Copii din 1996 (10)
Raspunsuri - Pagina 15
andacos spune:
hop si eu la ceas de seara?
fetelor sunt treaza de azi dimineatza de la ora 4,cind din motive "necunoscute" m-am trezit si nici n-am mai putut adormi!Abia pe la 6,30 m-a furat somul dar la 7 a sunat ceasul!
Despre weeked-ul prelungit nu va mai spun nimic,duminica am "zacut" in pat cu o durere groaznica de cap,iar luni i-am cedat locul sotzului!.Toate astea pe fondul unei vremi ingrozitoare cu ploaie frig(in jur la vreo 7°C)si vint!
In rest toate bune si frumoase!.Miine mergem sa-i scoatem atzele de la maselutza,am primit notele la celalat test la geografie,bineintzeles 2,nu mai iese din nota asta!.Dar nici invatzatoarea nu se abate de la grila de corectare..." 2greseli,2 puncte scazute,26 din 28!
SANCA,ma tot tzin sa te intreb,ce ora e la tine cind postezi?
MIKI,distractzie placuta in excursie!
ANA,eu tzi-am mai zis ca-i infantila rau invatzatoarea asta a voastra!
CORINA,salutari galatziului meu drag!
Fetelor "problema" spinoasa!trebuie sa stringem bani pentru cadoul invatzatoarei!.Nu s-a vehiculat nici-o suma totul ramine la aprecierea parintzilor,iar variantele de cadou ar fi:un album cu clasa,un "abonament"pentru a intra la toate muzeele din Bonn sau...atentzie...un weekend intr-un wellnesshotel!
Bree acum sa-mi fie cu iertare,sunt de acord cu un cadou ,nu zic nu,dar un weekend intr-un wellnesshotel mi se pare cam depasit!Si-o fi "strofocat"creierii prea tare in timpul celor 4 ani (poate cu altzii dar cu copilul meu nu,ca mi-a spus de fiecare data ca ea nu are timp in clasa)si acum are nevoie de relache pe banii nostri!Pe de alta parte stiu sigur ca nu e ideea ei(avem un tata "lingau" dar tare de tot in clasa,si se pare ca ai nostri copii vor fi impreuna si mai departe)dar chiar venind si din alta parte mi se pare deplasat rau de tot!Exagerez cumva?Si cam cu cit as putea contribui?(o idee asa ceva)
Dana
Sanca spune:
Dana, eu am postat azi dimineata (previous). Intre mine si ora Romaniei sant 10 ore diferenta, deci era aproape 930 dimineata ora mea. Cat despre bani pentru profesoara, eu zic ca 5 euro de fiecare parinte ar fi indeajuns. Sa se multumeasca si ea cu un masaj... Mai ce frig la voi ... Am fost odata la sfarsitul lui mai in Munchen si era ca vara.
CriPOD spune:
Ok, am scris iar de m-am plictisit, am pierdut tot si nu e prima data. Incep sa ma-nervez!!!... ca mai bine faceam altceva... Nu mai reiau acum pana imi sterg spumele de nervi, poate revin mai tarziu.
Dana, noi dam 15 $ canadieni pt un gift certificate la libraria cea mare. Doar daca accepta parintii. Inca n-am primit confirmare sa trimit banii.
Ok, va pup pe toatele, ca prea sunt cu fata in cearceaf sa mai continui, dar v-am citit.
Iaca am revenit...
Ce spuneam?!
Ana, vai ce ma-nerveaza invatatoarea aia a voastra... e mai rau ca un mos senil si pisalog, transmite-i de la mine sa "get a life"!
Oh, Sanca e total Oreo, imi imaginam faza ... Cat despre Colt Alb, si Dedilina a luat-o de la biblioteca acu' 2 ani si n-a citit-o. Io nu stiu ce au copiii astia cu clasicele...
La noi se desfasoara testarea provinciala, partea buna e ca nu conteaza decat pt teachers si scoala, n-are nici un efect asupra copiilor. In rest ne pregatim (vorba vine) pt examenul practic la pian de luni. Asa, si Dedi mi-a mai confiscat 2 perechi de pantaloni lungi, 1 scurti scurti si cateva tricouri, din 2 motive. Unul c-a sarit peste o marime complet, a ajuns la 13 direct, doi ca m-am lasat eu de fumat acu un an +, tocmai dupa ce am fost shopping. Si-am pus 5 kile, asa ca ramas-au dragi de bulendre in perfecta stare. Bucuria altora, deh...
Eu de cand nu mai lucrez numai prostii fac... alaltaieri am capatat ideea ca ar trebui sa luam un van. Ieri l-am luat . Barbatul asta al meu prea e de acord cu mine (cam greu sa nu fie), din pacate trebuie sa ma autocenzurez si sa ma duc inapoi la lucru ca dam faliment asa.
Si ultima chestie, sambata noaptea am avut ceva individ ciudat in curte, la usa, am sunat 911, a venit politia si l-a saltat. Am murit de frica, vorbea singur la un moment dat si-am crezut ca sunt mai multi!!! Am zis "asta e, uite ca nu numai altora li se intampla". De necrezut insa: Rex a latrat manios si cu cea mai groasa voce a lui cand a inceput ala sa se agite pe la geam sa strige la sotul meu! N-as fi crezut, ca el e prietenul tuturor bipezilor (acum ciudatul ala nu stia ca el doar a latrat de doua ori si s-a dus in dormitor la culcare, efectul a fost nepretuit). Bine ca nici nu l-a vazut ce rasa e... Imediat dupa ce l-a auzit si m-a vazut pe mine ca sun la 911 a plecat injurand. O intreaga aventura a fost, inutil sa spun cat de frica mi-a fost... La noi in "neighbourhood" n-a fost masina politiei de 20 de ani decat odata cand a chemat-o fiu-meu la 11 ani . Vecinii mi-s loviti de streche toti acum...
E tarziu acum si m-am lungit iar ca .... asa ca ma duc la nani, o zi buna si frumoasa...
mmi www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">Kiki
& amazing Dedi aka Disa aka Dida aka DJ aka DD 11 1/2
& extremely private ex-"Pauu mic": When I was a boy of 15 1/2, my parents were so ignorant I could hardly stand to have them around. But when I got to be 21, I was astonished at how much they had learned in just seven years. AMR 5 1/2 [from Mark Twain]
Ana68 spune:
Saluti,
Miki,probabil ca ai dreptate cu testarea asta,poate ca sunt alese anumite scoli care sa participe la asta...Bafta si voua la engleza!
Cu doamna...nu mai zic nimic,are rost?E dusa,saraca...asta este!
Si sa nu uit:distractie maxima la cabana si la canasta!
Anca,ai dreptate ca nu a mers Alex cu nebuna...se intoarce sigur cu toti copiii,ca de nu....vai de mama ei!Si la clasa la Alex,ceva mai prin martie -aprilie,parca,au facut un fel de educatie sexuala,cu doamna lor...asa imi amintesc.Stiu ca invatatoarea i-a luat intr-o zi pe baieti,alta zi pe fete si in alta zi pe toti si a tinut cu ei o lectie deschisa...Eu cred ca copiii astia stiu deja despre ce e vorba si povestea cu barza e fumata de mult...asa ca rusine ne e noua parintilor mai mult,decat lor...Oricum si eu am vorbit cu Marius deja si i-am spus ca in curand il transfer pe Alex in parohia lui,i-am pus deja fata in fata si i-am explicat lui Alex ca orice problema barbateasca are il poate intreba fara rusine pe Marius...Chiar am avut o astfel de treaba,in sensul ca trebuia sa ii cumpar lui Alex chiloti,ca cei pe care ii are i-au ramas cam mici si Alex si-a exprimat dorinta de a avea boxeri...Cum il conving eu ca vara nu-s buni boxerii si ca mai buni sunt aia gen slip...asa ca l-am bagat pe Marius la inaintare si dupa ce si Marius s-a chinuit un timp sa-i explice frumos ce dezavantaje au boxeri vara...si nu a reusit,a dat-o pe tiganeste cum se spune si i-a zis baiatului verde in fata:"Bah!Daca porti vara boxeri ti se clocesc ouale,intelegi?!"
Dana,si p-aici bantuie viroza...multa lume am auzit cu raceala si p-aici nu-i frig,din contra(Luana ia de luni antibiotic,ca iar a facut febra).Sper ca v-ati revenit si tu si sotul tau si nu ati transmis boala si lui Andrei.
Cu infantilitatea invatatoarei...asta este!Inca putin si scapam...
Nu imi dau seama cam cat ar trebui sa contribuiti pentru cadoul doamnei...La Alex noi am pus toti parintii cate 200 000 lei,ca sa le ia cate ceva de sfarsit de an cadou,o carte ceva si sa le faca la toti cate o diploma de absolvire.Pentru ea...nu am strans nici un ban.In schimb la Luana(azi avem serbare la grupa mica) am pus toti parintii cate 500 000 lei si banii in plic,ca nu ne complicam cu cadou la fiecare,mai bine sa isi ia fiecare ce vrea.In plus Alex o sa aiba si el serbare,in 14 Iunie si o sa ducem prajituri fiecare si suc...nu stiu daca se vor strange bani pentru asta,probabil fiecare ce vrea....Succes cu firele de la maseluta si sa ne spui cum se mai simte Andrei!
Mqqm,n-are rost sa ma complic sa ii explic doamnei ca-i dusa cu pluta...iaca mai sunt 2 saptamani si gata,am scapat de ea.Am mai auzit eu povesti de genul asta si parintii s-au revoltat si au cerut dreptate direct la invatatoare sau directoare sau inspectorat...si repercusiunile le-au suportat copiii...las' ca mai e oleaca si gata!
Mama mia...ce aventura si la voi...dar ce vroia individul ala?Era hot sau era doar beat si gresise casa?Doamne...cred ai trecut printr-o spaima...bine ca ai avut prezenta de spirit sa suni la politie.Acum aveti subiect de discutie cu vecinii pe un an de zile...Nah,uite la ce e bun un catel la casa omului!
Si bucura-te,draga mea,ca ai barbat ascultator...ce ai?Ti s-a urat cu binisorul?!Hhehehehehe....Bafta pentru Dedi la examenul de pian!
Dragelor,va pup si va urez o zi excelenta!
Eu azi am stomacul in gat,am emotii....grupa Luanei are azi dupa amiaza prima serbare din viata lor de studenti de grupa mica....si atat de emotionata sunt,ca sigur am sa plang ca proasta vazandu-mi odrasla prestand pe scena...uf!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
CriPOD spune:
Anaaa, cum a fost la serbare???
Cu idiotul ala de sambata, nu prea stiu ce-a fost ca nu era coerent. Dar nici beat nu parea. Poate nebun, poate drogat, ce stiu io!? Politistii nici macar n-au venit sa vorbeasca cu noi deloc. Doar l-au ridicat si-au plecat. Habar n-am nici ce vroia. Presupun ca a sunat la noi pt ca era lumina. Cand sotul meu l-a luat la intrebari prin geam a devenit violent, dupa care a plecat. S-a ascuns in curtea vecinilor pana a trecut masina politiei prima data. Cand a iesit de-acolo i-am mai chemat odata si atunci l-au luat, era pe strada. A mai fost si la altii in curte, doar la noi a sunat, insa. Mister complet si neelucidat pt noi... Dar m-am ingrozit! Bine c-a trecut!
Inainte sa ma tot duc acum, mai zic numai ca fiu-meu tot boxeri poarta dar cred (sper) ca oole nu i-s' clocite! Sunteti mortali!
Restu'? Pe unde umblati? Un weekend placut!
mmi www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">Kiki
& amazing Dedi aka Disa aka Dida aka DJ aka DD 11 1/2
& extremely private ex-"Pauu mic": When I was a boy of 15 1/2, my parents were so ignorant I could hardly stand to have them around. But when I got to be 21, I was astonished at how much they had learned in just seven years. AMR 5 1/2 [from Mark Twain]
andacos spune:
Buna fetelor!
Mey eu sunt cutremurata de povestea Dianei de la generale!Si inca odata imi dau seama cit de ...chiar nu stiu cum sa spun,nedreapta sunt cu al meu copil!intotdeauna am ceva sa-i reprosez,intotdeauna sunt nemultzumita de notele care le ia,intotdeauna am ceva de zis!bineintzeles ca marea majoritate a "nemultumirilor" mele sunt intemeiate,dar...Cind ajung si citesc de asemenea tragedii,nu stiu,cred ca toate astea sunt de fapt nimicuri,si ca cel mai important este ca e sanatos!
Ma doare sufletul cind vad prin ce chinuri este supus ingerasul asta de copil,si ce este in sufletul parintzilor!Doamne ajuta-i sa treaca cu bine peste acesta cumplita incercare!
Si ca de fiecare data imi pun eterna intrebare DE CE?
Am fost la doctor si i-a scos atzele,rezultatele la analiza chistului sunt bune,asa ca sunt fericita!
Ma duc sa-mi innec frustarea in curatzatul geamurilor!
Un weekend minunat tuturor!
Dana
Ana68 spune:
Salutare,
Mqqm,bine ca ati trecut cu bine de incercarea cu betivanul si sa nu mai aveti parte de asa ceva...Mey,treaba cu oolele...p-acilea este temperaturilii ridicate deja,ce sa mai spun ca in miez de vara s-au anuntat deja peste 40 de grade...asa ca mai bine prevenim clocirea decat s-o tratam p-orma...ne gandim la viitorul copilului,deh!cine stie ce urmari are clocirea pentru mostenitori,pai nu?!
In weekendul asta am fost oraseni,n-am mai iesit nicaieri...ne-am plimbat prin oras,pe la cumparaturi...ca ne-a venit jeanta comandata,pentru masina...si sunt bucuroasa ca acum avem si o rezerva normala.Rezerva cu care am primit masina e mai mica ,nu se poate depasi 80km/h cu ea....si mergeam cu teama de cate ori am avut pana...Acum suntem pregatiti de duca,avem si portbagajul ala de pus deasupra pe masina,cutie d-aia aerodinamica....Sa mai vina americanii...si gata!Inca o saptamana jumate,ca in 14 Iunie aterizeaza pe Timisoara...
