Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
chinico spune:
Aloha.
Revenim, caci furam plecati..la figurat...
Al meu sotz se plictisea in 30 martie si ce si-a spus...mai..ia stai sa dau eu nitel foc la casa...de data asta la propriu...
Ma fac cu usa noua la intrare...si cu doua geamuri noi...
Si daca tot s-a distrat cu focul, s-a gandit in seara de 31 ca picioarele Beoacai sunt muult mai interesante decat capul..asta in timp ce o tinea in vanita si eu o frecam pe spate...asa ca a mea fata,incercand sa plece la plimbare ca de obicei,dand din maini si din picioare ca o morisca, si-a varat nasul in apa si a inhalat o gurita...
Ca la casa de nebuni.
Suntem toti 3 inca in perioada de recuperare. Psihica.
In alta ordine de idei.
Va dorim un Paste fericit, lumina in case si in suflet!!!
chinico de Bea (13.12.2006)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Ariadna30
a deju, sunt de vreo 3 sapt. aici....si n-am prins nici un "antecedent", deci e limpede la cine s-a facut referire. Bun, si daca si ea si-a exprimat liber opinia, acu` sa ma apuc sa afirm ca n-are cei 7 ani de acasa? "E grele" cu coalitiile...
Bogdan Andrei (29.11.2006)
tu esti de 3 sapt, eu de vreo 3 luni, dianocica de si mai mult, alte fete inca din prima zi de odisee.... si in tot acest timp, s-au intamplat si bune si rele.. daca nu le-ai prins tu, sau eu, sau oricine altcineva, nu inseamna ca nu s-au intamplat... si nici nu inseamna cumva ca ridicam statui direct proportionale cu vechimea pe forum........
cat despre coalitii, eu credeam ca toate facem parte din una care, intamplator, se numeste "fulguleti de noiembrie decembrie 2006"....... mai avem atatea luni, atatia ani, atatea bune si rele in fata... daca ne apucam de paruiala de pe-acum, de la niste maruntenii care nu fac altceva decat sa consume ceva spatiu in pagina, si niscaiva nervi personali, e maaaaare pacat...
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
cristina1974 spune:
Buna seara,fetele!
Am intrat si eu sa va urez drum bum celor care pleaca de acasa, distractie maxima la toate,alaturi de cei dragi ,multa lumina in suflet,bucurii,sanatate, si sa dea Dzeu un Paste Fericit la toata lumea!
Bravo fetelor care se agita de zor cu curatenia,mancarea....parca imi aduc aminte de cum era acasa, la mama, in Romania.Muncea, saraca,de cadea lata,de fiecare data.La mine,Pastele inseamna sa petrec mai mult timp liber cu familia,cu fetitele mele,sa avem o minivacanta asa cum se cuvine, ca de mult nu am mai simtit asa ceva. Nu m-am pregatit cu nimic deosebit.....Aici nu am gasit vopsea de oua,cozonaci si alte alea.....Noi o sa ne bucuram de mult, mult soare, plaja la greu,si stat la taifas pana tarziu,in patru,in trei....si pe urma in doi, ca fetele de duc la nani.
Georgia mea a inceput sa manance foarte prost,si nu stiu cauza. Banuiesc dintisorii,ca sursa a problemelor,ca a avut si scaun prost, si o stare mai aiurea.....iar cu mancatul, Dzeu cu mila.
Sper sa n-o tina prea mult,ca eu ma cam ingrozesc cand vad cum papa.Credeti ca ar putea sa fie asa, dintr-o data, si din cauza vremii foarte calduroase? Ca vorba aia, suntem de ceva vreme aici, iar cand am venit ar fi fost normal sa faca figurele la papa,nu acum.
Ma rog, om trai si om vedea.
Pana atunci ,numai bine,fetelor, si voua, si sotilor/iubitilor vostri,si nu mai zic de bebelushi si bebelushe.
Cristina, Iasmina si Georgia
cristina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
Pacat ca exista aceste discutii.....tocmai azi
Paste mielul fericit,
Oul sade inrosit,
De rusine s-a scumpit,
Iar iubitul iepuroi
Sa-ti aduca euroi,
Fericire,sanatate,mult noroc si spor la toate!
Paste Fericit!!!
Bambolettade
Antonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)
luna 1luna 2
luna 3
luna 4
luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
cristina1974 spune:
A,si am uitat sa mai spun ceva, foarte important: La Multi Ani pentru Chris,si un fierbinte LA Multe Lunisoare si apoi ani multi tuturor care au fost sarbatoriti zilele astea.....ma lasa memoria, fetelor,ieri imi cautam cu disperare un sutien,sa-l pun pe mine,si draga de mine am uitat ca il imbracasem deja.Asta e.....stressul.
Si mai am ceva de zis,si eu,ca si Bamboletta.Eu nu intru prea mult, ca am treaba multa, nu am timp mai deloc,insa e mare pacat sa aveti dispute de genul asta. Folositi-va energia pentru ceva mai bun, jucati-va cu bebeii,e cel mai frumos lucru pe care-l puteti face, insa nu va aruncati sageti din astea, ca nu e bine.
Numai bine, gagici, sa aud numai de bine de voi.
Cristina, Iasmina si Georgia
cristina
danutz spune:
Buna seara mamici,
In primul rand La multe lunisoare pt Dmic de Dianocica...asta fiindca am ratat momentul ...
La multi ani! si pentru Chris a noastra, sa ne traiesti, sa fii fericita, sanatoasa si iubita!
La multi ani! si pentru ceilalti sarbatoriti care de vreo saptamana au mai adaugat o lunisoara in palmares.
Si fetelor...sa aveti un Paste fericit, plin de lumina si seninatate, sa fi-ti fericite si voi si cei dragi si in primul rand sa ne fie sanatosi puiutzii!
Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
kokorina spune:
buna seara!
m-a apucat o nostalgie de pe vremea cand eram acasa...mi-e dor de atmosfera de Paste...miros de cozonaci,mers la biserica in noaptea de inviere,sarmalute,pasca,oua rosii,plus ca mi-e dor sa-mi cumpere mama haine noi din cap pana in picioare,haine pt Paste....aici nika,nici o atmosfera,cozonaci nu sant,oua in schimb...da!singura mancare traditionala ce e aici....mai multe feluri de carne prajita sau fiarta(taiata in bucatele),cu felii de oua(rosii) si cu hrean cud pe deasupra....cica sa mananci...asta e mancarea traditionala,dar nici neaparata nevoie sa o gatesti de Paste....si unde mai pui,ca toata carnaraia aia fara gust,fara miros,incolora,inodora,insipida zace pe un singur platou de unde mananca cu totii....bai,unde-s sarmalele lu' mama mea,drobul,mielul ce-l pregatea cu cateva zile inainte,dormea mama cu capul pe perete pana era gata cozonacul....mama-mama ce dor imi e de toate astea...
imi plac Sarbatorile Sfinte si de aceea va uram toti ai casei,PASTE FERICIT!lumina sfanta sa va lumineze casa,sufletele si sa va bucurati impreuna cufamilia,prietenii,cu cei pe care ii indragiti!SARBATORI FERICITE! Sophia,Pascal,eu si sotul.
Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
ruxandra_sb spune:
Mirona, relax . Cum am mai povestit, cunosc o piersicutza de iulie care nu s-a rostogolit never, ever. Sta bine in popou, da nu vrea muschii ei sa se intoarca.
Iar conu Grigore mi s-a rostogolit la 3 luni si de-atunci?? Ash, asa din an in paste. Sa le numar pe degete.
Laura, drum bun si vacanta placuta la Onesti.
M_monique ne bucuram ca mai auzim de voi. Va dorim ca Andrei sa devina cat mai somnoros si cumintzel noaptea. Uau 7,8 kg.. alt voinic.
Crykett, multa sanatate lui Antonio si sa nu va mai supere vomitatul uracios.
Marcelac, felicitari pt site. Ana e o scumpa.
.. iar ca de obicei Dianocica ne complexeaza cu uriasul d mic. Apropo, nu poci deloc sa procep de unde asa diferenta intre cantare.
Donia... zapadaaaa!!! Uau ma duc si eu, poate gasesc niscaiva . Poate si skiez.. lalalalala. Cat despre
, eu
de doua ori. Ba nu, de 3 ori.
A_deju, nu pot sa inchei fara sa remarc stilul tau. Inconfundabil.
4 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
Donia spune:
chinico, traiti vremuri interesante!
Sper sa fiti OK cat mai curand si sa va fie numai bine de acum incolo!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
ruxandra_sb spune:
Lavinia, mie-mi place body-ul lui Andrei.
Chinico.. cum a dat foc la casaaaaaaaaaaaaa????? Off, bine c-a fost numai atat.
Iar despre luat apa la bord, stai linistita se ma intampla. Chiar si noua.
Cristina1974, caldura excesiva poate fi o cauza a nemancarii. Mie pediatra mi-a spus ca unii copii refuza, atunci cand e canicula, sa se hraneasca in timpul zilei si-o fac.. noaptea .
Dar poate ca Georgia are doar o faza.
4 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!