Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

MIRO,e frumoasa foc Karina,si vesela...sa-ti traiasca!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
Alessia luna 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

o sa ma sui pe pereti...de 3 ori s a trezit azi noapte adormit la 23.... nu stiu cat mai rezist in ritmul asta....n avea pofta de mancare, habar n am....acum a fost adormit toata dimineata ca, normal, era obosit...si de 2ore se freaca la ochi si vrea sa doarma...si nu reuseste nici cum.eu sunt car de nervi acum e in carut, vad ca macar nu comenteaza...se zbate pe acolo dar nu zice nimic...
lavinia multumim eu era sa ma iau de una ieri in parc ca avea un bb de vreo luna intr o patura-plapuma ceva infiorator de gros, nici nu se vedea copilul si noi eram fleasca.au fost vreo 18grade....si inca una cu bb in cosmonaut de fas.cu caciula si, parca, si fular....mai, mureai de cald...daca nu adia vantul il lasam pe d la body. azi au anuntat 20 grade.sa vedem...peste ce mai dau azi...eu zic ca voi nu sunteti asa....nu?
ruxandra nu mai plange, lasa ca ne vedem dupa... distractie placuta

diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

quote:
Ariadna,esti de 3 saptamani (probabil cea mai noua) si deja e a 2a oara cand te iei de noi.Ai nimerit si un moment prost si daca vei continua asa nici nu vei reusi vreodata sa te integrezi in grup.Ori ai avut expectatii prea mari de la forumul asta,ori ai tu niste complexe nerezolvate, dar conduita ta nu e dezirabila pe aici.Ia incearca cu rabdare si diplomatie si mai ales cu HAZ DE NECAZ,ca de optimisti nimeni nu fuge.(un exemplu ar fi A_deju ale carei mesaje sunt mereu vesele si pline de voie buna)
Vin sarbatorile,primeste-le cu sufletul deschis,nu cu ranchiuna.
Risc sa te iei de mine serios,dar daca nu reiese din mesaj sa stii ca nu vreau deloc sa fiu rea..e doar un sfat.

Daca spui tu ca din mesajul tau nu reiese pic de rautate, asa o fi.Incerc sa-mi inchipui cum te exprimi cand esti cu adevarat rautacioasa...brr!! La capitolul "sfaturi", pastreaza-le, te rog, pt. altcineva...de pe tonul ala nu pot lua ceva in consideratie, cu atat mai putin sfaturi. Ti-as mai povesti si despre "complexele nerezolvate", dar nu merita sa pierd vremea cu asemenea tampenii...Nu-mi purta de grija, e problema mea daca ma integrez sau nu in "grup"....daca voi dori lucrul asta. Nu ma schimb si nu incerc sa abordez lucrurile in alt mod doar de dragul tau sau mai stiu eu al cui....daca tu nu ai defecte, felicitari! Eu n-am atins performantza asta. Si ar mai fi multe de spus, dar ma intorc la puiul meu...nu se merita sa-l neglijez din cauza situatiilor de acest gen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

'neata gagici!! doamne, ce zi frumoasa!!! cred ca numa' pe-afara o sa stam, e o vreme....SUPER!!
va doresc un paste fericit, plin de bucurie si toate cele, si promit ca la noapte o sa ciocnesc un out (..daca gasesc unu' care sa nu fie deja ciobit de la magnificul proces de vopsire...) cu gandul la voi!
cu mult mult drag, va pupam pe toate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Iepurasul mustacios e de Paste norocos, nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonac, mielul fript si un Paste Fericit!

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3

printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

sa va zic unde merg maine-la inmormantare! a murit tatal unei prietene, si noi ne petrecem pastele la ghencea!pe pisi o las la soacra. daca nici maine nu ii da sa manance, ca ,se joaca', cred ca a cam incheiat-o cu baby-sittingul.
eu acum am terminat treaba in bucatarie, trebuie sa ma dusez, sa imi aranjez parul si sa imi fac ungiile in timpul record de 30 de minute, ca dupa aia mananca pisi si o scot la plimbare

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

uite cum imi trec mie nervii si ma buseste rasul...cu una cu alta...pe-aici prin curte...in alta ordine de idei,noi am avut o zi groaznica, nu a dormit deloc, el care rupea intre 11-12 si 3-4. a adormit intr-un final pe la 2jumate dar doar vreo 15min, s-a trezit in fata blocului plangand....in herastrau uimitor de putina lume, ma asteptam sa fie macel...oricum, se pare ca lui d nu i a placut...cam 90% erau parinti cu copii si ff multi bebelusi...am vazut la carucioare...doctor ma fac...
cum noi nu suntem prea bisericosi...nu prea e sarbatoare...asa ca eu o lalai pe forum de una singura....lasa ca imi aduc aminte si va zic tot ce voiam atunci cand am ramas fara net...

diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Sunt rupta...pe langa ca Denis s-a trezit azi-noapte iar de doua ori, am mai si prestat la prajituri, oua rosii si o supica...am zis ca nu fac nimic si tot nu m-am putut abtine ...acuma Denis e afara cu tat-so si eu am intrat sa va citesc...
Dianocica,, cred ca eu ar trebui sa iau biciul ala pe spinare ca n-am pus inca poze cu denis, DAR ma voi invrednici cat de curand...Tu-l scoti pe dmic fara caciulitza deja??? Brava! Eu inca n-am curaj...ii dau caciulite subtiri, dar tot nu ma incumet sa-l las fara inca, mai ales ca uneori cam bate "briza" p-acilea!
Roxana_c, ma bucur ca Calinut e mai bine acum...bafta la vaccin sapt viitoare!
Danuuutz, cred ca tot forumu' te invidiaza pentru soacra-ta!!!! Mai,mai, ce bine de tine! Transmite-i femeii pupici de la noi si s-o tzina tot asa!!!
Donia, suntem bine, multumim de intrebare...Denis e ok, doar ca doarme din ce in ce mai putin in casa si nu prea mai pot face mai nimic de el...se poate lua de mana cu Cristinelul tau la leneveala, nici el nu baga rostogoliri spectaculoase, nici macar de pe o parte pe alta, doar ca-si intoarce capul super rapid in toate directiile, strange din pumni, vorbeste cu caruselul, se uita foarte curios la tot ce-l inconjoara si alte cele... Gasiti vopsea de oua acolo? Ca in Uk de ex nu se gaseste si nici nu e acest obicei, au doar oua de ciocolata de toate felurile si marimile, iar de Paste imi trimiteau din tzara vopsea de oua! Va pupacesc
Alex, ce emotionant trebuie sa fi fost pentru tine cand Mark a spus "mama"...scumpul de el!!! Aproape mi-au dat lacrimile cand am citit! Sa va distrati la Felix si daca o intalnesti pe Marinela sa faceti fotografii!!!!!!! Va pup...

Va instiintez ca Yagmur a ajuns cu bine in Bucuresti!!! Luca a dormit de pe la 12.00 noaptea si a fost cuminte! ...

V-am pupat pe toate...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Hai,mai, Dianocica, ca nici noi nu suntem bisericosi, dar e frumoooos de sarbatori...Pastele si Craciunul sunt speciale! Recunoste...hai, nu ma contrazice...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

dianocica fara caciulita! esti tare! pe mine ma bate la cap pediatra sa o scot subtire imbracata, si tot nu ma abtin si o pun intr-un costumas de afara - pe fata, nu pe pediatra

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput