Copii din 1996 (10)
Raspunsuri - Pagina 16
Ana68 spune:
Alma,multa sanatate sa ai si refacere cat mai grabnica!Felicitari pentru succesul Dianei!S-o tina tot asa!Bravo ei!Treaba cu manifestarile adolescentine...ufa!...si eu ma simt depasita si ma abtin cu stoicism sa nu-mi zboare dosul palmei peste moaca lui Alexandru!Numai bine sa aveti!
Anca...hai ca esti totala cu aerisirea...nu contest ce zici matale...m-ai facut curioasa si hai ca ma bate gandul sa ii cumpar la musiu Alex boxeri...Seria Harry Potter cred ca e interesanta...de ce nu?Colt Alb o fi el de aventura,dar e prea invechit...Harry Potter e de actualitate si in plus,in timp ce citesti,ti se ruleaza prin fata ochilor si imaginile din film,pai nu?Spor la treburi!
Dragelor,s-a intors madam din excursie cu copiii,evident ca l-a tot zgandarit pe Alex si pe altii,dar pe Alex in special...La inceput colegii care au fost in excursie au tot sustinut ca a fost super,ca s-au distrat ,ca alea alea....ca spre sfarsitul zilei de scoala sa inceapa sa zica ca au venit super obositi,ca au cam facut greva foamei,ca au dormit tare rau,ca au dat peste gandaci si alti limaxi prin bai si camere....Alex povestea aseara asa....satisfacut...si am tinut sa-i precizez iara:"nah,Alex!asa-i ca mai bine ca nu ai mers?"
Azi e testarea nationala la limba romana si maine la mate...sper sa fie bine.Alex sustine ca stie si nu are nici o grija...sper sa faca o figura buna!Va mai povestesc eu...
Va pup ,dragelor si sa aveti o zi excelenta!Mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
andacos spune:
Chiar voiam sa te intreb ANA,despre "d-na invatzatoare" si excursia facuta!
De acord cu SANCA,in legatura cu boxerii,pe care al meu copil la inceput i-a refuzat categoric,dar acum a devenit fun!
la noi s-a incalzit,chiar toata saptamina se anuntza destul de cald,desi combinat cu ceva ploi!
Iar avem saptamina scurta,ca joi e liber,momentan nu stiu daca se invatza si vineri!
Pe 30 iunie avem grill de adio cu scoala,daca vom ajunge va fi mult mai tirziu decit ora de deschidere,ca eu lucrez .sa vedem ce spune si copilul,daca tzine neaparat sa mearga(ca eu dupa 9 ore de munca chiar nu-mi arde de asa ceva).
Vor pleca si intr-o excursie,tot de adio,dar inca nu s-a stabilit data!
Fetelor eu chiar va invidiez,ca mai avetzi putzin si terminatzi scoala,noi pina pe 6 iulie mai avem de tras!
Succes tuturor copilasilor la teste!(care tot nu am intzeles de ce nu se dau peste tot,si de ce se dau acolo unde sa dau)
Sanca spune:
Mey Dana, ce a dat in nemtii astia, sa-i tina pe copii in scoala atata? Pai cand e soare si frumos afara, mai le arde lor de carte?
Si noi santem in ultimele saptamani de scoala. Se strang banii pentru cadouri - 5 lei pentru clasa lui Matei si 10 lei pentru clasa lui Elliot.
Avand in vedere ca sant la servici intens pana la sfarsit de an scolar, nu cred ca voi putea participa cu prezenta la nici o petrecere...
Ana, sa-mi scrii cum ii place feciorului tau in boxeri si daca se simte mai aerat
Noi am inceput marele proiect cu baia cea mica. . . Santier in plin de ieri, cu cartoane pe jos in sufragerie .. . tot tacamul. Sa vedem cat or sa ne tina, ca pisicile mele sant foarte stresate.
va pupic si bafta maxima la testele nationale (celor care dau).
mikimihaescu spune:
Buna ziua!
Ana, bafta la testare!
Noi am dat deja testul la mate, am luat 95,5 din 100. Azi dam la romana. Si sambata avem exemenul la engleza si apoi nu va mai bat la cap cu asta. Off, imi e mie mai frica decat lui. Sunt 60 de locuri dsi vreo 80-90 de inscrisi, deci teoretic nu se poate sa nu ia. Sa vedem practic.
Poze de la petrecerea lui Andrei la Bran Culmea e ca Andreiu nu prea apare in ele, ca nu sta la pozat.
Miki, mami de Andrei (1996) si Luca(2001)
Baietii mei
Ana68 spune:
Miki,multumesc de urare!Zicea Alex ca a fost usor la romana ieri.Sa vedem ce face azi la mate...Bafta si voua la ce mai aveti de sustinut!Si felicitari pentru nota obtinuta!
M-am uitat la poze,pictoresti locuri,dar care erati voi?
Anca...te anunt,draga mea,cum ii cumpar si ii poarta,boxerii ziceam...Ieri,in schimb,am dat de o "chiftea" in sensul ca o colega insarcinata,umbland prin oras cu treburi ,a nimerit la un magazin de firma pentru copii(nu stiu daca ai auzit de IANA)care avea reduceri,o promotie cu ocazia lui 1 Iunie,care tine pana in 9 Iunie...Asa ca hop si eu la magazin,cu inca doua colege si am cumparat si pentru Luana si pentru Alex tricouri(ca la astea erau reducerile),o sacosa plina,cate 7-8 tricouri la fiecare,cu numai 40 000 lei vechi tricoul.Asa ca de 500 000 lei si ceva am luat la tricouri si cu maneca si fara si cu maneca scurta....de nu o sa fie atata vara incat sa apuce sa le poarte pe toate(glumesc...!!!)Si sunt calitate si din bumbac...M-am uitat si de boxeri,da' n-avea...Sa aveti spor la santier si distractie copiilor la cheful de final de an.
Ei da,Dana....doamna invatatoare nu se desmite nici in ultimul ceas...e ciudat rau,pentru ca timp de 3 ani si ceva nu s-a intamplat nimic si tocmai acum,la sfarsit,a trantit toti mucii in fasole...Ce mult mai aveti pana la finalul scolii...Dar inceputul anului scolar in ce data se face acolo?Sti ca aici e in 15 septembrie,la voi?
Dragelor....sa aveti o zi excelenta si bafta la copii!
Eu in 14 iunie intru in concediu si in 12 si 13 iunie plec in delegatie la Targu Jiu...si se pare ca Alex va sta acasa cu Luana,dimineata...si sa ajunga Marius la 12.30 acasa,sa ramana in continuare cu Luana,ca sa plece Alex la scoala....Complicat,dar ce sa facem?Ca nu am pe nimeni sa stea cu mandra....asa ca ma risc cu Alex,sper sa se descurce.A mai stat el cu sora-sa,dar nu o dimineata intreaga,ci o ora,maxim o ora jumate...Uf...imi e greu!
Pupici si sa auzim de bine!
mikimihaescu spune:
Ana, eu sunt in prima poza si Luca e fotbalistul care trage la poarta. Mai avem niste poze dar nu sunt descarcate, sper sa fim mai prezenti in ele.
Miki, mami de Andrei (1996) si Luca(2001)
Baietii mei
andacos spune:
Miine suntem liberi!
Copilul a mai dat o testare azi la matematica,unde bineintzeles ca a facut tot!
Sunt obosita tare asa ca n-am decit sa va spun ca asa sunt nemtzii,ii fac "genii"din scoala,deci noi luam vacantza pe 6 iulie(ultima zi de scoala)si incepem scoala pe 20 august parca,nu mai stiu exact dar oricum sunt doar 6 saptamini de vacantza!
SANCA,voi cita vacantza avetzi?
Ca in tzara stiu,Andrei a fost tare frustrat ca in Germania sunt doar 6 saptamini vacantza de vara!
Dana
Editez sa-l felicit pe Andrei a lui MIKI,pentru rezultatele obtzinute la test si sa spun ca miine am sa ma uit la poze!
Ana68 spune:
Miki,m-am lamurit...arati tare bine si ai un flacaias frumos...hehehehhe...
Dana,cam putinica vacanta...Felicitari pentru succesul de la mate!
Invatatoarea lui Alex vrea sa faca petrecerea de sfarsit in 12 Iunie,in conditiile in care la sedinta s-a stabilit data de 14 Iunie...I-am zis lui Alex ca nu pot veni,ca in 12 si 13 sunt in delegatie ,asa ca Alex a fost dezamagit si a zis ca nu mai merge nici el,mai ales ca petrecerea asta se vrea un bal mascat si Alex a zis ca daca tot nu are costumatie,ce rost are sa mearga...Nu stiu ,zau,cum sa impac si capra si varza...Daca Alex nu merge,mi-o pun definitiv pe doamna in cap....oricum mi-o pun in cap,ca de tine in 12...n-am cum sa merg...Nu stiu cum sa procedez...O s-o sun,cred,cel mai bine si am sa ii spun,ce sa fac???
Luana e iara bolnava,aseara am mers la doctor cu ea...nu se mai termina cu virusii astia,zau asa.I-a dat doctorul Bronhovaxom,sa incepem dupa tratament...Mi se aglomereaza treburile pe ultima suta de metrii....deja sunt tare zapacita si nu mai reusesc sa-mi pun ordine in ganduri...As vrea o pauza,dar nu ma vrea pauza pe mine...
Va pup si va doresc o zi cat mai buna,mai vorbim!
mihaela_s spune:
Ciao feteleor, v-am mai citit, imi pare bine ca ati mentinut subiectul "fierbinte". Sper ca copilasii vostrii-cei din Ro-au trecut cu bine peste testarile nationale, eu va spun ca la Diana la scoala n-a fost testare, doar testarea finala data de d-na invatatoare si numai la mate, ca la romana au convins-o copiii sa ia in considerare un test dat saptamana trecuta si care e aproape ca si cel final. :))
Diana a avut ieri serbarea de sfarsit de an, foarte ingenioasa, in aer liber, au prezentat dansuri, au cantat si au recitat, au facut o sceneta. D-na invatatoare a fost foarte manndra ca a fost serbarea aproape in totalitate meritul copiilor, ei si-au impartit versurile, ei au invatat dansurile-de la copii care merg la dansuri-si s-au prezentat impecabil. Serios, cand ii vedeam nici nu mi-i puteam imagina pe copilasii sfiosi de acum 4 ani...
Am cunoscut-o si pe d-na diriginta de la anul, a fost invitata de d-na invatatoare la serbare. Pana la urma am hotarat si Diana va ramane la scoala asta, nu va merge la liceu, sa speram ca e o alegere buna.
Si uite asa mai e doar o saptamana de scoala, copiii vor merge pentru petrecerea de adio la d-na la mosie, poate mai tineti minte ca au mai fost in primavara acolo. Acum se vor duce marti dimineata, vor ramane peste noapte acolo si se intorc miercuri dupamasa. Se vor descurca singuri sub supravegherea d-nei invatatoare si a sotului ei-care e director la scoala Dianei-sa speram ca se vor distra de minune.
Felicitari Dianei lui alma pentru rezultatele la concursuri, felicitari copilasilor pentru rezultatele bune la testari! Cu totii asteapta vacanta, nu-i asa?
fetelor va pup
Mihaela si fetele mele
Ana68 spune:
Uau....Mihaela ce de noutati si de vesti bune!Bravo Dianei si colegilor ei pentru ca s-au descurcat cu serbarea.Minunat si neasteptat din partea lor...uite cum cresc si se schimba copiii!
La Alex serbare va fi in 13 Iunie,pana la urma...eu nu voi merge,am vorbit deja aseara cu doamna,sa aflu amanunte...si n-are cum altfel stabili serbarea decat in 13,asa ca va merge Marius cu Luana,ca eu voi fi plecata la Targu Jiu,in delegatie.Alex si colegii lui vor trebui sa se costumeze sau sa poarte o masca,ca la un bal mascat si fiecare sa-si prezinte personajul in fata juriului format din parinti si invatatoare.Banuiesc ca se vor acorda premii.Fiecare aduce cate ceva,praji si suc,le pun la un loc,va fi si muzica de dansat...sper sa iasa frumos.Cum Alex e mereu Gica Contra,i-a zis ieri invatatoarei ca oricum ii incheie mediile,asa ca poate considera ca a terminat clasa a IV-a,ce rost are sa mai vina si el la serbare?!Normal ca s-a suparat doamna...si eu m-as fi suparat!Asa ca domnu elev va merge la serbare,fortat...ca asta e si am sa-i creez o masca si sa si-o prezinte....ata ete!Oricum in 13 va fi ultima zi de scoala,ca in 14 si 15 nu se mai merge la scoala...asa ca pot socoti ca Alex e deja in vacanta,mai ales ca de alaltaieri nu mai are nici teme...
Astazi avem un sarbatorit in familie,pe al meu partener de viata...implineste 43 de ani...asa ca azi o sa iesim la un suc si o cafea...sa simtim si noi ca e o zi de nastere...
de maine ii dam cu hei-rup-ul....ca avem treaba cat cuprinde...
Va doresc un weekend minunat!