ce sa-i reprosez!!
ancutaunde sunteti???

Fetelor..eu de azi am terminat cu fumurile..dupa Et am fumat cam 5 tigari/zi, dar gata..asa ca o sa fiu o crizata.. cateva zile! Voi v-ati ingrasat ceva??? eu am 1 kg in plus si se vede buticica...

PUSSI 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Jersey, imi pare tare rau sa aud asa ceva, suntem alaturi de tine, asa ca daca simti nevoia sa ne povestesti suntem aici....
Oana, la multi ani ! :)

------------------------
Flory 8+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput