Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Ariadna30Nu stiu cat de adevarata e chestia cu legatura dintre dintisori si scaunul moale +roseata de la fundic...dar eu il caut pe Alin in gura zilnic...si inca nu se vede nimic...
RalumatCatelusa este in general cuminte. Adica nu stim ca avem un catel in casa pana nu suna cineva la interfon...abia atunci isi arata coltii...in rest e un catel pentru copii, ca si rasa e super jucausa, si e printre putinele rase care nu lasa par in casa daca e ingrijita corespunzator....asa zice sotul meu, care e veterinar...aaaa si se mai lauda ca e a doua rasa ca inteligenta...si sa stii ca asa este..Am poze si cu ea pe link-ul meu de la semnatura.
Cat despre karvol, si la mine scrie ca e de la 2 ani, dar un pic mai jos in prospect e o fraza ca e bun si pentru bebelusi...asa ca citeste si tu mai jos..poate gasesti fraza..

YagmurSa te faci bine...nu se cade sa stai in pat de sarbatori...asa ca la munca cu tine...cozonacul cine-l face?
carla2005e adevart ca o iubim tare mult...dupa 9 ani, face parte din noi...
deeaAinca nu ai vazut poze cu ei doi..stai sa mai treaca un pic si sa vezi ce distractie va fi!
Super ideea cu albumele. Vin si eu cu o idee de album: bebe si animalutul casei...ca vad ca si voi aveti ba catei, ba pisici..poate papagali..etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ce-am vad ochilor...! Prea cinstite fetze noi care ne-au lipsit, dandusa si dianocica! Bine ati revenit, mi-era ca nu o sa mai dati pe aici pana dupa Paste!

dianocica, plecaciuni... si pentru frezii!
Mai, mai, ce tip bine e dmic, auzi nerusinare, cine isi permite sa-l faca supraponderal? Ai grija de el sa nu slabeasca, ci doar sa faca muschi, sa fie fortos, ca il punem bebelusul insarcinat cu protectia gastii, platim si taxa de protectie daca trebuie Si sa-l ia si pe Cristinel secondant, ca poate scoatem un ban cinstit.

dandusa, scrie, scrie, scrie, ca ai de recuperat cateva capitole. Cum mai e Crinuta, cum papa?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

doniauite buchetelul ala de frezii de care vorbeam...

de sfortzos ce e d nu se mai joaca cu jucariile din trapez...ci cu trapezul direct...il ridica, il rastoarna...jucariile nu mai prezinta interes...cred ca asta e ca sa o impresioneze pe oana care oricum ne cam umileste ....va am tare
as we speak roade piciorul de la trapez.fug sa fac poza si o pun

diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by dianocica

doniauite buchetelul ala de frezii de care vorbeam...

de sfortzos ce e d nu se mai joaca cu jucariile din trapez...ci cu trapezul direct...il ridica, il rastoarna...jucariile nu mai prezinta interes...cred ca asta e ca sa o impresioneze pe oana care oricum ne cam umileste ....va am tare
as we speak roade piciorul de la trapez.fug sa fac poza si o pun

diana si david din 03.12.06

De la tine pan' la mine, ce parfum de frezii vine...
Ce imagine faina cu david si trapezul, rad singura pe aici!

Sper sa incarc si eu doua poze in bebei haiosi... parca asa era? Vad eu...

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

dandusica, ura!! traisca netu'!!!... ca tare dor mi-a fost... hai, baga mare, nu te-ai intors de la cumparaturi?? ce face crinuta? a dat bucurestiul pe spate? :)) pupam cu mult mult mult drag si dor :)
dianocica, wow, felicitari, ati indoit cantaru' la tanti doctorita :) mai, sa-l stapaniti sanatosi si de-acu' in continuare, manca-l-ar mama de colacel, ca l-as pupa incontinuu pe la cutisoare daca mi-ar pica pe mana :)))
pt fetele care pleaca, si cu intarziere pt cele care probabil deja au tulit-o, paste fericit si petrecere frumoasa :) sa veniti cu multe poze :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

dianocica, cand ai de facut comentarii la adresa cuiva, fa-o in mod direct...nu te folosi de apropouri. Nu inteleg cum iti permiti sa cataloghezi o persoana despre care nu stii mai nimic, cu atat mai putin ce educatie a primit (cei 7 ani de acasa de care pomeneai).Mi-am exprimat opinia in mod civilizat, cred ca am dreptul sa spun deschis ce gandesc, nu? Decat sa procedez ca tine si una sa zic in privat, si cu totul altceva aici....cred ca e de preferat modul in care abordez eu lucrurile. Ai fi uimita sa afli cate persoane au aceeasi parere (ca si mine) despre modul in care se desfasoara lucrurile pe aici....insa sunt mesaje private si asa trebuie sa ramana; oricum, n-are importanta cine sunt acele persoane si cate sunt la numar. Contrar opiniei pe care o ai in mom. asta, chiar nu ma asteptam ca fetele sa reactioneze asa cum au facut-o (de altfel, prima data cand mi-am exprimat nemultumirea, am si zis la final ca ma astept sa fiu criticata de toata lumea...dupa acel mesaj). Daca tu zici ca astept sa fiu rugata sa raman, asa o fi...oi fi vreo ruda de-a lui Nostradamus, mai stii... Nu te obliga nimeni sa-mi citesti mesajele si nici nu te-am rugat sa ma reprezinti pe aici, asa ca....
Imi cer scuze celorlalte fete (cu exceptia celor de pe "lista neagra") pt. faptul ca raspund aici, dar, cum acuzele erau scrise tot aici, am considerat ca tot aici trebuie sa fie si replica. Sper sa nu mai fie cazul sa mai dau vreuna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Gata am terminat toata curatenia maine fac de papasi gata m-am scos tura asta

Pe Antonia am bait-o hranit-o si acum doarme ca un ingeras

Dandusa-bine ai revenit cum e la bucuresti?Crinuta ce face? va pupicim

Marcela_c-si noi avem site Totsites,f frumoasa Ana o scumpica Paste Fericit!!!

Lavinia_p-ce fericit e Mihaita pe noua saltea deja o exploreaza tare drag imi este
de acord cu albumele

Fetele gata cozonacii?ouale rosii? ati facut careva?

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)

luna 1luna 2luna 3luna 4luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

haidi fetili, cu calm, ce mama lu' stefan cel mare... e vineri, si nu orice vineri.. macar de dragu' iepurului (de la milka.....)..
pe de alta parte, nici dianocica n-a facut altceva decat sa-si exprime in mod deschis propria opinie.. deci, toate bune si frumoase... si pana la urma, ariadna, avem si alte antecedente pe-aici, deci nu stiu in ce masura ai simtit tu ca ti se adresa direct... :)
..si voila ca musca din mine iar a facut examen proctologic calului... :)))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

a deju, sunt de vreo 3 sapt. aici....si n-am prins nici un "antecedent", deci e limpede la cine s-a facut referire. Bun, si daca si ea si-a exprimat liber opinia, acu` sa ma apuc sa afirm ca n-are cei 7 ani de acasa? "E grele" cu coalitiile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Sunt in urma rau de tot cu cititul, DAR am intrat special sa-i urez lui Chris!!! Sa ai parte doar de bucurii, impliniri si multa sanatate alaturi de cei dragi!

pentru toata lumea!!!!!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput