Copii din 1996 (10)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Fetelor, Happy Friday, chiar daca e 13.

Alma, condoleantze. Mare necaz, mai ales ca a fost asa, una dupa alta.
Distractie maxima Dianei in tabara.

Miki, am vazut pozele de la Horezu. SUPERB. Mai ales poza cu o mica cadere de apa pe cheile Oltetului, tablou sa o faci. Imi place ca e totul verde prin padure, si e inca un verde crud ca de primavara. Cat costa o plimbare cu ATW - ul?
Lui Andrei o sa-i cumperi tu ceva ce sa-i placa. Voi la Slanic mergeti? Se mai viziteaza mina de sare?

Mihaela, superbe pozele, dar cald rau . . . A-ti avut o vacanta minunata, deabea astept sa ajungem si noi pe acolo, sa stau pe terasa si sa mananc mancare greceasca.
Trebuia sa-mi spui ca vine mama ta prin San Diego, poate ne vedeam. In Las Vegas au fost niste calduri mai ceva ca in Grecia . . . Pana cand ajungem noi in Grecia se face si mai cald, ca o sa fie sfarsit de august. Sa stii ca in 17 ani de San Diego, eu nu am fost decat de 2-3 ori in Tijuana, si mi-a fost deajuns. Balamuc si tiganime, au avut dreptate.
In Grecia vom merge asa - 5 nopti in Santorini, unde vom ajunge cu vaporul din Pireu, pentru ca biletele de avion erau prea scumpe (nici cele de la speed boat nu sant ieftine, dar iesim la jumate de pret). In Atena vom fi 3 nopti, dar numa o zi, ca in prima zi venim din Santorini, si in a treia zi avem avionul spre state. Numa sa vedem Acropolele si cam atat.
Am si eu o intrebare. Ochelari pentru snorkle avem acasa, dar nu stiu daca se merita sa-i car de aici (ocupa loc in bagaje si noi vom fii intai in Belgia si Romania). In Grecia voi a-ti inchiriat ochelarii de scafandru? Tu ce zici?

MqqM - felicitari pentru o decada Canadiana. Eu mai am un pic si in curand o sa am mai multi ani de America decat in Romania. Distracitie placuta la Niagara.

Ana, distractie placut la reuniune.

Elliot saptmana viitoare are camp - cu kaiak si cred ca o sa-i puna si pe wakeboard. Sper, ca asa am vazut in programa. Eu una, deabea astept

Un week end super la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Miki, Ana: drum bun si distractie placuta.

Ana, ce fain ca se folosesc tot felul de ocazii sa se intalneasca oamenii. La 25 de ani nu prea e standard, nu? Ei, orice motiv de veselie trebuie luat in seama, spor la gasit rochia.

Miki, pai ai o soacra de aur, foloseste-o cu placere si abuzeaza. Chiar am vrut sa te intreb, dupa excursia aia nu ai fost la masaj? Sigur te-ar fi laudat maseuza . Si ziua lui fiu-meu vine in curand, ma gandesc cam ce grosime sa aiba bota ce o va primi!

Sanca, suupeer fain camp de caiac, suna bine! Sper sa aiba mai mult noroc decat la campul de la sea world...

Mersi de urari (aia cu 10 ori 10 a fost cam "scary", dar si aia cu viata traita aici in majoritate). Eu chiar mai sper sa pot sa-mi iau talpasita de pe-aici in timp util! Unde, nu conteaza atat de mult, undeva mai ieftin, sigur, sa pot sa ma socializez, sa filozofez, sa citesc si sa zac dupa pohta sufletului meu...

Dedilica merge bine cu tenisul, a initiat-o in lovitura cu fata, reversul si servitul. Azi i-am luat racheta noua, sper ca am luat ce trebuia. Perete de exersat eu acasa n-am, dar la club este perete special. Ii place foarte mult pana acum, sper sa nu se plictiseasca, ca vara-i lunga. Desi se aglomereaza un pic pt ca pt centura la karate au mai multe cerinte acum care ii mananca mult timp, voluntariat, numar de ore si tot felul. Bine macar ca ne-a prins acum in vacanta si pot si eu sa o car cand are nevoie.

