Mamici noiembrie -decembrie 2007(9)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Oana, burticuta creste. Abia astept ca pe 24 sa merg la control.

Geany 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

multumesc de urari

geany,eu merg pe 17,am sa am 12 saptamani,abia astept

10+ si matei

oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2482 spune:

Buna! Vreau sa intru si eu in club!
8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimineatza!!
Oana, LA MULTI ANI!!!!
jersey, imi pare nespus de rau. dar cum ai aflat??? ai fost al dr, ti-a spus el??
eu saptamana viitoare merg la eco, de abia astept!! o sa am si eu aproape 12 saptamani atunci.
fetelor va rog spuneti-mi si mie simptome mai aveti??? eu nu mai am nimik, decat un gust ciudat in gura, un gust metalic, ma gandeam ca poate e de la vitaminele prenatale!! va rog sa imi spuneti!!!!!!

eu am plecat putin la shoping ,, daca tot sunt in concediu!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

10

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

poza eco bb 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Pe mine ma afecteaza faptul ca ma ingras, am pus 2,5 kg deja si sunt ingrijorata :( Problema e ca imi e foame, si nu imi dau seama daca e din cauza Elevitului sau subcontientul meu care zice ca uite, acuma pot sa maninc ca doar sunt insarcinata ...
In rest, putina greata si stari de ameteala ..

------------------------
Flory 8+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

pufulet74,fii multumita,asa-i sta bine unei gravidutze,mai plinuta.eu am slabit de la greturi 5 kg si arat ca un bat.sper sa-mi revin.

10+ si matei

oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

ADEVARAT A INVIAT!!!!

Ce fac fetele burticoase?? Inca petreceti? Eu ma bucur f tare ca a fost vreme buna de Paste si inca este. Eu inca sunt in minivacanta pana joi si sper sa mai apuc sa ma bucur de aceasta vreme buna.

Oana LA MULTI ANI!!! (chiar dc cu intarziere), sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara si un bebic sanatos si la termen.
Jersey imi pare rau pentru pierderea ta si sper sa revii cat mai curand la odisee. Insanatosire grabnica.
BUN VENIT urez si eu noilor gravidutze, sa aveti sarcini usoare, bebei sanatosi si la termen.

Eu in general sunt bine, nu prea mai am nici greturi, nici varsaturi, doar ceva ameteli din cand in cand sau stari crunte de oboseala, nici sanii nu mai sunt asa umflati sau durerosi decat f rar, doar sfarcurile sensibile. Ma cam speriasera aceste disparitii de simptome, dar am zis ca nu ma mai gandesc la nimik rau, ci doar ca bebe e bine. Asa suntem noi, cand avem simptomele ne plangem de ele, acuma cand nu mai sunt ne plangem ca de ce nu mai sunt si dc oare bebe e bine.
Eu luni pe 16 aprilie voi merge la controlul de 10 sapt, voi avea atunci 10s4z si sper ca bebe sa imi faca cu mana . Abia astept.

Va pup pe toate.

Anca 9+
Vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Adevarat a inviat !

Sincer nu am ce sa postez nou dar o fac de dragul semnaturii ca vreau sa vad cu ochii mei 8 saptamani !

Pastele a trecut bine, am mancat prea mult, am avut cateva zile in care am simtit o foame ingrozitoare, aveam burta plina dar ma simteam in continuare flamanda. Am gustat putin drob, in schimb n-am mancat nimic cu maioneza (salata beof).

8s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Bey Mihuto, bine ai venit ca m-ai speriat, ai spus ca pleci la eco si n-ai mai venit sa ne spui si noua !
Sa-ti traiasca bebelusul!

Am fost vineri seara la Radoi sa-l vad, evolueaza f bine, arata ca un ursulet, are capul mai mare decat corpul, manute picioruse, ceva mugurasi de degetele, si era agitat ca i-am aprins brusc lumina si a inceput sa se foaiasca si sa se miste, dadea din cap si membre, mama-mama!
Nu-mi venea s acred ce vedeam, si ce devreme! E un intreg univers acolo, si o mare minune fabrica aceasta a vietii!

Pe 16 merg si la taica'su (la Marinescu) sa-l vada si sa-l cantareasca, vineri avea 3cm! Creste voinicul mamii!
Eu am si acum simptome, ma doare in stanga, ba in dreapta, simt cum se intind ligamentele la ovar.

Shery 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

Bine v-am regasit!
Sper ca ati avut un Paste linistit, cu multe cadouri de la iepuras.

Noi mergem in continuare cu greturi, am ajuns sa beau 3 litri de apa cu lamaie pe zi ca sa scap de ele; piticul e racit si mergem la spital la tratament (sper ca de azi sa nu mai fie nevoie - vedem la control).

Am mers si la birou astazi, a fost mai bine decat zilele trecute, oricum nu am stat decat pana la 14.00.

Ne mai auzim!

Corina - mami de Paul - 04.06.2002 si8+

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput