Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
carla2005 spune:
Noi am reusit performanta sa trecem la 6 mese...si-a scos o masa de noaptea ...asa ca ma trezesc doar o singura data la 3-4 noaptea si atat!
carla2005 de
Alexandra Maria 16.11.2006
la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici
poze Alexuta
"Sunt veseli toti si bucurosi,
Si toti cu suflet-naltat;
Oriunde se-ntalnesc in sat,
Isi zic cum zis-au mosi stramosi:
"Hristos a inviat!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by carla2005
Noi am reusit performanta sa trecem la 6 mese...si-a scos o masa de noaptea ...asa ca ma trezesc doar o singura data la 3-4 noaptea si atat!
carla2005de
Alexandra Maria 16.11.2006
la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici
poze Alexuta
"Sunt veseli toti si bucurosi,
Si toti cu suflet-naltat;
Oriunde se-ntalnesc in sat,
Isi zic cum zis-au mosi stramosi:
"Hristos a inviat!"
Bravo, sa o tina tot asa, pana la a renunta si la asta.
![](pupic.gif)
Bebinuta
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
poze Ada
varsta Ada
dandusa spune:
Am nettttttttttttttttttttttt!!!
Hahahaha,nu mai pot de fericireeeeeee,nu mai pot...,scriu un rind si sar in sus...,
iar scriu un rind si iar mai sar....,
uraaaaaaaaaaa
Am o groaza de povestit...,dar mai bine zis de citit...,nici nu mai stiu exact capitolul,unde am ramas....,pagina era 9,dar capitolul....,ei,las' ca ma descurc eu cumva...
Mi-este dor de voi,tare,tare si abia astept sa vin si eu la zi...,uff ce bine ca mi-au instalat astia net-ul ,ca ma plictisisem sa ma uit la calc...,ca la masini straine...
Acum trebuie sa fug afara sa cumpar cerele...,apoi mai am ceva important de facut...si apoi sosesc la taclale...,adio somn,mincare sau altele...,voi sta non-stop pe calc...,bine...,glumesc...,bine ca am facut curat de Pasti,ca altfel...,mai fac de Craciun...
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
avdanaarhire spune:
Miro, de isteata ce sunt, asa am reusit sa o pierd. Da' acu' m-am invatat minte. Am salvat-o unde am eu in calc "utile bebe". De acolo sigur nu mai dispare.
Si multumesc si tie, bebinuta.
Ei, si acuma e acuma. sa vad daca imi mai amintesc cum sa pun pozele. Lasati-ma vreo jumatate de ora sa incerc, daca vad ca nu reusesc, imi pun iar cenusa in cap si strig iar dupa ajutor, dar poate, poate nu e cazul.... [pupici]
avdanaarhire spune:
Cred ca pot sa strig VICTORIE!!!
Am reusit sa pun 4 poze la albumul BB dormind. Yupiii!
Dar oare le mai vede cineva?
m_monique spune:
buna fetelor,
La multi ani ! pt. Chris. sa ramai tot asa de simpatica.
eu nu am mai intrat de mult, ca nu mai am timp. andrei doarme din ce in ce mai putin, iar cand e treaz ma epuizeaza. vrea tot timpul sa ma joc cu el, sa-i vorbesc.
de la 3 luni se trezeste in fiecare noapte sa manance, iar apoi il apuca rasul, iar mie imi cad ochii in gura de somn.
vinerea trecuta avea 7800 g. am ajuns la 7-8 mese pe zi. inca tot la tzitzi suntem.
jucaria preferata a lui andrei e fata de masa. toata ziua trage fata de masa, si-o pune in cap si apoi pe piept. e foarte fericit de isprava lui.
Andrei (16.12.2006)
poze
roxanica2006 spune:
Va doresc din tot sufletul sa aveti parte de liniste si bucurie de sarbatori alaturi de toti cei pe care-i iubiti! Pup cu mare drag mamicile si bebelusii!!!
Drum bun celor care se pregatesc de plecare, sa va simtiti bine si sa ne revedem sanatoase si la fel de fericite!
Va puuuup! Am 4 luni !!!
ROXANA si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
doradora spune:
pupici la mamici si bebici! multumesc foarte mult pentru urari!sa fiti si voi fericite si implinite alaturi de bebei!
asta e un mesaj inceput la ora 9, dar de abia acum il pot trimite. am avut vizite, una dupa alta, nu in acelasi timp, si am mancat la dulciuri de post de nu mai pot.
hai ca ma uit in urma, sa vad ce vroiam sa mai raspund, ca am uitat de dimineata pana acum
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
Ariadna30 spune:
Revin sa mai scriu cateva randuri...
carla2005, nu atat greutatea ma ingrijoreaza...cat faptul ca aceasta a stagnat o saptamana. Inseamna ca fetita ta e dolofana, bun asa..:)
Mirona, pt. bebelina smechera, isi aduna fortele pt. mai tarziu, banuiesc.:)
Ralumat, am patit-o si eu cu tetinele.Noroc ca nu-l hranesc prea mult din biberon! Cand credeam ca am nimerit-o cu o tetina ieftina, de la "Primii pasi", am constatat ca, de fapt, si cu asta am dat-o-n bara ulterior....mai mult pe de laturi curge laptele, decat in gurita piticului.Deci, asta e prea larga, daca folosesc una mai mica, se plictiseste copilu` de atata "sport" si mananca f. putin. Ieri, am cumparat un biberon din Carrefour, marca "Nuby".E smechera sticluta, cu senzor termic si ventil la fundul ei, care permite sa intre aerul in timp ce suge copilul.Da` cu asta tre` sa fii expert ca s-o nimeresti : daca deschizi prea tare capacelul de la fundul sticlei, curge laptele pe afara
....daca il strāngi prea tare, curge pe partea cealalta in rauri (prin tetina).Aseara a baut bine din asta, dar azi...n-am mai reusit. Si uite-asa, dureaza masa piticului vreo 40 de minute....tot schimband tetine sau turnānd dintr-o sticluta intr-alta.
Drum bun si distractie maxima tuturor celor care pleaca de acasa! Sarbatori fericite tuturor!
crykett spune:
BUNA ZIUA .tuturor sarbatoritilor care au fost si vor veni.
fericit si sa fiti sanatosi cu toti.Noi am avut probleme cu netu si nu am mai putut intra mi-a fost dor de voi o sa mai intru abia dupa pasti ca am treaba.Antonio e pe tratament ca are reflux gastric si mi-a vomitat de am ajuns la spital acum e mai binisor papa lapte cu cereale la fiecare masa ca mincarea solida nu o varsa asa ca trebuie sa ingrosam si laptele sa nu il mai verse.
la toate mamicile si la bebei .
sa va aduca caldura in suflete ,sanatate si multa liniste.
fericit tuturor.
cristina de
Antonio 20-11-2006
Andrei 31-08-2004 POZE