Multumesc de urari pt Niagara, inca nu sunt sigura ca ne iese planul. Pt ca noi vrem sa mergem la cazino in timpul in care trimitem copiii singuri pe la distractiile alea din zona pana pe la 12-1 noaptea. Si asta nu se va putea decat daca ne convingem tineigearul sa coopereze. Si sa nu se poarte mizerabil cu sora-sa daca tot coopereaza. Ne-am dat seama de impediment dupa ce am avut ideea grozava de a merge. La cazino nu e voie poze , dar daca ajung si la stropitoare promit sa aduc.

Un weekend bun si cu temperaturi suportabile!



mmi www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">Kiki
& amazing Dedi aka Disa aka Dida aka DJ aka DD 11 1/2
& extremely private ex-"Pauu mic": When I was a boy of 15 1/2, my parents were so ignorant I could hardly stand to have them around. But when I got to be 21, I was astonished at how much they had learned in just seven years. AMR 5 1/2 [from Mark Twain]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Trebuie musai sa adaug ceva, sa imi iau inapoi ce-am zis, sa nu citeasca cumva pe-ici fortele universului si sa mai taie din vara... Vara nu-i lunga! Meh, da' cum mi-a zburat asa un turturel din tastatura...

Si sa stiti ca avem totusi neste pereti pe-aci pe-acasa, doar ca nu-s buni, sa nu se inteleaga gresit


mmi www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">Kiki
& amazing Dedi aka Disa aka Dida aka DJ aka DD 11 1/2
& extremely private ex-"Pauu mic": When I was a boy of 15 1/2, my parents were so ignorant I could hardly stand to have them around. But when I got to be 21, I was astonished at how much they had learned in just seven years. AMR 5 1/2 [from Mark Twain]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Eu mi-am petrecut dupa-amiaza calatorind prin Grecia alaturi de fetele lui Mihaela. Am stat si m-am holbat in nestire la apusul de soare pe plaja, si ma simt ca si in vacanta.
Mihaela, ai 2 fete frumoase, ca mi-am umplut monitorul de scuipat astazi, de, nu vreau sa le deochi. Si-mi place ca in unele poze ai capturat adevarata fericire de pe fatza lor de a fi in APA.

Miki, de ce nu as avea si eu parte de o bunica "mana sparta...." Nu ma plang prea tare, ca soacra mea a platit pentru taberele baietilor

MqqM - tenisul e punctul meu sensibil. Ca si eu am avut un VIS - sa-mi vad baietii performanti in sportul asta, dar Elliot are coordinarea unui rac, si Matei cred ca era prea mic. Am avut si noi o vara cu multe tabere de tenis, dar nu prea s-a lipit nimica... Asa ca tot nu am cu cine juca (vroiam si eu un partener mai rapid si tanar ) Cat despre ziua lui fiitu, cu ce-i decorezi bata??? Cu vreun ipod ceva???




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Sanca, asa-i, minunate sunt. Eu chiar ieri cand m-am uitat la poze am vrut sa spun ca io cred ca nu sunt copii mai frumosi ca cei de la subiectul nostru! Numai unul si una!!! Noroc c-am uitat pana cand am postat ca altfel zicea lumea ca sunt biased!

Ohoo, la tenis noi sarbatorim fiecare minge care o nimereste, ce ganduri marete...

De ce nu il incerci pe Mateias? Asa-i si Dedi, opusul lui fiu-meu care e un individ deosebit de atletic.


mmi www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">Kiki
& amazing Dedi aka Disa aka Dida aka DJ aka DD 11 1/2
& extremely private ex-"Pauu mic": When I was a boy of 15 1/2, my parents were so ignorant I could hardly stand to have them around. But when I got to be 21, I was astonished at how much they had learned in just seven years. AMR 5 1/2 [from Mark Twain]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Fetelor, sunteti niste dargute, multumesc mult pentru aprecieri si ma bucur ca v-au placut pozele mele si fetele, desigur!

Sanca, eu eram in Grecia cand am aflat ca sora mea si mama merg in orasul tau, am apucat doar sa le spun ca am si eu o prietena acolo.
Da, in Vegas au fost calduri mari, mama care e indragostita de fantana de la Bellagio, abia a reusit in 2 randuri sa stea vreo 2 melodii sa o vada, din cauza caldurii. Noroc cu racoarea la care sunt tinute cazinourile, imi amintesc cand am fost noi acum 2 ani acolo, a trebuit sa ne luam cate o bluza peste tricou, ne era frig in timp ce vizitam cazinourile . A fost si la spectacol cu Celine Dion si David Copperfield, a avut distractie! Acum e in Salt Lake City si sambata viitoare e acasa...i-a trecut repede vacanta...
Ochelari de scafandru nu stiu daca sunt de inchiriat in Grecia, Diana si sotul meu si-au cumparat cate o pereche, nu foarte grozavi, dar nici nu erau scumpi. La nivelul lor de "scafandri" au fost multumiti.
Am sa-ti raspund eu in legatura cu salina, abia ce s-a intors un coleg de la mare si s-a oprit pentru cateva zile in Slanic Prahova. Da, se viziteaza si e maaaare, are teren de fotbal si multe distractii, e ca un orasel.

mqqm, cat mai multe decade canadiene va doresc, ce frumoasa povestea voastra, m-a emotionat!

alma, condoleante, cred ca e tare greu sa treci asa de repede prin necaz...

miki, relocare placuta si vacanta frumoasa! Sa faceti drumetii multe si sa inspirati aer curat, veti avea nevoie!

Ana-Maria, ce frumos sa va intalniti asa cu prietenii americani! Uite inca o dovada a ceea ce face internetul! Bravo!
Sper ca v-ati distrat bine la intalnire, sa ne povestesti.

Fetelor, o saptamana frumoasa va doresc, numai bine!

edit: am uitat sa va spun de o prietena din Zalau care are nevoie de ajutor. Acum 2 luni sotul ei a suferit un grav accident de masina, medicii s-au mirat cum de a supravietuit. Cititi povestea ei pe scurt aici, stiu ca orice mic ajutor ii e de folos.

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti...

Uite ca am venit acasa aseara....a fost foarte frumos si emotionant la intalnirea asta...si cu toate ca eu era cam pe langa intalnire...Marius a fost atat de emotionat incat am transpirat si eu alaturi de el si mi-au dat si mie lacrimile...Foarte frumos!Intalnirea asta de 25 de ani e cam neconventionala,intradevar,caci intalnirile se fac din 10 in 10 ani...Ne-am distrat pe cinste!
Ce sa va zic?Minunat!
Azi sunt prinsa in treburi multe aici la munca.Va scriu acum ca sefii sunt in sedinta de luni si am oleaca de timp liber,insa in scurt timp ma apuc de treaba...maine plec in delegatie la Tg.Jiu si ne mai vorbim pe joi sau vineri incolo...
Sa aveti o saptamana cat mai buna,va pup si sa auzim de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Mihaela, ce vacanta splendida a avut mama ta. Eu nu am reusit sa vad show-ul cu Celine Dion, dar am auzit ca e fantastic- chiar daca nu esti fan Celine.
Cred ca pana la urma o sa fac o valiza speciala pentru Grecia, si iau tot. . .
Ana, ce emotionant, si ce frumos la reuniune. Pacat ca la Bucuresti nu se poarta, ca de cand am terminat scoala, nu s-a facut nici o reuniune . . . As vrea si eu.
MqqM - si pe Matei l-am incercat cu tennisul, dar eu zic ca era prea mic (avea 4-5 ani), si era racheta mai mare decat el, dar parca facea mai bine decat Elliot. Acuma o tragem puternic cu innotul. Nu am timp cand sa-l duc si la tennis, am fi numa in masina. Cum a fost la Niagara, a-ti castigat ceva la casino?

Sambata noi am fost la film in sanul naturii. Ne-am luat sezlongurile si am mers sa vedem in cartier - "My big fat greek wedding" - A fost placut, dar baietii s-au culcat dupa ora 22, si duminica am mers la plaja, si s-au dat toata ziua in roller coastere, si alte minuni, iar seara deabea mai puteam sa ma inteleg cu ei. Matei a plans cu orele ca nu i-am cumparat o broasca testoata (daca nu mi-a facut crize la 3 ani, isi scoate cheltuiala acuma), iar Elliot astazi cand l-am varsat la camp era foarte dezorientat. Sper sa se distreze, ca de emotii, nici breakfast nu a vrut sa manance. .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Am uitat ieri sa-i spun Anei ca biletul pentru Acropole costa 12 euro pentru adult, copiii au avut gratis. Dar in pretul biletului e inclusa si vizitarea Agorei-care e foarte frumoasa, muzeului din Agora, Templul lui Zeus si ceva biserica la care noi n-am mai apucat sa mergem. Nu ni s-a parut scump...

Asa e Sanca, mama a zis ca show-ul a fost minunat, nici ea nu e fan Celine. Ea a fost acum a 3-a oara in America, a fost in multe locuri deja. Sora mea a stat pana acum 6 luni in NY si i s-a pus pata sa se mute in LV, a avut o oferta de "afacere" care n-a iesit conform planului, prietenii si colegii i-au ramas in NY, in Vegas era foarte singura. Acum se muta inapoi in NY, si-a gasit un job mai bun decat a avut, singura problema e ca si-a luat casa in Vegas, mortige cum se spune...eh, dar e fata mare si se descurca ea!
Sa stii ca nu numai in Bucuresti nu se poarta intalnirile, cred ca depinde foarte mult sa fie cineva sa organizeze...eu n-am avut nici intalnirea de 10 ani de liceu, nici de facultate... Nu-ti povestesc ca mama a terminat de 45 de ani facultatea si se intalnesc anual de la intalnirea de 15 ani. Colegii sunt imprastiati in toata tara, macar 2-3 intr-un judet(acum s-au mai imputinat, au mai murit) si tin in fiecare an prin rotatie in alt judet. Era o vreme cand eram noi copii si ei tineri, cand mergeam si noi copiii la intalniri...eram o gashca faina, ne distram de minune!

Ana-Maria, ma bucur ca a fost frumos la intalnire! Drum bun in delegatie, te asteptam sa revii cu povesti.

Diana merge din 28 iulie in tabara in Ungaria, poate v-am spus...a castigat un premiu la un concurs de desene, e gratis tabara. E foarte entuziasmata, abia asteapta. Iar eu m-am luptat 2 zile cu politia romana sa-i depun actele de pasaport. Dupa ce am dus absolut tot ce scria la afisier ca e nevoie pentru eliberarea pasaportului copilului si ma prezint la ghiseu cu ele, politistul se ia prima data de hortararea de divort...ii arat ca e ok, ca altfel n-as fi putut sa o trec in pasaportul meu, apoi anuleaza ca e trecuta la mine in pasaport(asta m-a intrigat la culme, eliberarea noului pasaport dureaza o saptamana, iar Diana nu mai poate iesi din tara, noroc ca n-a fost acasa sambata ca noi am fost in Ungaria la strand!), apoi observa ca in buletin eu sunt Salajan, iar in hotararea de divort scrie ca voi purta numele Sabou dupa divort...ei si la afisier nu scria ca trebuie si certificatul de casatorie in cazul in care esti divortata si recasatorita...ii spun politistului, iar el imi raspunde ca nu toata lumea e in situatia mea, dar ca se subintelege ca trebuia sa prezint si acel act! Uoooof, nasol cu birocratia asta dupa ureche! Noa dar pana la urma joi Diana va avea pasaport separat si va merge in tabara.

Hai va pup, sper ca nu v-am plictisit cu povestile mele...

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Am aterizat si eu. Astazi am avut programare cu Matei la orto, si i-au mai ajustat din bratarile de pe dinti.
Elliot a venit aseara din tabara cu cerinte - ca el vrea caiac, sau macar o salupa .. .. I-am zis ca dau fuga sa-i cumpar un vapor de croaziera, ce salupa .. ..
MqqM - sa nu vina Dedi de la summer camp cu pretentii sa-i cumparati un cal si sa va mutati la tara.
Mihaela, piata de case in Las Vegas e foarte buna, asa ca sora ta, a facut bine ca a fost in Vegas, ca vinde casa la profit.

numa bine,

Mergi la inceput