Copii din 1996 (10)
Raspunsuri - Pagina 24
andacos spune:
Inainte de pleca la nani,am intrat sa va salut si sa va spun ca n-am vazut inca pozele ANEI,si nici n-am citit inca articolul despre castelul Bran,dar...
Acum citeva luni a fost aici pe DC un subiect despre Castelul Bran,ca vor sa-l scoata la vinzare!Chiar discutam cu sotzul problema,el dorindu-si foarte mult sa viziteze castelul!(la subiectul respectiv am aflat si eu ca fusese retrocedat si nu mai face parte din Patrimoniul Natzional).Citeva zile mai tirziu imi vine sotzul acasa cu in ziar,din pacate nu mai stiu exact cum se numeste Expres parca)in care era un articol cum ca a fost vindut pentru 20 si ceva de milioane de euro!(cumparatorul era inca anonim la vremea respectiva)
Am incercat sa aflu ceva prin preasa romaneasca,prin cunoscutzi dar nimic!Deci daca articolul se refera la vinzarea efectiva,va spun ca vinzarea a avut loc de mult si abia acum s-a aflat!
Mi-am facut aproape toate bagajele,mai am doar incaltzamintea si cadourile de aranjat ,asa ca...
Mai intru si inainte de a pleca,sa-i preadu oficial stafeta ANEI careia ii spun ca noi ne intoarcem pe 28 iulie,deci mi-o pate preda linistita cind va pleca in a doua parte a concediului!
Dana
mikimihaescu spune:
Neatza fetelor!
Ana, superbe poze. Dar voi chiar ati umblat prin toata tara, e extraordinar ce ati facut voi. Sincer va invidiez. Copiii cum au suportat?
Am observat si chestia aia de la mana lui Alex, nici Andrei nu iese fara, hehe.
Dana, concediu placut, asteptam pozele.
Foarte clad a fost ieri pe aici. Am fost la masaj si mi-a zis aia cai se pare ca m-am ingrasat un pic asa ca m-a deprimat iar. In consecinta dupa baschetul lui Andrei ne-am intalnit cu cativa parinti si ne-am instalat la o terasa unde am consumat ceva bericici sa ne racorim. Asta e. Azi, daca nu da vijelia peste noi, ma duc la gym. Off viata.
Ana68 spune:
Salutare,
Dana,sa inteleg ca si la voi se apropie cu pasi repezi vacanta si deja numarati opele pana la plecare?!Pai sa aveti o vacanta formidabila si distractie maxima....Cat priveste vanzarea Branului....orice e posibil pe lumea asta....cert este ca castelul inca este deschis publicului,cert este ca acolo e extrem de aglomerat....turisti cu miile si tot cert este ca biletul de intrare si vizitare a castelului este exorbitant de mare,precum si taxele pentru fotografiat si filmat...E adevarat ca si intretinerea castelului costa,dar fata de Peles,daca stau sa compar,la Bran delasarea e mai mare,parca nu e grija asa mare ca la Peles fata de interioarele castelului....Ma rog...in afara de un feeling patriotic,altceva nu prea ma leaga de soarta Branului...
Miki,ma bucur ca ti-au placut pozele...Chiar prin toata tara nu am fost,ca nu aveam timp la dispozitie si chiar multe din locurile propuse pe itinerar nu le-am mai atins din lipsa de timp....insa daca e sa socotesc cei 2300 de km parcursi cred ca pot spune ca jumatate de Romanie am vazut....Copiii cum au suportat?Hehehehehe...incantati la maxim,mofturile erau la culcare si ceva mofturi la mancare,ca ei preferau sa rontaie mereu cate ceva si la masa nu le mai era foame,normal...Masina fiind destul de incapatoare s-au putut odihni lejer,bagajele au fost in cutia de pe masina...si nu in ultimul rand opream destul de des....ar trebui sa ne dea cei de la mediu un bonus baban pentru fertilizarea solului Romaniei,mai ales prin paduri....si sa ne si desmortim...Cel mai mult cred ca am condus neintrerupt vreo 4 ore,in rest pauzele lungi si dese,cheia marilor succese....sti tu!Pe urma si obiectivele turistice erau destul de apropiate una de alta....asa ca a fost foarte bine.Si daca mai pun la socoteala ca mie imi place tare mult sa sofez....excursia a fost un succes,pot spune!Chestia de la mana lui Alex era o bratara sau un manson cum poarta tenismenii?Ca eu mi-am cumparat mansoane d-alea si mi-am pus unul ca sa ma sterg mereu pe frunte de transpiratie si,evident,daca eu am asa ceva ii trebuia si copilului meu....De la Castelul lui Dracula din Pasul Tihuta si-a luat o bratara,combinatie de piele si atze si o chestie cu niste mazgaleli pe ea(un cap de mort cred)...pe care a pus-o la mana si a mai dat-o jos cand s-a rupt...ca se spala cu ea,dormea cu ea etc,etc,etc....si "si-a dat duhul",biata bratara, intr-un final...