Dana,eu nu am citit povestea de care scrii,dar o sa o caut si eu ,ca m-ai facut curioasa.Bine ca treaba cu firele de scos s-a terminat cu bine si ca Andreiu' e in regula acum...
Ce spui tu cu pretentiile fata de fiul tau...mie mi se par intemeiate,nu poti compara povestea unuia cu a altuia.Nu vreau sa par ingamfata,fara inima sau rea....insa aceste pretentii fac parte din educatia pe care tu o consideri buna pentru copilul tau...De multe ori am stat si eu la discutii cu Alex si i-am dat exemple,cand s-a putut l-am pus cu ochii in televizor la exemple...si i-am explicat cum sta treaba cu copiii necajiti...Il impresioneaza drama altora si se mobilizeaza,insa ca orice minune tine 3 zile,caci e un copil caruia nu-i lipseste nimic,nu are cum sa se gandeasca la ziua de maine.Ori acei copii necajiti,saracutii de ei!,asa e viata lor...Oare,ma gandesc eu,daca un copil necajit ar lua locul lui fi-miu sau fiului tau sau copilului oricareia dintre noi...nu ar reactiona asa cum fac copiii nostri?!N-ar mai avea grija zilei de maine si ar face si ei aceleasi prostii pe care le fac ai nostri...D-aia zic:eu consider ca pretentiile noastre fata de copiii nostri sunt foarte intemeiate,atat timp cat nu sunt pusi sa cerseasca la colt de strada,nu sunt trimisi sa se prostitueze,nu sunt pusi sa munceasca in casa(nici macar sa-si adune hainele,caietele si cartile)ci pur si simplu datoria lor fata de noi, parintii lor,pentru faptul ca ii ingrijim,este sa invete...Poate gresesc,nu stiu...Sa fim sanatosi cu totii !
No,va pup si sa aveti o saptamana cu multe realizari,sa auzim numai de bine!
Ana68 spune:
Dana,uite ca am citit si eu despre tragedia micutei Diana...
Cred ca m-am lasat luata de val cu argumentele mele,nestiind despre ce e vorba....ma gandeam la cu totul altceva...Chiar e mare tragedie ce s-a intamplat cu micuta Diana.Doamne ajuta sa se termine cu bine si sa-si revina!
alma spune:
Mamici harnicute, se apropie vacanta...
Eu am fost in convalescenta, acum 3 saptamani m-am operat de deviatie de sept si m-a cam chinuit, m-am umflat, tot tacamul.
Diana a fost la Caransebes, la concurs, a luat un premiu special, 30 lei noi si o carte de teste la lb.romana. A mai luat o mentiune la Cangurul de engleza si un premiu 3 la crosul de ziua copilului . In rest, nu mai are chef, astept si eu vacanta ca si ea, sa n-o mai imping de la spate sa-si faca temele, e mai tafnoasa, imi vine sa intru in ea s-o ciufulesc...
Am momente cand ma simt depasita de manifestarile astea pre-adolescentine, as pleca intr-un concediu din asta prelungit, sa n-aud decat fosnetul frunzelor in mijlocul padurii, eventual.
Sanca spune:
Eu am tras chiulul cateva zile, dar promit sa nu se mai intample. M-au muncit astia, ca pe hotii de cai. . ..
MqqM - ce palpitatii. Chiar week -end-ul asta am dat de niste romani (prieteni acu ani de zile), care-mi povestea cum a venit unu sa le sparga casa la miezu noptii. Noroc ca a fumeaza omu, si cand sa iasa la o tigara a dat nas in nas cu talharul. Si i-a dat o bataie sanatoasa, romaneasca, sa stie cu cine are de a face cand ii vine cheful de hotii. Si vecinii au chemat politia. Iar hotul, ce credeti ca a zis hotul??? Sa nu mai dea asa de rau ca stie unde sta . . .Auzi amenintari.
Iar despre caine, cunoastem. Cred ca Oreo ar face pp pe el de frica . . .
MqqM - si ce masina ati luat? Ceva poze ???
Elliot si-a exprimat dorinta sa inceapa sa citeasca seria Hary Potter. Asta, ca sa nu faca cum am zis eu, adica sa citeasca Colt Alb . ..
Anna, uite si opinia mea despre boxeri vs briefs. Eu zic ca in chilot ii clocesc mai tare, ca in boxeri stau mai leger, deci sant mai aerisite.
Dana, imi pare bine ca a-ti trecut si s-a terminat cu bine toata operatia.
Alma. Sanatate, si refacere cat mai rapida. Felicitari pentru succeselei Dianei.
Hai ca ma duc la generale, sa ma documentez, si sa fiu la actualitate.
numa bine la toti