Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
ruxandra_sb spune:
.. ne pregatim de baitza.
Si cum nu stiu daca mai apuc sa intru maine vreau sa urez tuturor mamicilor si dragalasilor bebelusi un minunat.
Bonus: multi pentru mamicile mele preferate si un camp de
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Donia spune:
ruxandra, atunci eu rosesc de 4 ori. Na! Te-am luat!
Eu ma consolez ca asta e zapada mieilor, nu? Parca asa se numeste ultima zapada. Sanatosi sa fim, si la trup si la minte, ca le-om duce pe toate.
marcelac, e excelent site-ul Anei. Am vrut sa scriu si in guestbook dar m-am intimidat in ultima clipa, da-mi fac eu curaj si ii scriu si Anei direct, ca e o frumoasa. Ma bucur ca mergeti inainte cu alaptarea si sper sa nu va mai panicati cu greutatea.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
asiza spune:
Marcela, site-ul...si DA, tati are dreptate, Ana e tot mai frumoasa pe zi ce trece!
Dandusaaaaa, bine ai revenit!!!!! Ce ma bucur!!!! Hai rapid, recupereaza, pune-te la punct si povesteste-ne ce si cum....Ne e dooor de Crinutza...asteptam poze noi! Denis pupa Crinutza ...
Dianocica, wwooww 9.100 Dmic!!!! Ne-a batut chiar si pe noi care avem cam 8.200 cred...
Chinico, ce patirati,mai?!?...Aveti "luna neagra" in zodii?? Aveti grija de voi!
Cristina,
Ralumat, ce ati facut pana la urma cu tratamentul ala homeopat? L-ati luat? Ce v-a mai spus pediatra?
Kokorina,
Buna ideea cu albumele...vom presta si noi! Si mi se pare super-corecta si abordarea!
Ingerasa, sarbatori fericite si tie!
Donia, Ruxandra, puuupaaaaaciiiim tot familionul!!!!!
Deocamdata, v-am pupat!!!
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
dianocica spune:
pt cine mai doreste cine mai pofteste avem poze din luna a 5a. mai am damblagit rau in ultimul timp.am descoperit jaffa cake de la pim cu zmeura. mananc pana pic...de fapt pana se termina ca alta metoda de a a ma opri n am gasit.. ca asa bine mi sta
asa as scoate biciul pt ruxandra ca a uitat de
...da' hai ca pleci...te iert...dar sa nu se mai intample...
mai dar nora mi ati vazut o ? ptiu ce frumusete....si eu asa modesta....
diana si david din 03.12.06
asiza spune:
Lavinia, ce saltea desteapta!!!!! Se pare ca Mihaita deja presteaza la salteluta!
Dianocica, pupam grasunelul si pliurile lui, manca-l-ar mama!!! Noi clar va trebui sa incepm diversificarea cu sucuri sau supe...cerealele n-au ce cauta la noi ...
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
danutz spune:
Am apucat sa citesc mai asa pe diagonala capitolul asta ...deci:
Donia, pai repede pe schiuri pana nu se duce zapada...si pe aici este zapada...pe la Sinaia...
Miro, super ideea cu albumele, sper ca zilele urmatoare sa am si eu timp sa pun poze!
Dandusa, in sfarsit ai net...pana si eu care dau rar pe aici ti-am simtit lipsa!!!
Ruxandra, Mormelvio, sa stiti ca am inceput sa pun o masura de Humana2 in biberonul de seara...o sa o tin asa inca o saptamana...
DeeaA, Rares sta in patut cum vrea muschiul lui...eu il pun pe spate, dar il gasesc ba pe stanga, ba pe dreapta...pe burta inca nu se intoarce!
Yagmur, sper sa am timp de o intalnire!
Dmic, ne-a luat la toti fatza!!!
Kokorino...si mie mi-e tare dor de cozonacii lu' mama de nu mai pot...si doar ne despart doar vreo...500km. Las ca si Panetone e bun!
Despre noi...bebe e tare cuminte, eu dau zeci de telefoane zilnic sa vad daca plange si ce mai face...mi-e un dor cumplit de el, iar cand ajung seara acasa si il iau in brate isi lipeste fetzisoara de obrazul meu...ma topesc.
Se trezeste pe la 5.30 dimineata ca sa pape, iar eu nu prea mai reusesc sa adorm la loc...din cauza asta sunt zombi, imi cam cade capul pe birou de oboseala!
Inca alaptez, seara si dimineata...beau cam 3 litri de apa cat sunt la birou si cred ca asta ajuta fff mult sa mai produc laptic.
Iar soacra...fetelor...va doresc la toate o soacra ca a mea...azi a calcat un maldar de rufe pe care le-a gasit prin dulap, eu nu i-am zis nimik. A spalat geamuri, a facut curat, a spalat hainutzele lui Rares, l-a dus la biserica, a facut mancare...intr-un cuvant SA-MI TRAIASCA! Azi a venit si socrul , cu cadouri, si deci, de Paste, vom fi familia reunita!
Iar faza cea mai tare...azi am incaput in pantaloni marimea 38...de dinainte de sarcina...mai am un pic de burtica, dar cred ca se duce si aia curand!!!Si cam atat...
Inca o data va urez sarbatori fericite alaturi de cei dragi!!!
Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by dianocica
asa as scoate biciul pt ruxandra ca a uitat de...da' hai ca pleci...te iert...dar sa nu se mai intample...
N-am uitat tu.. da iesea tricolorul. Si-am zis ca galbenu' din
![](pupic.gif)
Uite-aici o
![](floare2.gif)
.. acu chiar ca plec.. oare?! macar la clatit
![](alcool.gif)
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
![](bebe.gif)
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
carla2005 spune:
quote:
Originally posted by Ariadna30
a deju, sunt de vreo 3 sapt. aici....si n-am prins nici un "antecedent", deci e limpede la cine s-a facut referire. Bun, si daca si ea si-a exprimat liber opinia, acu` sa ma apuc sa afirm ca n-are cei 7 ani de acasa? "E grele" cu coalitiile...
Bogdan Andrei (29.11.2006)
Ohoo credema ca au fost antecedente...eu una incepusem sa cred altealea cand ne-ai luat prima data la ture, sincer aveai exact aceleasi nemultumiri ca una din mamicile care ne tot ameninta ca pleaca de pe forum, insa din cand in cand mai intra sa ne mai ia de motz un pic. Si incepusem sa cred ca si-a schimbat nikul doar sa se ia de noi! In fine, in alta ordine de idei de multe ori si mie mi s-a parut ca vorbesc ca televizorul pe aici si ca sunt formate un fel de bisericutze si crede-ma ca sunt de la inceputul odiseei adica de la 30 martie anul trecut...asa ca nu e o regula ca se raspunde la membrii vechi si cei noi sunt ignorati ci pur si simplu cred ca fiecare raspunde cum se pricepe si la ce se pricepe, cum are timp si la o adica este normal fiecare sa simta ca are mai multe in comun cu anumite persoane si mai putine cu altele ...adica asa e si in viata de zi cu zi nu vad de ce pe forum ar fi exceptii!
![](pupic.gif)
Cat despre greutatea bblului eu zic sa nu te ingrijorezi ca a stagnat, au si ei perioade, plus ca de acuma cresc mai greu, asta am citit si eu in Mama si copilu, cica daca ar lua mereu cate un Kg pe luna la 10 ani parca un copil ar avea 120kg...cam asa ceva, eu oricum o cantaresc odata pe luna si nu ma mai agit!
carla2005
![](mamica.gif)
![](bebic.gif)
la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici
poze Alexuta
"Sunt veseli toti si bucurosi,
Si toti cu suflet-naltat;
Oriunde se-ntalnesc in sat,
Isi zic cum zis-au mosi stramosi:
"Hristos a inviat!"
doradora spune:
nu stiu daca mai apuc maine sa intru pe net, asa ca va urez si eu paste fericit alaturi de cei mai frumosi bebei pe care ii stiu eu!
am venit acasa de o juma de ora. am fost la 3 sferturi de prohod, ma dor picioarele si ma innebuneste spatele, i-am facut baie lui pisi, am varat ceva in gura si ma prezint la raport. ce e de mentionat e ca de la 8 fara un sfert pana la 9 juma cica pisi a fost la masa, timp in care a mancat 120 ml de lapte, din cei 220-250 pe care ii mananca de obicei. i-am zis soacra-mei ca o sa moara pisi de inanitie in ritmul asta, iar ea imi tot zice ca nu a putut sa ii dea de mancare ca se juca
maine am o groaza de facut, ma organizez eu sa termin, dar depind de multe chestii pe care trebuie sa le cumpere alex, ca pana azi nu stiam cate am de facut.nimic tragic insa.
ma bucur mult ca s-au intors fetele, si ne-a mai scris si cristina.
va pup, si o sa fac tot posibilul sa intru si maine.
pana atunci, va dorim tuturor
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
adinazot spune:
VA doresc Paste fericit mamicilor!!!
va pup
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
Alessia luna 5