Copii din 1996 (10)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Sanca, faina bara de prosoape (scumpa too ). In rest vad ca suntem neamuri. Pai cum ai vrut s-o iei din prima ok? Unde-i fun-ul? Si io am cumparat "california blinds" pt camera lui P o saptamana. Le luam, le duceam inapoi, luam altele, iar le duceam... ceapa lor de masuratori. Pana la urma le-am cerut taiate la dimensiune si gata, am rezolvat-o ca la alea e final sale. Sa-ti spun ca dimensiunea era cu 2 cm mai mica? Da, e neplacut daca e asa complicat cu bara-n curba, trebuie planuit si asteptat. Si noi odata cu tine, pozele.

Dana, adica virgula cum suntem noi in vacanta? Dedi mai are o saptamana de scoala, e adevarat ca n-a mers inca, maine e return of the Dedi.

Teacher ne-a invitat azi la o discutie, desi i-am zis ca nu mai e necesar, dar cred ca a vrut sa ne intoarca din drum ca pe Ana lui Manole, ca a fost o furtuna de mi-a zburatacit toate scaunele de terasa, unul l-am gasit abia dupa cautari, turna cu galeata. Toata treaba cu vremea a durat de la 3:30 la 4, exact cand era programata, asa ca n-am mai mers.

mmi www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">Kiki
& amazing Dedi aka Disa aka Dida aka DJ aka DD 11 1/2
& extremely private ex-"Pauu mic": When I was a boy of 15 1/2, my parents were so ignorant I could hardly stand to have them around. But when I got to be 21, I was astonished at how much they had learned in just seven years. AMR 5 1/2 [from Mark Twain]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Sa va zic ce ni s-a intamplat aseara. Suna telefonul. Era o mamica din clasa lui Elliot, sotul se conversa cu ea, si la mine crescuse asa de mare curiozitatea ca-mi venea sa ascult la telefon. Mi se pare ca v-am zis ca vinerea trecuta, ultima zi de scoala, au mers cu toata clasa la o piscina, la un Yacht Club. Eu am aranjat cu o alta mama, sa-l duca si pe Elliot. Ei bine, Elliot a venit ars de soare (ca nu a stat sa-i pun lotiune pe el, decat pe fatza), si cu niste zgarieturi pe spate. Ca l-a zgariat o fata... Zgarieturi superficiale, de suprafata, ca in 3 zile au disparut. Nu am comentat nimica.
Dar se pare ca alte mamici au facut galgara si din tantar armasar, ca a sunat saraca femeie sa vada cum se simte Elliot, si ce-i fac ranile . .. . Noi i-am zis ca nu a fost nimica, iar copii, sant copii . . . Ei bine, ea e stresata la maxim, si i-a zis sotului ca din cauza asta, s-ar putea sa nu o mai accepte pe fiica'sa la scoala din toamna.
Pentru atata lucru, mi se pare ridicol. Trebuie sa fie si altceva la mijloc. Acu, eu nu vreau ca Elliot sa o aibe pe constiintza, ca din cauza lui nu a mai fost acceptata.

Ce o face Ana cu americanii, o fi facut febra muschiulara la maini???

Mergi la inceput

Sanca, garantat e mai mult de atat. Poate e un motiv gasit de altii ca sa ascunda alte motive in fata ei, ori poate au speriat-o doar, dar nu pot sa nu o accepte la scoala pe motivul asta daca voi n-ati facut plangere si Elliot n-a fost intrebat sau daca party n-a fost oficial al scolii. Ceva e neclar in toata povestea. Elliot stie? Chiar si asa, se da o suspendare la prima abatere, nu exmatriculare.

Sper ca e bine acum cu arsurile de soare, sa vezi in Grecia daca nu sta la cremuit cum dai marunt din buze, la fel cum am facut eu anul trecut (baiatul prietenilor nostrii statea ca un catelus si pe mine ma termina chestia asta). Si al meu are pigmentul inchis, dar Elliot pare sa aiba pielea alba...

& extremely private ex-"Pauu mic": When I was a boy of 15 1/2, my parents were so ignorant I could hardly stand to have them around. But when I got to be 21, I was astonished at how much they had learned in just seven years. AMR 5 1/2 [from Mark Twain]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

`Neatza!

Nici eu nu intzeleg SANCA prea bine,daca era o chestie in afara scolii,de ce sa nu o mai primeasca?
Despre cremuit la plaja,cunosc bine povestea ca nici al meu nu sta la cremuiala,asa ca de multe ori il arde soarele pe"fund".Nu,nu va ginditzi ca face fara slip,dar cum el e intr-o continua miscare,ii aluneca si-l arde soarele chiar pe acolo!

mQQm,am uitat,ce sa-i faci batrinetzile,ca inca suntem colege de suferintza,dar tu macar scapi in 2 zile,eu mai am de asteptat!

Si tot din capitolul"minunatziile scolii",mi-a adus copilul nota la dictatul scris saptamina trecuta,dictat scris fara a-l repeta,unde mi-a luat o nota de ma dor creierii,din nou greseli la cuvintele simple,cele grele scrise toate corect,ce sa-i fac asta este!nu-i strica media,dar tot ma consum!

Si din nou eterna lui problema,ca el nu este bun la germana,ca el nu este neamtz!
Nu stiu cum sa-i scot din cap chestia asta(nu partea referitoare la faptul ca nu e neamtz!!!!)si sa-l fac sa aiba mai multa incredere in el la lb.germana!O contributzie la toata chestia asta o are si invatzatoarea,care tot timpul a tzinut sa precizeze acest lucru,(ea l-a precizat insa intr-un alt sens,dar se pare ca Andrei a luat mot a mot,spusele ei).

Datzi-mi ceva idei sfaturi ca eu chiar nu stiu cum sa-l mai "prelucrez".

Simbata au sportfest,in excursie inca nu stiu cind pleaca!Cam astea ar fi ultimele noutatzi!

Dana

Mergi la inceput

Dana, nu stiu ce sfat sa-ti dau, doar sa ai rabdare, ca e doar o faza prin care trece. Poti sa-i zici ca la varsta lui, prinde si memoreaza cu atat viteza, ca o sa vada el, in cativa ani de zile o sa vorbeasca germana ca nativii... Dar tare mie ca-ti racesti gura de pomana, ca odata ce le-a intrat o ideie in cap, si mai ales de la un profesor, care in mintea lor e sus pe pedestal, mai greu de schimbat.
Cu Elliot am vorbit, dar el tot anul a tot numit-o "mean girl" - dar nu stiu daca asa a prins el de la alti copii, sau poate chiar e rautacioasa.
Ieri cautam in disperare sa aflu cand imi vin pasapoartele baietilor (am aplicat din Aprilie). Am trimis si email, ca nu am gasit informatiile pe internet. Cand ajuns acasa, ma asteptau amandoua pasapoartele . . .M-am linistit, cel putin in privinta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Buna ziua la toata lumea.
Scuze ca nu am mai scris, dar caldura sta m-a topit de tot.
Am terminat cu FB pe linie si clasa a 4-a, deci sunt o mamaica tare mandra de feciorul ei.
Acum am avut saptamana de shopping. Nu stiu cum sunt ai vostri dar ai mei sunt mai rau ca domnisoarele la cumparaturi. Daca nu le place ceva nu pot sa-i fac nicicum sa probeze macar. Am alergat dupa adidasi si acceptabili ca pret si ca forma de mi-au iesit bataturi in talpa. In sfarsit Andrei si-a ales de la Nike, tot am dat o groaza de bani, dar merita baiatul, nu?

Acum o sa plece in cantonament la baschet, de fapt la campionatul national de minibaschet.

Noi ne coacem in suc propriu, din cauza taberelor si a altor intalniri (vezi intalnirea mea cu colegii de liceu dupa 20 de ani) nu am ajuns la "resedita de vara" de la slanic. Si mai e atat de mult pana in septembrie cand plecam la turci la mare.

Mergi la inceput

Miki, vacanta placuta va doresc! Si felicitari.

Sanca, o fi asa cum zice copilul, mean. Pai nu asa si e daca l-a zgariat pe bietul pe spate? Dar bine ca ti-au venit pasapoartele, esti in straight line.

Dana, eu zic sa intorci dezavantajul intr-un avantaj si sa-i spui ca ar trebui sa fie super-mandru ca el la 11 ani vorbeste 2 limbi. Ia intreaba-l duamna cate vorbeste? Poti sa-i dovedesti cat a progresat, ca nu se intampla peste noapte, dar ca mai devreme decat crede el va ajunge la nivelul nativilor.

Lui Dedi i-am aranjat un picut sprancenele (doar luat cu ceara ce trecea de granite, doar curatat cu alte cuvinte) ca doar maine e ceremonia de graduare si s-a decis ca merge. Acum fug, ca mergem sa cautam un ceva dragut de imbracat cu o alta fetita si trebuie sa le duc la mall.

Moa, moa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Fetelor va multzumesc pentru sfaturi!

Voi avetzi dreptate ,si eu i-am spus ceea ce spunetzi voi,ca el cunoaste 2 limbi straine la virsta lui ceea ce nu-i de"ici de colo"!Dar el tot nu are incredere in el!e mult de luptat si mult de munca atunci cind le intra in cap asa o idee!ceea ce ma deranjeaza pe mine cel mai mult ca sa spun asa este ca simt ca el singur se subapreciaza!Germana este o limba foarte grea si nici chiar nativii nu reusesc performantzele lui!

Atunci de ce e chestia asta fixata acolo???

Cred ca el stie ca e un "virf" la el in clasa iar faptul ca la germana nu se ridica la nivelul celorlalte virfuri ii da un sentiment de nesigurantza!Sunt alaturi de el,il sustzin,ii reamintesc ca ceea ce el a realizat in aproape 3 ani de Germania este mai mult decit bine,ca sunt mindra el!

Astazi mi-a repetat din nou ca abia asteapta sa inceapa gimnaziu(toate virfurile din clasa merg acolo,deci eu zic ca el e constient de faptul ca acolo e un alt nivel)ca isi va da toata silintza sa obtzina rezultate foarte bune!

V-am innebunit cred,va las ca sunt si obosita!(sper sa fie inteligibil ce am debitat pe aici)

Dana

Mergi la inceput

MqqM - uite imi pare bine ca Dedi a depasit momentul, si merge la festivitatea de incheiere.

Dana, la varsta asta eu zic ca nu prea mai baga ei la cap din ce avem noi de zis.... dar tu incearca. Doar sa-l lauzi, si sa-i arati avantajele ca bilingiv (?) - parca asa se scrie...

Miki, felicitari pentru investitia facuta. Zic investitie ca eu am bagat de seama ca o pereche Niky tine mai bine decat o pereche de 10 dollari de la Walmart. O pereche de incaltari pe noi ne tine cam 6 luni, iar una ieftina, cam o luna... Asa ca prefer sa dau un pic mai mult si sa stau linistita ca au ceva de calitate in picioare.

A, si am gasit galonul de vopsea, cautat de o saptamana... Si asta dupa ce am mai cumparat 2 . .. Si eram sigura ca o sa dau de el odata ce cumpar alta...

un week end super la toti,

Mergi la inceput

Dana, fiu-tau are atitudine buna, imi place, inseamna ca e si el satul de scoala asta.

Sanca, ceapa lui de bidon de vopsea, pai sigur c-a iesit la iveala acum daca are prieteni de joaca... pe mine asa ma-nerveaza cand patesc de-astea... Da-mi explici si mie, te rog, cum e treaba cu jumatatile de garaj?

P.S. astept impresii, si cine mai doreste, cine mai pofteste?..

Mergi la inceput