Mamici noiembrie -decembrie 2007(9)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua si de la mine. Eu sunt bine....aici e bine, caldut, chiar daca francezii astia au prea calduri.....seara cand e destul de racorel ei tot in tricou sau maieu... Dimineata am avut 2 mici dureri ca la ciclul...ceea ce nu mi-a placut deloc......o fi pentru ca am mers prea mult.....cine stie......

RAMONA eu zic sa-ti faci analizele inainte sa astepti 10 saptamani. Mi se pare o prostie sa astepti atata si pana atunci sa nu faci nici o analiza. Trebuie sa le faci cat mai repede.

JASMIN paste fericit si tie. Eu zic sa intrebi medicul de analize....stii e bine sa le repeti ca nu-i zis ca intre timp e exclus faptul ca nu ai luat unul din virusii aia periculosi. Tu cum te mai simti? Eu abia astept sa vina 20 aprilie cand ma voi duce din nou la eco. Tu cand mergi data viitoare? Pe 11 aprilie tre' sa iau rezultatul la beta HCG sa vad cat era la 4 saptamani si 2 zile cat aveam cand am facut recoltarea de sange. In rest, sanii mei inca sunt sensibili. Uterul are alta forma....nu e cum era inainte....parca-i mai lat....senzatie de greata nu am ....ieri parca am simtit imediat dupa ce am mancat....dar atat. Luni ar trebui sa implinesc 7 saptamani si sa intru in a 8-a. Cand voi face eco voi avea 8 saptamani si 4 zile. Adica 6 saptamani si 4 zile de la data conceptiei. (presupusa data).Deci atunci trebuie neaparat sa se vada ceva. D-ne ajuta! OK, Paste fericit si pe curand!!

PETRO paste fericit si tie si pupici pe burtik.

DANA 6 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebika spune:

Fetelor am intrat sa va urez la toate PASTE FEICIT alaturi de cei dragi,sa ne creasca samburei si sa fim fericite alturi de ei si de famiile noastre

pozenunta31.07.2004
vine bb
ADRIANA 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Hristos a inviat!
Ce faceti fetele? Vad ca este cam slabuta miscarea pe forum, normal, este ziua de Paste!
La mine totul este Ok, sanii sunt durerosi, in rest nimic.
Va dulce pe toate si pe BB!!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neatza fetele! Hristos a Inviat!!
eu akuma m-am trezit cu o pofta de branza dulce cu zahar.... oare unde gasesc astazi????
eu simptome nu prea mai am decat pofte . sper sa fie in regula bebele, dar oricuym nu am de gand sa imi fac ganduri negre de Pasti!!
noi azi plecam la nasi apoi la Alexutza, asa ca va urez o zi minunata!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

9 +

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

poza eco bb 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

HRISTOS A INVIAT! Buna fetelor, am ajuns si eu acasa. A fost frumos la NISA. Francezii stranii....ma rog.
Eu sunt bine.....zilele astea dimineata cand incepeam sa mananc....aveam o mica senzatie de greata. Nimic altceva. Sanii sunt inca sensibilie. Abia asept 20 aprilie!!!!

DANA 6 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Hristos a inviat!!!!!Sarbatori fericite!!!!!!!

Bun venit noilor gravidute!!!Sa aveti o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!
Imi pare nespus de rau pentru fetele care au pierdut sarcina!Sa le dea Dumnezeu putere sa treaca peste asta!!!
Eu sunt bine,Oana mersi ca ai intrebat,eu nu am net acasa,si e tare greu fara voi.Azi am fost la bunici,ce frumos a fost,mi-a amintit de copilarie,ce frumos era si ce bine era fara nici o grija.Si am mancat foarte multtttt,ma simt foarte bine,ma bucur ca pot manca.Si burtica mi-a crescut,promit ca pun poze cand vin la lucru.
Mi-era tare dor de voi fetelor,acum am venit la socrii si nu m-am putut abtine sa nu intru.
Eu doar miercuri vin la servici.
Va pupacesc pe toate burticoasele si Sarbatori fericite in continuare!!!!!

poze
vine bebe

Ramonel10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

HRISTOS A INVIAT! SARBATORI FERICITE!

vine
roxana 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Neata fetele!!!
Ce faceti voi? Cum va simtiti dupa Paste?
Abia astept sa vina ziua de maine ca sa ma duc la doctor!
Va pe toate!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_id spune:

HRISTOS A INVIAT!!
SA FITI PLINE DE LUMINA , DE DRAGOSTE SI FEICIRE!
ce faceti voi? eu sunt fffffffff.ingrijorata pt ca de 2 zile a inceput sa-mi curga ceva sange si abia astept sa vina miercuri sa ma duc sa vad ce face bb?
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebika spune:

Anne eu ma simt bine,sunt ok,atat doar ca ma mai dor sanii
voi ce faceti mamicilor cu bb in burtik
va pup pe toate si sa ne dea dd multa sanatate si noua si bb-icilor nostri

pozenunta31.07.2004
vine bb
ADRIANA 5+

Mergi la inceput