Copii din 1996 (10)
Raspunsuri - Pagina 22
CriPOD spune:
Miki, de ce se grabeste Andrei acasa? Poate ai scris inainte, mie sigur mi-a scapat, unde este campionatul? Cum e Luca? Din pacate eu nu m-as duce unde mi-ai sugerat tu ca e prea aproape de casa, da' mersi oricum!
Dana, inapoi la subiect ca inca nu e vacanta. Pai cum asa? Scot biciul!
Sanca, azi te-am intrecut: cine se scoala devreme (cu un pic de ajutor de la fusul orar) primul scrie pe forum!!!
O veste interesanta: avem iepurasi salbatici pe strada!
Sunt puiti mici, nu stiu daca au si vre-un adult cu ei, da's atat de scumpi ca-ti vine sa-i duci acasa (era sa zic mananci ). Cred ca se domesticesc, ca alearga doar daca te opresti foarte aproape de ei. I-am vazut doar seara, de mai multe ori si sunt vreo 3. Inedit!
La scoala o tin astia doar intr-un party, luni au fost la un volei de plaja cu pizza si chestii, ieri au primit inghetata si s-au jucat, azi contribuie fiecare cu cate ceva sa petreaca. Noi am primit sarcina farfuriilor de unica folosinta . Maine merge la un party la o fetita, iar poimaine poate facem noi un pool-party. Zic poate, pt ca am tot vorbit daca si poate si azi m-a sunat de la scoala sa-mi spuna ca s-a plictisit si a creat niste invitatii pt fete cu toata info si sa ma intrebe daca e ok sa le dea. Acum tare's curioasa!
Asadar, noi din party in party, mare smecherie e graduarea asta de a 6-a, mai, mai...
mmi www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">Kiki
& amazing Dedi aka Disa aka Dida aka DJ aka DD 11 1/2
& extremely private ex-"Pauu mic": When I was a boy of 15 1/2, my parents were so ignorant I could hardly stand to have them around. But when I got to be 21, I was astonished at how much they had learned in just seven years. AMR 5 1/2 [from Mark Twain]
CriPOD spune:
Arghhh, Sanca, uite ca tot nu ti-am luat-o inainte, ma laudai doar...
Pai asta e chestia cu excursia: ca avem doar cateva locuri si m-am cam saturat. St. Catharines/Niagara, Montreal/1000 insule sau cu cortul la padure, da' nu mai gasim noi locuri acum... Mai astept. Ceva poate prin US mai pe langa granita? Nu? Nu stii? Miki, rudele din Canada nu ti-au dat nici un pont, hihi?
& extremely private ex-"Pauu mic": When I was a boy of 15 1/2, my parents were so ignorant I could hardly stand to have them around. But when I got to be 21, I was astonished at how much they had learned in just seven years. AMR 5 1/2 [from Mark Twain]
Sanca spune:
MqqM si eu vreau la pool party !!!!
Dar in ce salbaticie traiesti tu de aveti iepuri. Dar vecini cu beagle nu ai ... Ca daca nu, vin eu, sa-mi tina cainele preocupat so sa aiba ce fugarii toata ziua.
Cat despre long week end, voi aveti o mie si una de lacuri, si am auzit ca water ski e super pe acolo. Ca pe mine ma batea gandul sa venim noi de la ocean o saptamana in Canada si sa fac water ski pana mi se acreste... Probabil ca sant lacuri si mai aproape, dar mie mi se nazariste pe cele din Canada.
Duminica asta este St Jean Baptiste - Quebec. Ce super e in Quebec city - concerte in aer liber, fanatici vopsiti pe fatza cu bleo si alb, e o atmosfera incredibila. S-ar putea ca la anu sa mergem din nou sa facem ziua Quebec-ului.
La noi saptamana viitoare pica 4 Iulie in mijlocul saptamanii.... Bleah, o sa fie cam aiurea cu miercurea libera.
CriPOD spune:
quote:
Originally posted by Sanca
MqqM si eu vreau la pool party !!!!
Dar in ce salbaticie traiesti tu de aveti iepuri. Dar vecini cu beagle nu ai ... Ca daca nu, vin eu, sa-mi tina cainele preocupat so sa aiba ce fugarii toata ziua.
Cat despre long week end, voi aveti o mie si una de lacuri, si am auzit ca water ski e super pe acolo. Ca pe mine ma batea gandul sa venim noi de la ocean o saptamana in Canada si sa fac water ski pana mi se acreste... Probabil ca sant lacuri si mai aproape, dar mie mi se nazariste pe cele din Canada.
Stau langa o salbaticie in mijlocul Toronto-ului.
Ok, deci atunci e "deal done"! Ne vedem vineri, trimite info despre terminal. Intre timp incalzesc apa in "valau" si pregatesc iepurii pt Oreo! Vazusi ca m-am rezolvat? Stiam io ca nu raman de izbeliste!
P.S. Cautai oleaca dupa "1001 lacuri", statiunea, da' pana la urma m-am prins ca-i o figura de speech, un hehe asa mai trist. Oricat CPR le fac eu, tot mor neuronii buni...
andacos spune:
Cum am auzit de bici cum mi-am facut aparitzia!
La noi e frig de-a binelea nu numai afara unde dimineatza sunt in jur de 11°C,acum s-a racit si in casa!
Miine imi pleaca pruncul in excursie,mi-e si groaza ca nu numai ca e frig dar si ploua !Degeaba ii dau eu geaca la el ca nu stiu daca o imbraca si apoi imi sta ud toata ziua!
Ne-a rugat sa-i dam camera foto cu el,eu am stat si am cugetat si pina la urma am hotarit sa i-o dam sa-l responzabilizam putzin!Sper ca mii sa mai am camera!(si in stare de functzionare bineintzeles)
Luni am fost la gimnaziu,unde sau prezentat clasele si respectivi"dirigintzii"!Nu pot sa va spun cite emotzii am avut si ce fericita am fost!"Diriginta" lui Andrei este una dintre directoarele liceului,cea care ne-a inscris pe noi si de care eu personal am fost placut surprinsa!(aceasi buna impresie am facut-o si noi la rindul nostru).La momentul respectiv mi-a spus ca vrea sa aibe un contact strins cu noi,chiar daca nu va preda la clasa lui Andrei!Acum uite ca asa s-a nimerit si este chiar "diriginta"!
Eu sper sa fie bine si sa am personal o relatzie buna cu ea!(parinte-profesor)Ea este cea care va decide la sfirsitul clasei a VI a,cine ramine si cine pleaca!
Cam astea au fost evenimentele ultimelor zile!
SANCA,fii fericita ca citeste!noi avem 3 saptamini vacantza propriu zisa si apoi incepem cu citit,conspectat ,dictat!
MIKI,sanatate puiului!Dar asta nu-i boala contagioasa,nu ia si Andrei daca vine acasa sau a facut deja!Atentzie mare la scarpinat!
Eu nu stiu daca am fost o fericita,dar mie Andrei nu mi-a facut decit pe la 6 luni...(am uitat acum ce,parca o forma de varsat de vint) si pe la 5 ani oreon!si cam atit!
mQQm,eu chiar nu stiu ce sa-tzi recomand,dar te anuntz si va anuntz ca AMR aproape 9!
Vin si miine sa va anuntz daca mai am camera sau nu!
Dana
Sanca spune:
Buna fetelor,
azi mi-am luat liber, dar nu pot fara sa-mi beau cafeluta cu voi...
Astazi il duc pe Matei la doctor, sa nu fi luat varicela de la Luca, ca eu am fost in contact cu Miki ...
MqqM - eu nu pot veni, dar ti-o trimit pe mama . Maine dimineata o duc la aeroport, sa vedem cum or sa ajunga in Bufalo, ca magarii de la Delta au scos zborul pe care erau ei, si si-au batut joc de toti pasagerii... Si fiind si 4th of July saptamana viitoare, toate zborurile sant over sold... Eu prefer stres la domiciliu decat prin aeroporturi (ma rezerv pentru luna august).
Dana, ce bine imi pare pentru voi. Iti inteleg fericirea sufleteasca, ca e mare lucru sa stii ca o sa aveti o diriginta de treaba, sincera si care e interesata in educatia copiilor. Comunicatia dintre parinte - profesor e foarte importanta. Noi din cauza asta am ajuns noi sa fim in private school.
Si mai vroiam sa va intreb. Voi in ce coduri vorbiti? Ce e AMR 9? Media generala?
mikimihaescu spune:
Sanca, sper ca nu are nimic Matei, c al-am tinut departe pe Luca de calculator
Rad eu rad, dar nu e rasul meu. Luca e pliiiin de bube, nici sa seada nu are cum, plange din cand in cand, acu vrea sa doarma in fund, ca nu poate sta pe spate culcat. Arata ca in filmele de groaza si eu fac mari eforturi sa nu se vada pe fatza mea cand ma uit la el, saracutzul, mi se rupe sufletul. Dar bine ca scapa si nu mai face cand e mai mare. Andrei a facut la 3 ani, dar a avut o forma usoara.
CriPOD spune:
, sa bem cafeaua atunci!
Sanca, n-ai facut armata si nici dragutz in armata n-ai avut, bag seama! AMR = Au Mai Ramas, ziceau soldatii si dup-aia incepeau si scrijeleau cate o liniuta din cele ramase. , nu! nu! la Toronto trebuie, nu la Buffalo, unde o trimiti pe biata mama ta??? Cu cea mai mare placere, si-asa ai zis ca ofera sarmaua la Craciun!
Pe o nota mai serioasa, Matei are chicken-pox? Noi am avut, asa ca voi continua sa va vizitez fara frica.
Dana, e super, cred ca si Andrei a fost foarte fericit de coincidenta! Mie tare imi place cand ii vad asa entuziasti pentru noul inceput. Scoli noi, prieteni noi, ei hotarati sa munceasca din toti rarunchii. Adrenalina asta!
Dedi le-a dat invitatiile fetelor (de fapt le-a lasat pe banci, asa ca nu e feedback deloc, desi, din ce am inteles sunt ceva conflicte). Sa-l citez pe fiu-meu: whatever! Acum e la o fetita chinezuta la party (care le-a invitat pe toate colegele, indiferent de rasa sau orientare religioasa , dar nu e cazul intotdeauna). Bravo ei! Poate afla azi daca eu am maine party or ba. Parca vad ca pana la urma vin 1 sau 2 copilite (daca le aduc eu cu masina). Vedem.
edi: Miki, vai sarmanul Luca, ufff! Hai ca mai aveti un pic si trece!
O zi buna!
andacos spune:
Am intrat asa intr-o fuga asa cum v-am promis!Copilul meu s-a intors acasa cu camera foto si in stare de functzionare!Deci am baiat mare!
MIKI;sanatate maxima lui Luca,saracutzul de el cum l-o mai minca si mai ales pe caldurile astea(din Romania ca la mine...)
SANCA,hai ca m-ai facut sa rid cu AMR-ul si vorbitul cifrat!Voiam sa va instiintzez doar cit mai este pina la vacantza respectiv pina plecam in Romania!
mQQm,lasa fata sa se distreze,sa se bucure din plin de vacantza!A propos cite grade sunt la voi?
Dana
Sanca spune:
Am revenit. Cafea nu beau decat acasa, la servici servesc ceai...
Mikki, ma doare pe mine cand imi descrii ce e pe corpul lui Luca. Sanatosire grabnica copilului, si fa-i toate poftele acuma, sa mai uite de dureri.
Dana, vezi, ai baiat responsabil. Pe Elliot nu l-am lasat deocamdata cu aparatul photo pe mana, el ar vrea. Le-am cumparat acum un an niste aparate digitale la 25 de dollari, dar fac niste poze . . . raport egal intre pret si calitate. . .
MqqM - mersi de lamurire. Habar nu aveam de AMR. Mama zboara in Bufalo ca e mai ieftin decat sa zbori in Toronto, si pe urma au de condus pana in Kitchener. Nu i-am mai sa ia oala cu sarmale si sa vina pe la tine, ca e stresata ca ajunge tarziu, si ca mai are 2 ore de condus pe intuneric. Oricum, la voi se insereaza mai tarziu decat aici (apusul aici e la 8 seara). Distractie placuta fetelor la petreceri.
Matei nu are chicken-pox, multumim lui D-zeu. Mie mi-a facut o deviatie a bolilor astea, cand avea 18 luni. Se numeste fifth - cica a cincea, ca alt nume nu au fost inspirati. Si avea obrajii plini de bubite, si erau asa de aproape una de alta, ca arata de parca era palmuit. Acuma avem bronsita. Nu mi-a facut febra, rosu in gat, nimica, doar o tuse adanca, cu flegma.... Asa ca l-a pus pe un antibiotic de 3 zile.
Numa bine, un week end bun a toti, si sanatate.