Copii din 1996 (10)
Raspunsuri - Pagina 21
andacos spune:
Eu abia acum imi servesc "drogul"de dimineatza care ma pune pe picioare,asa ca draga MQQm eu n-am intzeles ce impresii asteptzi!
In legatura cu atitudinea copilului,da dar sper sa nu raminem numai cu atitudinea!
Ieri am avut sportfest,tare imi sunt dragi manifestarile astea,sunt scumpi copilasii atunci cind se chinuie sa dea rezultate cit mai bune!(unii ca unii dragelor se vedea in atitudinea lor cit de dezinteresatzi sunt).Copilul meu ca si multzi altzii s-a ales cu o diploma,,la 50m a fost primul in grupa lui,si la saritura in lungime la fel!A "zbircit-o" la 1000 m si aruncarea greutatzii(de fapt la aruncarea greutatzii nu sunt chiar sigura ca n-am fost in "direct")
A fost frumos,cu exceptzia vremii,de vreo 2 ori s-a pus pe ploaie dar ploaie nu asa un stro,doi!
Miine avem intilnire la gimnaziu,vom cunoaste profesorii si poate si "diriginta".
O duminica minunata tuturor!(la noi e rece si ploua,si se pare ca rece v-a fi toata saptamina)AMR 12 zile!
Dana
andacos spune:
Deci mi-am servit cafelutza,deci incep sa functzionez la parametri normali!
mQQm acum am intzeles!
In primul si in primul rind felicitari!Sa-tzi traiasca frumoasa domnisoara si sa te bucuri de ea ca si pina acum!(tare mi-a placut poza aia cu jamesboond-itzele).Si chiar asa mey dar numai asiatice in clasa!(poza cu teacher-itza e "reprezentativa):Asta e teacher-ul de-i facu fetei probleme in excursie?
Felicitari inca odata si mult mult succes in continuare!
Dana
mikimihaescu spune:
Dana, felicitari ca ai baiat asa ambitios si vrea sa fie primul in clasa.
Mqqm, eu am baut cafeaua si tot nu m-am prins ce impresii astepti si nici nu vad nicio poza cu james bonditzele
Acum stau cu ochii pe Luca. Mi se pare ca ii apar niste bubitze rosii ici colo, sa nu fie varicela, ca a fost la ei in grupa si au cam trecut 2 saptamani deci ar fi posibil. Sper totusi sa fie doar dela caldura.
Sanca spune:
Fetelor, noi am am avut un week end "super fan" ca-mi venea sa plang, ca in loc sa ies cu copii pe afara si sa mergem undeva si sa ne distram, eu stau sa pun casa in ordine... Lasa ca saptamana viitoare imi iau revansa . . .
Am terminat cu santierul. Sculele sant scoase din casa, si ma declar multumita.
Nu stiu ce campi am batut cu jumatatea de garaj . .. Citind din urma observ ca am scris Niky in loc de Nike, si alte prostii.
Astazi Elliot trebuia sa mearga la summer camp. Am echipat copilul, l-am pregatit, instructie tot (de, e primul camp). Si cand ajungem acolo era anulat. Daca nu au cel putin 8 copii intr-un camp, il anuleaza. . . I-am promis ca o sa mergem in Sea World pe cont propiu, sa nu mai fie trist. Si l-am semnat pentru o saptamana de Kaiak (sau cum se scrie)...
Miki, sanatate lui Luca, sper sa fie iritatie de la caldura.
Dana, felicitari pentru rezultatele de la concursul de atletism.
MqqM - si acuma ca a-ti terminat cu scoala, chiar nici un plan de vacanta?
numa bine,
Anca
CriPOD spune:
Multumim, multumim!
Ma bucur tare ca aveti asa cafelutze tari, chiar daca unele's cu efect intarziat... Miki, cred ca deja te-ai prins, ori in curand, oricum... E tare nasol daca face Luca acum vara vreo una din bolile astea cu scarpinici, si dureaza, mai bine in timpul scolii
Dana, wow ce atlet ai tu acolo, o mandrete! N-ai zis pana acum nimic... (din grup, de fapt lipsesc 3 chinezute, o indianca si o ucrainianca, asa ca's si mai multe decat ai vazut tu; da, aia e teacher)
Sanca, pai cum, draga, da' nici macar nu v-au sunat sa va spuna ca e anulat? Pai daca te bazai pe ei si nu aveai ce face cu el? Sarmanul Elliot, imi dau seama ce dezamagire. Uite eu nu gasesc locuri aici... INCA nu suntem in vacanta, mai avem maine si poimaine, phew.
Ce facem la vara, nu stiu INCA , mai e vreme!
Mai vin... O saptamana buna!
mmi www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">Kiki
& amazing Dedi aka Disa aka Dida aka DJ aka DD 11 1/2
& extremely private ex-"Pauu mic": When I was a boy of 15 1/2, my parents were so ignorant I could hardly stand to have them around. But when I got to be 21, I was astonished at how much they had learned in just seven years. AMR 5 1/2 [from Mark Twain]
mikimihaescu spune:
MqqM, ai o domnisoara in toata regula, sa creasca mare si frumoasa.
Ma fac doctor. Am recunoscut varicela dupa 4 bube. Sa ma bucur sau nu? Deci 2 saptamani stam pe langa casa, s-a dus tabara lui Luca.
Sanca spune:
Miki, sanatate lui Luca. Pacat ca a dat tocma vara, si-n vacanta. Daca ti-e urat acasa, iti tinem noi companie .
Eu am fost la cumparaturi aseara la Bed Bath and Beyond, si am spart 300 de dollari, asa intr-o ora... Cand mi-a zis la casa totalul era sa pic, ca eu nu-mi facusem socoteala dinainte... Si am cumparat numa pentru baie, nimic pentru bed sau beyond
MqqM, deci Dedi merge dintr-un colectiv diversificat, intr-un colectiv de 95 % asian, nu?
Eu am un liceu vis a vis de casa noastra, renumit - High Tec, sau parca asa ceva. Pe toti care aud vorbind de copilul lor, acolo vor sa-l dea. E charter school si se intra foarte greu. Dar vorbeam cu un vecin care are o fata de varsta lui Elliot, si amandoi am bagat de seama ca majoritatea copiilor de acolo sant mexicani si negrii. Pe site-ul lor, cand m-am uitat la ratio, parca nu era asa socant... Asa ca eu as prefera asiatici... ca sant mai sarguinciosi
CriPOD spune:
Miki, v-ati scos: carantina si manusi anti-scarpinat. Chiar esti buna la diagnostice. Cred ca v-am mai spus, dr de la Neptun i-a dat lui fiu-meu o injectie de eruptie de la caldura si l-a trimis la plaja. Nu va spun revelatia si sentimentul de vinovatie pe care l-am avut in noaptea care a urmat cand bubitele au inceput sa apara prin cele mai ascunse zone... Sper sa aiba o forma usoara si sa scapati ieftin!
Sanca, acum ce asteptai si tu? Ca doar ai vazut cat te-a costat doar ultima bara de prosoape... pt bed si pt beyond trebuie malai serios... Cum e Elliot cu moralul pt tabara lipsa?
Eu acum incerc sa cumpar manualele pt anul viitor, si incerc sa gasesc de la elevii care termina clasa a 7-a acum. Greu cu colectatul. Si sunt niste preturi, e clar ca banii grei ii scot autorii de la guvern, fiind manualul acceptat de minister, costa o avere pt ce "valoare" are... doar is banii nimanui.
La noi vine ziua Canadei, avem weekend lung. Asa m-as duce undeva, si-asa de plictisitor e totul in raza de condus rezonabil... Nu tu mare, nu tu munte, nu tu statiuni... UNDE SA MA DUC???
Va pup!
mmi www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">Kiki
& amazing Dedi aka Disa aka Dida aka DJ aka DD 11 1/2
& extremely private ex-"Pauu mic": When I was a boy of 15 1/2, my parents were so ignorant I could hardly stand to have them around. But when I got to be 21, I was astonished at how much they had learned in just seven years. AMR 5 1/2 [from Mark Twain]
mikimihaescu spune:
Sanca mersi pentru companie, chiar imi trebuie.
MqqM du-te la o piscina si stai cu un coctail in mana pe un sezlong. Sau nu e vreme favorabila?
Deocamdata rezistam eroic, bubele nu se inmultesc chiar cu viteza luminii, sa vedem in urmatoarele zile. Deocamdata a facut niste febra si nu e in apele lui.
Andrei m-a sunat ieri de la campionat. In grupe au luat bataie in toate meciurile. Au avut niste adversari puternici si cu experienta mult mai mare ca a lor. Deci pana sambata sunt spectatori. Dar a fost laudat de antrenor ca a bagat si el cateva cosuri. Mi-a marturisit ca trece greu timpul. Imi zice: Nu vezi ca e abia marti?
Sanca spune:
Buna fetelor,
am ramas numa noi 4 pe baricade.
M-am certat cu Elliot azi dimineata Ne-am ratoit pe tema eu am pus cartea aici, si Matei mi-a luat-o. . . Era asa de convingator, dar eu stiu sigur ca a lasat-o la socrella acasa.... Si asa a ridicat tonul lui pitigaiat la mine, ca mi-a intors ziua pe dos, si eu ma mir ca nu i-am plombat dintii de dimineata.... Eu zic una, el 10 . . .
MqqM - St Catherine e departe de voi? O mica excursie pe la vinarii, apoi pe la Niagra by the Lake, ceva shopping, si te simti intr-o mini vacanta. Nici varianta sugerata de Miki nu suna rau... Cu toate ca nu e nici 10 dimineata, asa mi-ar trebui un cosmo acuma...
Miki ai bataie de cap. Cum il tii de la scarpinat? I-ai pus manusi in mani? Cat dureaza toata distractia asta?