Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 20
dandusa spune:
quote:
Originally posted by marani
...soacra-mea sta un etaj mai sus dar nici ca ar fi trecut tuta pe la mine, nu ca as vrea s-o vad dar ca idee...daca nu e fiu-su acasa......
Hai ca va pup, eu beau o bere la doza! Voi sa petreceti si pentru mine!
mamica de bubamara
...chiar vroiai sa o vezi pe soacra-ta????...parca imi amintsc eu ca era o femeie groaznica...,mai bine lasa...,iesi afara la o prietena sau vreo cunsotinta ceva...,stai cu noi pe forum ca sa nu te simti singurica...

...acum ma duc sa-mi desfac si eu o bere ca mi-ai facut pofta...,sarbatorim impreuna...,hai noroc...
,stai sa vezi cite beutoare o-r sa mai apara...,dar astea-s invatate cu visinata...Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
dandusa spune:
ASIZA,
asa zici?...hihihi,stie el ce stie...,dragostea lui dintodeauna,l-a facut sa se indragosteasca de el...si a recunoscut-o...mai ce sa mai...,pooopam tare bucutza de Denis si vrem si noi poze cu voi...
MARANI,
ce-ti ziceam de beutoare?
,stiu eu ca mai trage si Asiza o dusca da' nu zice drept...
,o face doar la ocazii speciale...,cu o clatita,o gogoasa...
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
lizzy spune:
fetele, ala 1 % cum ca nu-i dor dintzucii cand ies e o utopie! va doresc, si voua si mie, sa fie ca la ianis, a fost cu scandal mare doar la primii patru, dup-aia n-a mai fost asa nasol, nici macar caninii si maselele nu l-au chinuit asa tare.
despre noi pe scurt: de 4-5 zile suntem in febra pregatirilor pt Sfintele Pasti, la noi in familie se tine cu tot tacamul, inclusiv carat copii la Inviere... Anul asta nu mergem, totusi, pt ca eu sunt racita tare-tare, de azi de dimineata a inceput, mi-e un rau de moooor, am ajuns spre seara sa cad la pat, la propriu, am bagat deja antibiotice ca ma doboara! imi pare asa rau ca m-a luat acum...
marc e bine, papa doar formula, inca nu diversificam nimic, nu prea doarme ziua dar e ok noaptea, are 1 singura masa pe la 4. asteptam totusi cu nerabdare sa n-o mai aiba nici pe aia! nu se intoarce, doarme numai pe burta, gangureste mult, si-a descoperit in sfarsit manutzele, le suge si se joaca cu ele, e foarte sociabil, se bucura si rade oricui il baga in seama, e rasfatzel si nu sta DELOC singur, dar nu ma supar pe el, sanatos sa fie ca restul se rezolva in timp.
la mine in curte adie vantul mai ceva ca intre blocuri unde stateam anul trecut, nu m-am incumetat sa-i dau jos caciulitza. cu marc sunt oricum mai protectoare dpdv al sanatatii, deh suflu si-n iaurt acu'... da' mai creste un pic si scap de metehne rele.
chamomilla asta nu e latinescul pt musetel?! nu ma ridic din pat sa verific, zau ca ma dor toate, dar parca asa scrie pe cutia de ceai... daca gresesc, dati cu rosii ca s-au terminat! si mai am doar ardei si castraveti la salata
mmmm, ma ia foamea, am drob, si ciorba de miel, si friptura, si pasca, si ciocolata de casa (nu ca asta are vreo legatura cu Pastele dar am poftit!
)
marani, nu fii trista, gandeste-te ca ai atatea pt care sa fii fericita, eu cand am cate o suparare asa incerc sa ies din butoi, ma gandesc ce norocoasa sunt pt ceea ce am... vezi ca am aruncat doza aia de bere! priiiiiindeeeee! ![]()
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
lizzy spune:
vreau sa va marturisesc ceva, ca tot m-am spovedit azi la biserica. stiti voi ca eu nu sunt printre cele active de pe forum. sunt si un pic timida, recunosc, dar am si putin timp cu cei 2 nazdravani. dar reusesc totusi sa va citesc din cand in cand, de vreo 2 saptamani chiar zilnic! ce nu reusesc, si-mi cer iertare acum tuturor, este sa urez "la multi ani" voua sau bebeilor atunci cand e cazul. si va mai cer scuze ca sunt zgarcita in aprecieri, desi toti copilasii pe care ii vad in poze (raaar, cand apuc sa ma uit) sunt absolut fermecatori, unul mai reusit ca altul. mie imi placeti toate, chiar daca nu o spun/scriu, chiar daca fiecare are momente mai bune sau mai putin bune. pt mine forumul ramane in primul rand sursa de invataminte noi. si daca am ceva de intrebat ma bucur cand gasesc raspunsuri. nu's de ce, am vrut eu sa va spun asta.
pt toate!