Zici ca maseuza iti tine contul la kilele in plus?!Nah,ai dat de belea....Bine ca faci sport...eu una sunt asa mare si anchilozata ca s-ar rupe tavanul salii de sport cu mine sa merg la un fitness...
No,hai ca va doresc o zi minunata si sa auzim numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Sanca spune:
Dana, o vacanta minunata, sa ai o vreme superba. Drum bun, si te astept sa-mi predai mie stafeta (noi plecam pe 9 August).
MqqM - ti-am dus lipsa. V-ati relaxat la camping? Si eu ma gandesc sa arunc intr-o vineri cortul in masina, si sa dormim 2 nopti in semi -salbaticime.
Miki - se pare ca perioada nasoala a trecut. Parca tu aveai planuri de slabire -- nu de ingrasare. . . Daca iti cobesti asa, poate te alegi cu un mic turculet. . .
Ana. Superbe pozele. Am ras copios, ca fratele lui Alex - Elliot, poarta si el wrist band, si ma uitam la poze si-l vedeam pe Elliot. Numa ca al meu le poarta la amandoua mainile. Duminica in biserica l-am intrebat ce e cu pantalonul lui asa umflat . . El le pusese pe amandoua in buzunar. Dar si le spala singur, ca si ale lui ajung sa arate ca vai de lume. Mai ramane sa-l vad folosindu-le ca servet la masa .. .
Poate tu ai scris, si eu nu am retinut. De ce poarta barbatii fustele alea cachi la manastire?
Aseara am mers in Ocean Beach sa vedem artificiile. Musai in Ocean Beach ca dupa artificii, in jur la focuri se face batalie cu mashmellows, si baietii mei, se bucura mai mult de aruncarea cu mashmellows decat de artificii. Traditie inceputa in 84 de prieteni de liceu a sotului, acuma, a luat amploare pe toata plaja.
Planuri de vacanta..... Noi vom ajunge in Rom de Sf Marie. Imediat dupa, am in plan sa aranjez sa mearga sotul meu cu Elliot la o zi de coasa. A .. . .Abea astept sa miros iarba proaspat taiata, cand ma duc ca Ana cu merindele la pranz (ceapa si mamaliga).
andacos spune:
Dragele mele,am terminat de facut bagajele,care asteapta frumusel sa fie urcate in masina!
Inainte de a pleca la nani,am intrat sa va multzumesc de urari,si sa va urez si voua concediu placut celor care il fac,sa le asigur inca o data pe ANA si pe SANCA,ca voi fi aici la preluarea stafetei!
La noi ploua de te-apuca nervii,sper totusi sa avem parte de drum linistit!
Ne revedem peste 3 saptamini!
Avetzi grija de frumusetze de subiect!
Dana
CriPOD spune:
Danutza, drum bun, distractie placuta si vreme superba! Te asteptam cu impresii si poze, eu nu ma duc niciunde, da' ma tot aplec pe-aci cand va pasati voi stafeta aia sa nu ma pocniti cu ea din greseala !
Ana, foarte faine pozele, frumoase locuri. V-ati distrat de minune! Ati tinut jurnal de bord pana la urma? Tanti si nenea americanii au calatorit cu masina voastra? El ce origini are?
Miki, bine ca sunteti mai bine. Data viitoare cand iti mai spune maseuza de-astea complimente, spune-i sa-si faca jobul mai cu spor, pai cum asa, sa te bata, sa te stoarca. Lasa-le incolo de kg, ca-i greu acum pe caldurile astea, o bere-i mai buna acum!
Sanca, AAAhaaaaahaaahaahaahaaaa, UUUhaahahaaaaa (ori dar tinandu-ma de burta) m-am imprastiat cu mersul la coasa al flacailor!!! Da' cand ai bagat in discutie si merindea, m-ai uciiis! Vezi sa nu uiti sa nu tai ceapa ca-i sacrilegiu. Trebe zdrobita cu pumnul in servet (de carpa)! Si fara slana? Fara palinca? Pai numai cu mamaliga si ceapa la o zi de coasa ii cam duci cu roaba acasa seara. Asta trebuie filmata musai!
Am citit de Bran, in mare auzisem cam acelasi lucru recent, dar nu mai stiu exact de unde. Ce sa zic, e destul de trist. Adica eu inteleg ca e o treaba cu proprietatea omului, dar si proprietatea aia are o limita, dom'le. Si in general cu chestii de-astea se rezolva treburile in "familie", avand in gand niste interese mai presus de cele financiare imediate. Adica statul roman si cu el. Noi aici avem un singur www.casaloma.org/" target="_blank">castel, un kitch de ti se face rau, dar s-a gasit o solutie. Nenea propretarul l-a donat, spre binele nostru, al prostimii, ca altufel nu mai ajunge canadezul sa vada si el un castel de-aproape. Adica in Ro cu obiectivele astea puteau face acolo, o societate non-profit care sa-l administreze si din care sa primeasca si sange-albastii constant ceva banutzi, ori o donatie conditionata la statul roman ceva, nu e numai hard cash totul. Parerea mea... Nu mai spun ca nu cred ca totul ar trebui sa aiba un pret in bani. Da-n fine... Cam atat le-a fost cu marea iubire si devotiune catre Ro. Si chiar era o vreme cand ii tineam pe un soclu pe regali & co si-i idealizam. Fssss... Cat despre statul roman, ca sa mai zici cand au facut posibil asa ceva cu legile lor "dezinteresate"!
Cu cortul a fost relaxant ca baietii au facut tot: casa, masa (ba au si baut o bere impreuna ca recompensa). Desi, sincer, daca mai trebuia sa mai halesc gratar o zi, ma lovea guta. Am nimerit intr-un parc ce s-a umplut cu rednecsi in seara de 1. Au venit cu mic cu mare si cu caini din oraselele din zona sa vada focurile de artificii pe care le-au organizat pompierii pe malul lacului, probabil unul din evenimentele majore ale anului, si noi ne-am tot chiorat si i-am analizat si studiat, ca nu prea am avut parte pana acum... interesanta specie! Asadar m-am educat!
Ma tot dau peste cap sa-i fac ceva program fetei acum, dar m-am trezit prea tarziu, e cam ocupat peste tot la tabere. Treaba buna e, incepe sambata cu ore private de tenis, abia astept sa vad cum ii place. Ca asta era una din preferinte pt dupa ce isi ia centura neagra la karate si vroia sa incerce ceva nou.
Phui ca m-am intins iara! Pupu!
Maine daca am vreme va mentionez de primul goib al lui fiu-meu si uimirea lui netarmurita si victimizata cand a aflat ca va plati impozit. El credea ca asta e o chestie care li se intampla doar altora! Nah, c-am mentionat-o azi, is absolvita...
mmi www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">Kiki
& amazing Dedi aka Disa aka Dida aka DJ aka DD 11 1/2
& extremely private ex-"Pauu mic": When I was a boy of 15 1/2, my parents were so ignorant I could hardly stand to have them around. But when I got to be 21, I was astonished at how much they had learned in just seven years. AMR 5 1/2 [from Mark Twain]
Ana68 spune:
Salutare,
Dana e deja pe drum,banuiesc...si se plangea de frig...las' ca o sa ii fie ei cald...sa aiba vacanta frumoasa!
Mqqm....sa-ti traisca sanatoasa fata!Doamne ce ditamai domnisoara ai la casa omului!Ti-am admirat-o si stuchit-o indelung...Felicitari pentru graduation si cred ca a fost cea mai cool pool party de care am citit si am vizionat vreodata...Cand mi-oi face vreodata casuta(poate reusesc totusi in viata asta si nu in una viitoare) imi trag si eu o piscina d-aia,sa fac si eu la gorobeti party d-ala fain...Super!Sa inteleg ca flacaul tau gandea ca munceste si nu plateste statului din venitul acumulat?!Bietul de el...spune-i de la mine "welcom to real life!"Chestia cu rednexii...e si aici la fel,sti doar!Cand te simti mai bine pe unde te asezi si zici ca iaca ai oleaca de liniste sa asculti si tu ca tot omu' cum creste iarba...nu se poate sa nu apara vre-unu' cu muschii umflati pe el,la volanul vreunui Q7(Audi 4x4) si sa nu iti bage fortat in urechi vreo zece mii de decibeli de Adi de la Valcea sau Copilu' Minune revarsati din masina lui tunata la maxim....asa ca...e la fel pa peste tot...
Americanii au mers cu noi in masina...fiind cu 7 locuri,am avut loc cu totii,iar bagajele le-am pus deasupra...ca ne-am cumparat un portbagaj d-ala gospodaresc.....sa incapa cat mai multe in el.Tanti americanca nush ce origini are,barba-su tot facea misto de ea ca e crescuta la tara si ca e redneck...da' e o tipa tare faina.Nenea americanu' e polonez la origine,mama-sa sau bunica-sa,nu stiu sigur,au venit ca refugiati in USA si s-au stabilit in Philadelphia....acolo e el nascut si crescut...
Jurnal de bord n-am tinut,ca nu avea cin' sa-l tina...io si sofer,si ghid,si mama si nevasta si gazda si....tot asa...si am uitat si de asta...dar una peste alta a fost excelent!
Anca....chiar ca esti originala:sa-ti trimiti tu doi dintre barbatii tai la coasa....pai o sa doarma 48 de ore dupa,de atat oboseala...si sa le dai ceapa cu ma'liga(asa-i spunea bunica-mea)....abia astept sa ne povestesti impresia lor despre asa aventura...
Cat priveste treaba cu shortzurile la baietii veseli la manastire...pai la intrarea in fiecare manastire,indiferent ca era de maici sau de taici....scria clar ca tinuta sa fie decenta,fara pantaloni scurti si bluze gen maieu si pentru cei care totusi se prezentau asa era obligatoriu sa-si acopere picioarele cu sorturile alea,indiferent ca erau femei sau barbati...Se dadeau gratuit,era doar obligativitatea purtarii lor....
Cam asta dragelor...azi e vineri si ma bucur...nu-mi mai place la munca,mi s-a dat pe gust colindatul pe coclauri...
Imi pare rau de Alex,saracutu',ca toata ziua sta prin casa....prietenii lui de joaca sunt plecati care in concedii cu parintii,care in tabere,care la bunici....si el nu prea are cu cine se juca....Bine ca i-am cumpara calculator si se joaca toata ziulica..se cam plictiseste,ca uneori mai si citeste...asta e!Ce sa-i fac?
Sa aveti un weekend excelent si sa auzim numai de bine!
Ana68 spune:
Salutare dragelor si sa aveti o saptamana cat mai buna!Sa auzim de bine!
Sanca spune:
Eu am tras chiulul vineri ca am ajuns tarziu la servici, si m-au luat de noua . . .
Dar azi sant aici
Au venit paritii mei din Strainatate ... Si mi-au zis ca preturile in Canada sant aproape duble de ce e aici. Dollarul american si cel canadian sant cam la aceiasi valoare acuma.
Duminica speram sa ies cu baietii cu bicicletele, dar sotul i-a tentat cu pescuitul, si au iesit ei 3 sa stea cu batul in balta, ca pe mine nu ma incanta sportul asta... Eu am stat acasa sa citesc Colt Alb.
Astazi eram cat pe ce sa-l las pe Elliot toata ziua, singur in casa. Ca vineri atata s-a butut cu fratisu ca a zis socrella, ca nu-l mai vrea vacanta asta, ca s-a saturat si ea.... E bine ca s-a razgandit, si azi l-am varsat acolo, si are si el parte de o mancare calda la pranz, si desene animate non stop. .