Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 19
bebyta spune:

FIE CALUMINA INVIERII DOMNULUI SA VA ADUCA IN SUFLET FERICIRE,LINISTE SI SPERANTA,
SA AVETI PARTE DE UN PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI,
O VIATA MAI FRUMOASA SI SA VA BUCURATI DE PUII VOSTRI
PASTE FERICIT !
va dorim si noi de aici din departare unde sarbatorile nu le putem simti la fel ca acasa

1luna
2luna
3luna
4luna
5luna
Donia spune:
dianocica, dar incearca macar Paracetamol (Panadol, Eferalgan, sau cum s-o mai fi numind) la culcare, poate ii mai ia din durere si doarme mai bine.
marani, am citit ca si pisica sufera din cauza dintisorilor, incearca si tu Chamomilla sau Paracetamol. Vino mai des pe aici daca tot esti singurica.
Yagmur, ma bucur ca ai ajuns cu bine, indestulare placuta si petrecere frumoasa!
bamboletta, si Antonia face revolutie? Mai, incep sa ma speriu, ce-i cu fulguletii nostri cuminti?
E aproape ora 12, mi-am terminat micul dejun si acum ma indrept cu mare cumpatare si precautie catre bucatarie sa ma apuc de treaba. La cat elan am cred ca o sa-mi ia vreo ora sa ajung acolo.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
lyalya spune:
Lumina Sfanta a Invierii sa va incalzeasca sufletul, sa va lumineze viata, sa va aduca bucurie si belsug in casa!
Paste Fericit!
01.12.2006 s-a nascut bebe Denisa-Maria
dianocica spune:
donia buchetelul nu ajunge, tre' sa ma gandesc la altceva, o sera...
de eferalgan uitasem cu desavarsire... cu ccc camomila eu am o problema .... ca toti italienii pe care i stiu erau cu...te doare ceva?bea niste ceai de camomila si te relaxezi imediat...doua veri cat am bantuit prin italia numai asta am auzit...si erau foooarte convinsi, nu o ziceau la misto...vreau si eu sa prind ziua aia cand o sa am o problema, beau un ceai de nu stiu ce si...minune...a luat durerea cu mana...ptiu, ce bine ma simt dupa camomila asta...m am relaxat toata...
acum sa nu crezi ca am ceva cu remediile homeopate.ai inteles tu...si dupa cum te ai prins, incerc sa te intorc din lungul drum spre bucatarie...eu sunt contra ![]()
fug sa pun cateva poze daca tot stau baietii de vorba
diana si david din 03.12.06
dandusa spune:
Am facut o groaza si azi,doar ce am terminat cu mincarea si cu miriiala...
Acum pindesc calculatorul sa intre a mea iubita de departe...,sa vorbim...
si asteptind asa...,am zis sa intru sa va multumesc pentru mesajele frumoase,pentru ca v-ati gindit la noi,pentru ca ne-ati dus lipsa si pentru ca ne iubiti...,fara voi...,mi-ar fi fost mult mai greu...,chiar daca nu am mai intrat pe net din motive intemeiate...,am tinut legatura telefonic sau vizual si a contat enorm de mult...,stiam ca va ginditi la noi,chiar daca nu citisem nimic din mesajele scrise de voi...
Am gasit capitolul unde ramasesem...,dar n-am apucat sa citesc din urma decit citeva pagini...,recuperez eu...,cindva...
Am pus niste pozici noi cu printesa dupa impartasanie...aici ,sper sa va placa noua palariuta...![]()
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
Donia spune:
quote:
Originally posted by dianocica
si dupa cum te ai prins, incerc sa te intorc din lungul drum spre bucatarie...eu sunt contra
Ei bine, ai reusit! Deci tu erai de vina? Sa stiu sa-i spun si sotului
Oricum accept si eu o parte din vina, ca in drum spre bucatarie m-am oprit la telefon si am vorbit cam o ora cu finii din Focsani.
Sper sa va mearga bine cu Eferalganul. Nici eu nu ma dau in vant dupa homeopatie, iar ceaiul de musetel nu-l mai vad de mult ca pe un remediu universal, dar din ce spun altii Chamomilla chiar functioneaza. O fi ceva magic!
lyalya, multumim! Pe fetita ta o cheama exact ca pe finuta mea, ambele prenume! Sa-ti traiasca! Si Paste fericit si tie!
Donia spune:
vai, dandusa, m-am amorezat de Crinuta cu palarie roz!
De ce e si ea maraita? Tot dintisorii?
marani spune:
Mai Asiza, te pup indesat!!!!!!!!!!!!!!! Multumesc tare mult! Al meu barbat a trebuit sa plece pentru o saptamana, la munca......
Donia, multumesc de ganduri. Nu pot intra prea des ca nu-ti pot descrie cum se manifesta Ana Maria.....e extrem de intoarsa pe dos..nimic nu-i convine....plange aparent din orice, mananca bine si n-a facut febra....dar capul mi-e umflat de la plansul ei si de bocetele mele....pe cuvant ca ma simt extrem de naspa, singura cuc de sarbatori...soacra-mea sta un etaj mai sus dar nici ca ar fi trecut tuta pe la mine, nu ca as vrea s-o vad dar ca idee...daca nu e fiu-su acasa......
Hai ca va pup, eu beau o bere la doza! Voi sa petreceti si pentru mine!
mamica de bubamara
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Donia
vai, dandusa, m-am amorezat de Crinuta cu palarie roz!De ce e si ea maraita? Tot dintisorii?
....nuuu,la noi nu se vad dintisorii...,noi miriim de oboseala in general...si azi chiar a avut partida ei...,zilnica... si nelipsita...,dar nu-i prea grav,ca nu plinge,doar miriie,parca ar cinta un cintecel numai de ea stiut...si am cam inceput sa-l fredonez si eu...
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
asiza spune:
Marani, uite
...ma cinstesc si eu cu tine, ca sa nu-ti fie urat...
...macar virtual ca de-adevaratelea n-am mai pus alcool in gura de vreun an jumate'...si nu c-as fi io vreo alcoolica da' zau ca mi-e un dor de un vin....de cred c-as trage-o butelie fara sa suflu...
...las' ca scap io de alaptat...
...Pup...
Dandusa...Crinutza m-a zapacit!!!!!...e absolut bestiala cu palariutza ei roz!!!! 

...eram cu Denis in bratze, care evident se maraia, dar cum am deschis pozele Crinutzei a incetat...pe bune, ma....nu aberez...si se uitaaaaa...
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis