Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

beeei, azi am fost la pantalonasi fara picior si sosete+pantofi.ca i se pare lui alex ca daca ii pun botosei arata 'ca-n shlapi'. si evident ca s a descaltat de pantofi si zburau sosetutele lui prin parc de numa numa...caciulitza n am mai pus de multicel si nici partenerii nostri de plimbari, grigore si adinutza. asta ca sa nu ma luati de nebuna... iar in sus suntem la body si hanorac.si ieri tot am facut bubite de transpiratie...da' cred ca din casa ca astia nu au oprit inca caldura... de craciun ma mai emotionez si eu dar cred ca de la zapada....de paste ma termina treaba cu mieii asa ca nu prea particip...dar va distrati voi si pt mine,da?

diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

dianocica, dmic e suparat din cauza dintilor? Ca nu-mi pot imagina alt motiv. Eu am citit pe la mamicile canadience de un preparat homeopat care calmeaza miraculos durerile date de eruptia dintisorilor si mi-am cumparat si eu un flacon. Sunt destul de reticenta in privinta homeopatiei, dar dupa ce am descoperit siropul Stodal, care e singurul care ii opreste tusea Roxanei, parca m-am hotarat sa incerc si preparatul asta pentru dinti. Canadiencele scriau ceva de Chamomilla, eu am gasit ceva similar (contine Chamomilla, Arnica, Borax si Hypericum - calmeaza durerile si iritabilitatea), ma gandeam ca poate ai avea pofta sa incerci si tu pentru David, sigur se gaseste si in Romania.

asiza, tu povestesti de Denis si eu il vad cu ochii mintii pe Cristi, tot activ, dar numai din priviri . Eu am vopsea trimisa de fratele meu, dar se gasesc si pe aici ceva truse de vopsit oua, insa in culori pastelate, roz, mov, bleu, etc. Oricum pana acum cu astea am lucrat ca vopseaua pe care mi-a trimis-o fratele meu am ratacit-o prin casa, anul asta e primul in care am oua rosii. Am inteles ca se mai gaseste vopsea si pe la magazinele grecesti, dar n-am pe aproape asa ca nu m-am stresat, am ciocnit oua roz, ba si cu sclipici, "de printesa", normal...!
Ma bucur ca ne-ai dat vesti despre Yagmur, si inca vesti bune.

Lavinia, sa nu-ti faci sange rau, intentiile tale au fost cat se poate de bune si de pasnice.

Na, imi suflec manecile si ma bag in bucatarie! Sa mananc micul dejun, ce credeati? O iau incetisor ca pana la noapte am tot timpul.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

ralumat hai repede si spune mi cum dau de dr ala homeopat sau pe unde gasesc din minunile de care vorbeste donia(apropo uite o frezie...) ca marele calgel e bun exact cand il folosesti, in 5 minute s a dus...
tineti pumnii ca se anunta o zi mai nasoala decat a inceput desi, sincer, nu credeam ca se poate mai rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Ce fac fetele?

Am facut ouale rosii si o parte din mancare sunt
Antonia s-a trezit iar de vreo 3 ori noaptea ma dat complet peste capsi de dim a dormit doar in 2 reprize de cate 15 min ,pana acum manca la 8-9 seara si dormea pana la 7-8 dim ce boerie era

Va urez Paste Fericit !!!

BUCURIA vine din lucruri marunte,
LINISTEA vine din suflet,
CALDURA SARBATORILOR vine din inimile noastre!

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)

luna 1luna 2luna 3luna 4luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Buna ziua fetelor!

Nu am avut timp sa citesc nimic din urma, am intrat sa-i urez cu intarziere La Multi Ani lui Chis si tuturor bbilor care mai implinesc inca o luna!

Paste fericit, sanatate multa si pace-n suflet!

Pisicii mele ii ies dintzishorii si sunt rupta, mititica e mofturoasa toata ziua, in carut plange, in brate plange, in marsupiu plange, in masina plange, adoarrme greu si doarme putin. Macar noaptea si-o respecta...

Noi suntem triste rau tare.....suntem singurele acasa de sarbatori si pare-se ca ne-a uitat lumea...nimeni nu suna, nu trimite sms...nu bate nimeni la usa.....asta-i viata...am timp la noapte sa plang!

Va pup si vb dupa sarbatori!

mamica de bubamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

SALUTARE!!!!!
Am ajuns cu bine la Bucuresti... a dormit de la 12 pana la 6 dimineatza, cand a trezit tot vagonu' ca murea copilu' de foameeeee
Asiza, merci ca m-ai sunat si ai anuntat fetele...
Nu am timp acuma; sint la prieteni unde se face ciorba de miel, salata boeuf, friptura de miel la cuptor, se pregateste platoul de branzeturi frantuzesti cu pere etc, etc... (eu MOR de foameeeeee)
Deja mi-e tare dor de voi si sper sa mai apuc sa va scriu din cand in cand.
Danutz, poate ne vedem saptamana viitoare.... vedem noi cum facem
Paste Fericit!!!!Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by marani

Buna ziua fetelor!

Nu am avut timp sa citesc nimic din urma, am intrat sa-i urez cu intarziere La Multi Ani lui Chis si tuturor bbilor care mai implinesc inca o luna!

Paste fericit, sanatate multa si pace-n suflet!

Pisicii mele ii ies dintzishorii si sunt rupta, mititica e mofturoasa toata ziua, in carut plange, in brate plange, in marsupiu plange, in masina plange, adoarrme greu si doarme putin. Macar noaptea si-o respecta...

Noi suntem triste rau tare.....suntem singurele acasa de sarbatori si pare-se ca ne-a uitat lumea...nimeni nu suna, nu trimite sms...nu bate nimeni la usa.....asta-i viata...am timp la noapte sa plang!

Va pup si vb dupa sarbatori!

mamica de bubamara

Sa nu te puna al' cu coarne sa plangi la noapte ca pun pe tine!!!!! Da' ce, noi suntem NIMENI!?! Ia stai aici pe forum si mai povesteste-ne de pitica, mai ia un vin, o praji, pupa fata si trece si asta! (da' cum de ramasesi singurica? unde-ti e sotul?)...Vaiii, ma gandesc cu groaza la perioada cand ne-or creste si noua dintisorii...sper sa facem parte dintr-aia 1% care nici nu simt......Te pup tare si sa nu dea...ti-am mai zis io cine, sa te-apuce bocitul, ne-am inteles?... (mai cauta si tu poze si pune-le in albumele speciale...asta ar fi o idee sa nu te plicti)

Bambo, atata ne-ai urat fel de fel de urari de alataieri incoace de nu ma pot abtine sa nu te tzuc...ia d-aci..

Danitaaa, ce faci? Inrosesti oualelelel?

...no...ca plange...fug...revin...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Ah, ce usor pot sa fiu santajata cu o frezie... dianocica, uite ce iti citez de pe google:
"chamomilla e foarte bun [...] il gasesti la farmacia naturista de langa spitalul de urgenta, Calea Floreasca."
Ambaleaza barbatul ca poate mai prindeti deschis.

Mergi la inceput

Si in speranta unui buchet intreg mai plusez si cu www.google.com/search?hl=en&q=farmacie homeopata bucuresti&btnG=Google Search" target="_blank">farmacii homeopate din Bucuresti.

Mergi la inceput

mereu uit de minunatia e google...dar nu cred ca am vreo sansa pana marti...si asa se chinuie.....si baleste intr un hal...uf, sper sa fiti cat mai putine in situatia asta...

Mergi la inceput