Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Hip-hip-huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

S-a intors Dandusa! S-a intors Dandusa!
Lalalalala, Lalalalala

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Ultima intrare inainte de plecare...
La Multi Ani - Chris
La Multi Ani si celor ca isi vor serba lunisoarele in perioada cat voi lipsi....
Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi tuturor mamicilor si bebeilor le urez sa vina Iepuroiul plin de cadouri..
Eu sint franta; am un rucsac plin, geanta foto, gentutza mea de mana, scoica si bebe de dus.... sper sa ma descurc....
Sint convinsa ca am uitat sa iau ceva.. nu-mi vine sa cred ce greu este sa fac bagajul ptr Luca; eu am luat ptr mine 2 tricouri si o camasa... hehehehhe... sper sa mai gasesc ceva de imbracat acolo..
Iarasi e marait.. sper sa doarma pe tren; am mari emotii.. drumul este lung iar de maine ne asteapta doar drumuri, si iarasi drumuri...
O sa stau cateva zile la prietena mea la Chibrit (langa Agip) - ajung repede in Herastrau...
Desi plec doar la noapte nu cred ca mai apuc sa intru: trebuie sa ma spal, epilez, strang prin casa....
O sa-mi fie tare dor de voiiiiiiiii!!
Dandusa, ne vedem.... DA?????Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Am intrat si noi sa va uram sarbatori fericite alaturi de cei dragi si fie ca iepurasul sa va aduca ceea ce va doriti cel mai mult!

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

pupicuri pt felele care mi-au admirat copilasi
noi am plecat afara la 11 si ne-am intors la 16 si cred ca pe seara mai dam o tura
am reusit sa-i cumaram si Teodorei bicicleta asa ca cred ca voi fi scumpa la vedere.nu stiu cum o sa ies si cu carut si cu bicicleta,dar cred ca pana la urma ma voi descurca,dor sunt super mamica.
drum bun celor care pleaca de sarbatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

Intram si noi sa va spunem SARBATORI FERICITE CU LUMINA SI PACE.

Am citit si ne bucuram de progresele facute de toti bbii, nici nu stim pe cine sa laudam cel mai tare, dar cred ca Mark e cel mai indreptatit, pt cuvantul minune!

Noi ne inscriem in grupul "lenesilor", stam in fundic sprijinite, si scoate toate felurile de sunete, si mai ales ne jucam cu saliva si stropim tot ce prindem si mai ales ne-am introdus si noi o masa in plus noaptea, uneori chiar doua, sper sa nu tina mult ca o iau razna!
Dar Nu ne intoarcem de pe nici o parte pe nici o parte, si nu spunem cuvinte magice, si nu ne-a iesit nici un dintisor! Mami are rabdare si pupa pe bb oricum!

Super ideea cu albumele, o sa punem si noi cat de curand.

Noi acum suntem in deplasare la mama mea, adica numai eu si cu Ana, ca tati profita de "liniste" si lucreaza. Dar ne intoarcem acasa maine si duminica iar venim, in formatie completa si iar ne intoarcem acasa... si dupa asta poate isi face si mami timp sa puna poze!

Mai vroiam sa raportam la capitolul mancare, ca Ana maninca doar san, desi am avut un moment de tremurici, ca nu a luat in greutate aproape 2 saptamani si incepuse sa aninca f des, dar pediatrul ne-a incurajat sa mai avem 4 zile rabdare si doar atat i-a trebuit Anei ca sa puna aproape 200g pe ea, asa ca ne-am relaxat si desi inca maninca destul de des nu completam cu nimic si nu incepem diversificarea inca.

Pupam lipicios mamicile si bblushii.

mai vrem sa va spunem ca Ana are site, pe totsites, sa ma iertati dar nu mai stiu care dintre fete au pus linkul de la tot dar noua ne-a placut si am facut! Asa ca multumim frumos cui o fi fost!
http://www.totsites.com/tot/ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

si am mai ramas datoare cu un raspuns asizei - mai nou ne plimbam in parcul Primaverii, acolo langa catedrala in constructie, pt ca la Colina bate mult mai tare vantul. Dar dincoace e o zona unde e soare pana pe la 6... de obicei iesim intre 2 si 5 dupa-amiaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

am net

una la mana multumim mult pt urari...da, avem 4 luni, suntem urias si radem non stop. in primul rand despre noi ( evident...) facut vaccin, ras la dr in timpul vaccinului...a fost dementza...avem....9,620 kg pe cantarul de la dr....adica vreo 9-9.100 acasa.. suntem plin de colacei...si ... mergem la gimnastica de sapt viitoare...vad ca nu suntem singurii lenesi...deci da, de lenesi mergem la gimnastica. cica pt bebelusi supraponderali...m am tavalit pe jos cand am auzit....a, si dr a zis ca primim un iepuras de paste...ca cei doi dintisori de jos se vad foarte bine, mai au un pic..

un mare pt ruxandra care ne a mai tinut la curent. si un buchet maaare de frezii pt donia
inca citesc din urma dar nu pot sa ma abtin...cei 7 ani de acasa si bunul simtz nu se pupa deloc cu spiritul de mahala...iar p-aia cu diferentza de clasa...am mai zis-o deci nu mai insist.si treaba cu plec/nu plec/m am razgandit/hai ca zic ca plec ca sa ma rugati sa stau....ma scuzati ca zic da' fraier cine-o crede....

aelita bravo pt sofia, si un box mic pt familia care te streseaza, de-abia ce te mai linistisei...

mai daca i vedeati pe grigore si adina in parc...muream de ciuda ca n-am aparatul...el radea la ea si ea parca sarea de la raluca din brate sa se duca la el...daca mi ar fi povestit cineva as fi zis ca exagereaza...au fost super dulci...ca doi indragostiti adevarati!
cris eu am incercat calgelul. foarte bun...30 de secunde...iar bibe cu lingurita am fazut de la disney si aratau mult mai profi...ptiu, acum vad... si o pisica cat mai isteata. cumintele e oricum relativ...
ralumat mai hai prin herastrau...mai bagam si noi o barfa
ho-pa...revin ca s a trezit

diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Daca ati fi vazut ce am vazut eu pe geam cand m-am trezit azi dimineata...! Zapada!!! Ieri a tot fulguit, dar nu credeam ca o sa se puna, e culmea, n-am avut Craciun alb si avem Paste alb! Si inca asta e o zona calda a Canadei, celebra pentru livezi de ciresi si persici si vita de vie, ce-o fi in zonele cu adevarat reci?

quote:
Originally posted by Mirona

ce de rostogoliri mamicilor - eu una deja imi dau palme ... a mea nu si-a gasit inca picioarele, nu se rostogoleste nici de pe burta pe spate si nici de pe spate pe burta ... dar eu inca nu disper ...

Lasa ca facem clubul... lenesilor? Nuuu, ca sunt copiii nostri dragi. Al... relaxatilor? Al... nu mai am idei, dar trebuie sa le gasim un nume magulitor, ca e buna si atitudinea asta uneori, sa stai relaxat pe spate fara sa faci nimic si Cristinel al meu exceleaza la capitolul asta!
Sa stii ca Roxana a fost intarziata cu toate descoperirile astea de bebelusi... a stat in fund mai tarziu, a luat-o din loc mai tarziu, etc, toate astea cu 1-2 luni mai tarziu decat cartea. Si pentru asta e o fasneata acum, cu mintea si trupul in foarte buna regula. Deci... no worries!

ruxandra, ma faci sa rosesc Daca nu te superi, imi permit sa te citez cuvant cu cuvant pentru a-mi exprima parerea despre tine. In plus te-am mai citit si la alte subiecte si imi plac mult inteligenta, cumpatarea si bunul tau simt.
Nu stiu daca si cand ne vom cunoaste in persoana, dar chiar si virtual ma bucur ca te-am cunoscut.
Sa va bucurati din plin de excursia la munte!

Si la fel le doresc tuturor mamicilor care pleaca, sa petreceti bine si sa va intoarceti cu forte proaspete! Paste fericit!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Seara buna,

Aici aveti salteluta.E faina si va avea mai mult de lucru cand va sta in fundulet.Noi ne intorceam candva burta-spate si invers dar acum Pauza.Canta,fosneste ,zornaie,face ca pisica,catelul,etc. (salteaua,nu Mihaitza).

Ralumat,am gasit-o la EraChicco punct ro.
Dianocica,waw,9 kg?Noi avem 6700 abia.Pai e D mare,nu D mic.LAs'sa fie el sanatos.

CHRIS, LA MULTI ANI SI MULTE, MULTE BUCURII DE LA ALEXANDRA!

M-AM GANDIT: Facem album BB-i haiosi- si acolo pot intra si cei suparati.Eu am pus deja 2 poze.

Oare Picasa nu incarca toate pozele pe-o pagina?

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Ce stil dezorganizat pot sa am !!

Dandusa,MarcelaC, welcome back!

"minunea mea"

Mergi la inceput