Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Miro, si eu am nevoie de emoticonul ala . Dar ma consolez ca seamana cu mine - nu-i place sportul, dom'le!!!!
Si mai nou nu-i mai plac nici tetinele de la Chicco. Umblu noaptea cheauna si schimb vreo 3 biberoane pana se declara domnul satisfacut!!!! Acum i s-a pus pata pe tetina Angel in stea (la care, culmea, cerealele nu trec, iar laptele numai atat cat cere meseanul), insa alea merg numai la biberonul Mothercare (din alea 4 de la spital, am ramas numai cu unul ca "dar din dar se face rai" ). Asa ca eu sterilizez in draci un singur biberon, desi am vreo 6 Chicco. Daca-i adormit rau il pacalesc si cu BFree, dar Chicco, sub nici o forma! Cred ca nu-i mai plac tetinele de latex. Poate-i trece, ca nu am de gand sa fac colectie de biberoane!

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a patra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Neata mamicilor!
Ma inscriui si eu la nopti nedormite(bine,eu ma inscriu cam de la inceput,dar de vreo 3 zile se trezeste din ora in ora)
RALUMAT si al meu pui se intoarce cum vrea el ,dar eu nebuna,il intorceam fortat pe o parte si ii puneam pernuta langa spate sa-l sprijine,dar si asa vad ca se intoarce asa ca mai bine il las cum vrea el sa nu care cumva sa ma trezesc cu el cu nasul in pernuta!Si cu mancatul langa bb,eu o fac mai tot timpul ca nu se poate altfel,si am obs. ca se uita la mine f.atent incat m-am intrebat daca nu cumva stie ca mananc si pofteste,asa ca si eu i-am atins buzitele cu ceea ce mancam ,dar nici o reactie,dar tot la mine in gura se uita!
MORMELVIO sunt tare haiosi amandoisi catelul si Alin!
Eu am un motan si mi-a fost si mie frica sa nu-i faca ceva pt.ca e gelos de obicei,dar de cand am venit din maternitate doar l-a mirosit iar apoi l-a ignorat,bine ca nici macar nu sta cu bb in camera deci nu prea am cum sa obs ce ar face cu el!
CHRIS 80 sa fii fericita alaturi de cei dragi!

deeaAde DAVID IONUT (24.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by Ralumat

Miro, si eu am nevoie de emoticonul ala . Dar ma consolez ca seamana cu mine - nu-i place sportul, dom'le!!!!
Si mai nou nu-i mai plac nici tetinele de la Chicco. Umblu noaptea cheauna si schimb vreo 3 biberoane pana se declara domnul satisfacut!!!! Acum i s-a pus pata pe tetina Angel in stea (la care, culmea, cerealele nu trec, iar laptele numai atat cat cere meseanul), insa alea merg numai la biberonul Mothercare (din alea 4 de la spital, am ramas numai cu unul ca "dar din dar se face rai" ). Asa ca eu sterilizez in draci un singur biberon, desi am vreo 6 Chicco. Daca-i adormit rau il pacalesc si cu BFree, dar Chicco, sub nici o forma! Cred ca nu-i mai plac tetinele de latex. Poate-i trece, ca nu am de gand sa fac colectie de biberoane!

luna a patra

Ralu - la sticla de Chicco cu gura mare se potriveste la fix tetina de la Bfree. A mea bea doar cu Bfre - am doar 2 sticle - dat tetine - la greu - asa ca am masluit cu cateru o tetina de Bfree normala - si am facut-o cu gura larga - am pus-o in capul sticlei de la chicco si acum e preferata noastra. Incearca si tu.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, VI, - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Mergi la inceput

Apropo de memorie! Am uitat sa duc copilul la impartasit!

luna a patra

Mergi la inceput

Am ajuns la impachetat medicamente. Fetele care ati utilizat Karvol, exista cumva de doua feluri? Pe prospectul meu scrie ca se utilizeaza la copiii peste 2 ani. Exista si Karvol pentru bebelusi? Sau tot pe asta l-ati folosit????

luna a patra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!

intru scurt sa va urez Paste fericit! noi plecam azi la onesti si stam toata sapt de dupa sarbatori! asa ca ne auzim atunci!
va pup pe toate si pe bebelusii vostrii!!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Offf de la ora 3 tot pe bucati am dormit Antonia avea chef de vorba de foit pana la urma am luat-o cu noi in pat bunn,am adormit dupa vreo ora iar sa trezit ii era foame pe la 6 daca am adormit si eu

Pt toate mamicile si bb-ii care pleaca drum bun si Paste Fericit

Chris80

fug sa dau cu aspirtorul cat mai doarme gaza

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)

luna 1luna 2luna 3luna 4luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Buna dimineata!

Ralumat, multumesc pt. informatiile date in privinta cerealelor.Nu ma grabesc cu diversificarea....tot aman pt. ca ma gandesc ca e prea devreme pt. a inlocui o masa de lapte.Cerealele le-am lut pt. ca sapt. trecuta Bogdanel n-a luat deloc in greutate....si ma gandeam ca nu-i mai este suficient laptele ca hrana.I-am luat si meniuri la borcanele, insa le-am depozitat in dulap deocamata.:)Noaptea trecuta a dormit destul de bine, s-a trezit la 3 ore jum., apoi la 4. Si asta in cond. in care a fost hranit tot cu lapte de la san, doar 75 ml au fost formula.Probabil, trebuie sa ma obisnuiesc cu gandul ca inca nu are un program stabil pt. mese si pt. somn.

a deju, multumesc. O sa pastrez cutia pt. mai tarziu.Oricum, chiar daca o sa ajung sa-l hranesc la san doar in proportie de 60-70 % (totusi, sper sa nu se ajunga acolo...acum e cam la 90 % laptele matern), cred ca e suficient laptele pana pe la 5 luni jum. sau chiar 6.

Revin dupa ce hranesc copilul.

Mergi la inceput

Fetelor, se pare ca plecam mai devreme.

Va pupam pe toate, Paste Fericit, sarbatori linistite si bebici adorabili!!!!!!!!!

luna a patra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avdanaarhire spune:

Chris. Sa fii fericita si sa te bucuri de bebelusul tau si de toata familia!

Calatorie placuta tuturor fetelor si bebicilor care se voiajeaza!

Noi nu plecam nicaieri, doar in vizite pe la alte familii : nanutul de botez al lui Celeste, nasii nostri de cununie, bunici materni, bunici paterni, etc..Mai vedem cine ne mai invita ca suntem cam plimbareti si nu prea ne-am omorit cu treaba si cu bucatareala la noi acasa. Asa ca pastele asta jucam in deplasare.

Miro, super super ideea cu albumele. Eu din pacate nu mai am parola de la mailul comun si nu cred ca mai pot pune poze, dar poate se indura careva si de mine si mi-o mai zice odata.

Mergi la inceput