Paste Fericit tuturor, sa va bucurati de aceasta Sfanta Sarbatoare alaturi de cei dragi, sa primiti Lumina cu inima curata, pace si liniste in suflete. Hristos a Inviat !
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
carla2005 spune:
Hai sa va zic una din casa...ma uitam cu sotul la bbeii nostri , la care sotul zice :"-mai, dar au cam crescut fulguletzii
"
Cam atat Paste Fericit!!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici
poze Alexuta
"Sunt veseli toti si bucurosi,
Si toti cu suflet-naltat;
Oriunde se-ntalnesc in sat,
Isi zic cum zis-au mosi stramosi:
"Hristos a inviat!"
asiza spune:
Beeey, dandusa, nu mai pune si tu paie pe foc, ca zau ca spun adevarul!!!
...si mi-e o poftaaaa....da' tu cum bagi bere si alaptezi?...vezi ca-mi imbeti nora si o inveti cu narav inca de mica
...hai, te pup...
dianarus, zau ca m-a emotionat marturisirea ta!!! Ma bucur ca Marc e mai bine...si sper sa te simti mai bine si tu!
...si, da, chamomilla e musetel!
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
porumbita80 spune:
Paste fericit la toate mamicile si la bebei frumosi ce avem
MAMICA FERICITA DE
MARIO GABRIEL
(31.10.2006)
poze bebita Mario Gabriel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">
cei mai frumosi fulguleti
asiza spune:
Na, e 11.15 noaptea, dar am reusit in sfarsit sa adaug poze noi cu Denis!
Am adaugat pozici si in albumul "BB-lusi dormind"...cam atat pentru azi!!!
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
a_deju spune:
hai noroc fetili, hop si io la traditionala bere de paste.. :)))) si cand te gandesti ca vroiam sa nu mai intru, ma gandeam ca e linsite si pace pe-aici, se ocupa lumea de invieri, si cand colo... era sa pierd tocmai drinkuiala.... :)))
bai, e ceva in aer cu maraiala asta.... in toate felurile mi-a facut motanu' azi, pe toate tonalitatile posibile.... nu e de la dinti, nu e de la burta, nu e de la kk, nu e de cald, nu e de frig...... cred ca-i creste coada (sau cornite..???), alta explicatie nu vad :)))
sunt obosita moarta, dar..nu cred ca as putea sa adorm.. asa ca..bagati mare, s-o punem de-o slujba online :)) daca mai bagam vreo doua beri, cine stie ce iese :)))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
auras_v spune:
nu stiu cind au trecut ultimele zile ...am avut atit de multe de facut si timp ioc ...dar in sfirsit le-am terminat pe toate...sunt singura ,kiki si vio au plecat la inviere la Minastirea Cernica ...de fapt sunt cu Ancuta
...si tare ciudat imi pare sa stau singura acasa in seara asta ...de cind ma stiu e a doua seara de Inviere cind stau acasa ,data trecuta era kiki bb...in seara asta ii povesteam Cristinei de copilaria mea ...in toate vacantele de Pasti mergeam la bunici iar Pastele era cu adevarat o sarbatoare ...in saptamina mare mergeam seara de seara la denii si nu intotdeauna cu bunicii , de multe ori mergeam cu prietenii ,o ajutam pe bunica la bucatarie (mai mult o incurcam probabil pt ca eram patru copii printre piciorele ei ...nu stiu cum se descurca)...erau atitea obiceiuri frumoase ...imi este dor de un Paste la bunici desi stiu ca n-ar mai fi la fel ...altfel vezi sarbatorile prin ochii de copil...
intrasem sa va doresc PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI VOUA SI TOT BINELE DIN LUME
LA MULTI ANI ! pt cei ce au mai crescut cu o luna in ultimele zile
AURA
ANCA-ALEXANDRAsi
CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti