Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 16
Donia spune:
quote:
Originally posted by asiza
[ Noi clar va trebui sa incepm diversificarea cu sucuri sau supe...cerealele n-au ce cauta la noi...
Ar mai exista varianta ceaiurilor sau a apei fierte pentru diversificare... daca e vorba sa o luam incet
Denis ce mai face, ce mai spune?

dianocica, vad ca david papa tot ce prinde... e mortal cu trapezu-n dinti
si am vazut si un brat musculos de tata, cred ca roxanica e lesinata pe undeva Ce povestesti tu acolo? Adica eu m-am apucat de fitness, am ars aseara 200 de calorii si tu ma sabotezi cu contraexemple din astea?
atat am avut de spus!danutz, sa-ti traiasca soacra! E mare lucru sa ai un asemenea sprijin pe langa tine!
Zapada... probabil ca sugestia cu schiurile e buna, ca fetita a fost azi cu bicicleta afara si a inghetat, mai potrivita era sania. Asa decor pascal n-am mai vazut, iar dupa plimbare ne-am strans in jurul mesei la o ciocolata fierbinte... un foc in semineu mai lipsea si colinde (si-un vin fiert...)
kokorina, asa o sa planga si harbujeii... unde-s cozonacii de la mama? Lasa ca mai stai tu vreun an-doi si incepi sa faci si cozonaci, si sarmale, drob, miel, trimiti copiii la plimbare si tu te distrezi in bucatarie. Sa aiba si copiii tai amintirea unor sarbatori magice... cu mama cu cocul descentrat, dansand, cantand si gatind in acelasi timp.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
dianocica spune:
ce face pauza din om....acum bag cate zece mesaje pe zi...
asiza ramasese ca pui poze noi cu denis. si eu zic ca nu l am vazut recent. una din noi sigur isi ia un bici taman acum, in sapt mare...ori tu ca n ai pus ori eu ca n am cascat ochii
laura ma bucur ca sunteti bine.astept poze noi cu daniel
sa zic si eu un paste fericit desi noi nu suntem prea bisericosi...cozonaci..nu, ca n am ajuns la carfur
, miel nu ca never, oua...sa le vopseasca cine are timp, ca noi nu....dar ne bucuram din plin de zilele libere ale lui alex...acum chiar ma duc ca, bine zicea cineva (persoane importante, nu dam nume), mai am si eu o viata....![]()
diana si david din 03.12.06
roxana c. spune:
Il astept pe Calinut sa se trezeasca sa-i dau sa pape, si am intrat sa va spun ca Invierea Domnului sa va aduca sanatate, liniste si belsug si fie ca toate dorintele sa vi se implineasca!
PASTE FERICIT
LA MULTI ANI!ptr Chris
Am inceput asa ca nu stiu cat mai pot scrie ca deja a-nceput copilul meu sa se foiasca.
In alta ordine de idei, am citit asa...din 2 in 2, si am vazut ca Mirona, daca nu ma insel, spunea de Karina ca nu se intoarce de pe burta pe spate si invers. Ei bine, nici Calin, desi are aproape 5 luni.
Va spusesem ca a fost racit, cu tuse si tot tacamul, ba mai mult, si cu diaree. Acum e bine, vaccinul care trebuia facut la 4 luni nu l-am facut, ma duc sapt viitoare cu el. Luna asta a luat doar 300 de grame, el care lua cel putin 1 kg, dar stiu ca din ce creste ia mai putin in greutate si oricum nici slabut nu este( 8300 g)
Vroiam sa mai scriu dar gata cu pauza ca s-a trezit.
Roxana,
de
Calin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE
ruxandra_sb spune:
..imbaiat si hranit conu. Nu-s ce are, da nu-i mai place tetina cu care bea cerealele. A incercat sa-l hraneasca tati si tot maraia, se agita. Am intervenit eu cu vrajeala si l-am gatat. uff.
Danutz, sa-ti traiasca soacra. Asa daaaa!! Cred ca trebuie sa-ti fie tare greu sa te desparti, chiar si pt alea cateva ore, zi de zi de Rares... cat despre marimea 38...
de la noi astilialtele.
Carla, tu nu vorbesti cu televizorul. Vorbesti cu noi. 
quote:
originally posted by Donia
si am vazut si un brat musculos de tata, cred ca roxanica e lesinata pe undeva
Mey, mey, pt Roxanica nu bag mana-n foc, da eu una sunt pe jos de ras.. inca n-am lesinat.. de ras, da nici nu mai am mult.

Roxana multa sanatate lui Calin. Si bafta la vaccin.
.. ma intorc la bagaje. Noapte buna!
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
Mirona spune:
sunt pe fuga - gata bagajele ... maine plecam dis de morning.
VA UREZ TUTUROR PASTE FERICIT! alaturi de cei dragi voua. 
le pupez si eu din fuga pe Cristina si pe Marcela - asta asa ca nu ne-au uitat. 
azi mi-am facut fata araboaica.
am primit azi un mail fain cu parintii anului - dintre toate pozele ... asta e preferata mea. DECI mamici - asta e solutia cand copiii devin neascultatori. Barem are si o jucarie cu el ... in caz ca se plictiseste.
va pup pe toate si ne revedem peste 2 saptamani - poate mai intru sa va scriu cate ceva scurt - dar nu promit - insa de citit - sper sa reusesc s-o fac.
you all
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, VI, - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
kokorina spune:
DONIAAAAAAAAA........exact asa ma vad si eu in cativa ani,exact exact exact cum m-ai descris,de fapt cum ti-ai inchipui ca arat eu peste cativa ani.....esti super....ne-am cunoscut cumva?![]()
uite cum aveam eu sa te cunosc pe bune,da' ce sa fac daca mi-au pus refuz de viza....pupixuri.
Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
Donia spune:
Kokorina, ce rau imi pare, te asteptam cu covorul rosu la Niagara! Ce nemernici... dar am auzit ca tinerii iau greu viza, pe fratele unui prieten l-au refuzat de 2 ori desi avea tot ce ii trebuia, noroc ca omul n-a disperat si a reusit a treia oara. Si in ziua in care a luat viza soacra mea, cumnata o astepta afara si a zis ca nici unul dintre tinerii care aplicasera pentru viza turistica n-au obtinut-o.
Te-am cunoscut vazandu-ti pozele, ti-am vazut si cocul, dar centrat, insa povesteai tu la un moment dat cum iesi din casa dupa ce te lupti cu sandokanii... cu cocul descentrat
... si aia a ramas pentru mine imaginea mamei eroine superocupate... totusi o mama tanara si moderna, gatind si dansand in acelasi timp.
La multi ani pentru Alexandra de chris, sa-ti traiasca si sa infloreasca!
Paste fericit va zic inca de pe acum, ca maine nu stiu cand voi apuca sa intru, o sa fiu in focuri. Dar sper ca un ochi, doi, trei, sa mai bag pe aici, poate si vreo cateva degete daca nu ma dezvorteaza sotul.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
lizzy spune:
quote:
Originally posted by Mirona
sunt pe fuga - gata bagajele ... maine plecam dis de morning.
VA UREZ TUTUROR PASTE FERICIT! alaturi de cei dragi voua.
le pupez si eu din fuga pe Cristina si pe Marcela - asta asa ca nu ne-au uitat.
azi mi-am facut fata araboaica.
am primit azi un mail fain cu parintii anului - dintre toate pozele ... asta e preferata mea. DECI mamici - asta e solutia cand copiii devin neascultatori. Barem are si o jucarie cu el ... in caz ca se plictiseste.
va pup pe toate si ne revedem peste 2 saptamani - poate mai intru sa va scriu cate ceva scurt - dar nu promit - insa de citit - sper sa reusesc s-o fac.you all
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, VI, - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
ce ochi frumosi are karina!

cat despre poza nr.2 ... noroc ca e bine prins pe perete...

io ma si uitam de care banda adeziva este... si nu pt marcv, ci pt ianis

Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
ruxandra_sb spune:
So long, farewell, auf Wiedersehen, goodby,
I hate to go and leave this pretty sight.
So long, farewell, auf Wiedersehen, adieu,
Adieu, adieu, to yieu and yieu and yieu.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
Lavinia_P spune:
Mirona, pt o secunda am crezut ca e Karina pe perete...uff ne dai emotii.
Eu nu m-am suparat ca nu mi s-a raspuns.Am eu altele mai mari pt care sa plang.
Ariadna,esti de 3 saptamani (probabil cea mai noua) si deja e a 2a oara cand te iei de noi.Ai nimerit si un moment prost si daca vei continua asa nici nu vei reusi vreodata sa te integrezi in grup.Ori ai avut expectatii prea mari de la forumul asta,ori ai tu niste complexe nerezolvate, dar conduita ta nu e dezirabila pe aici.Ia incearca cu rabdare si diplomatie si mai ales cu HAZ DE NECAZ,ca de optimisti nimeni nu fuge.(un exemplu ar fi A_deju ale carei mesaje sunt mereu vesele si pline de voie buna)
Vin sarbatorile,primeste-le cu sufletul deschis,nu cu ranchiuna.
Risc sa te iei de mine serios,dar daca nu reiese din mesaj sa stii ca nu vreau deloc sa fiu rea..e doar un sfat.
Bambo,ce harnica esti..felicitari!
Dianocica,ce fain se asorteaza carutul cu iarba din parc.Of ce-mi place ca ii scoateti fara caciulite.La mine ar lesina soacra-mea sa vada ca ies asa.
Kokorina,mi-a dat o lacrima cand am citit cum ti-e dor de casa..ti-as trimite un cozonac si o felie de pasca dak as putea.
Ok,gata pe ziua de azi:
SARBATORI FERICITE ALATURI DE FULGULETI, FIE CA LUMINA INVIERII SA COBOARE IN SUFLETELE VOASTRE! (cam cliseu dar ma grabesc
)
"minunea mea"