Copii din 1996 (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Cu vodka a bagat, Sanca, la fel ca muma-sa acum tzspe ani, exact ca muma-sa . El pana acum a gustat doar bere, nu tarie. Oricum am niste tzuica de zalau in frigi adusa de pretini de vreo 5 ani si n-are cine-o bea. Cred c-am sa i-o daruiesc lui

Sa ma vezi pe mine ce ed sexuala i-am facut lui fiu-meu pe-a 5-a... Ca la desen tehnic! A fost un pic ciudat la inceput, dar dupa vreo 2 minute era cel mai firesc lucru de discutat pt ca ne-am detasat si am discutat stiintific. Bine nu m-am bagat prea in amanunt...
Apropos, o carte pe aceeasi tema pt fete de lasat pe noptiera puteti sugera?

Cu piscina inca nu stiu. S-o curatam si sa vedem ce zice agenta. Normal ar trebui revopsita la 7-10 ani, asa ca ii e vremea (alt bai n-are, doar ca nu mai e perfect albastru). Soatza zice ca am eu vedenii, ca asa fu si acu' 2 ani, dar e clar ca e afectata vopseaua de UV...

Nu, nu pe chirie mergem, vrem sa cumparam alta si s-o vindem asta. La noi e nebuna piatza, ieri am vazut doua listate nou, azi am sunat agenta sa ma duc sa le vad, una era vanduta, alta avea deja 12 oferte. Asa ca nici nu m-am mai deranjat. Din ce-am urmarit, cele care m-au tentat in perioada de indecizie s-au vandut intr-o saptamana, doua si cu oferte multiple, adica peste pretul cerut . De-asta zic: s-ar putea sa nu iasa nimic, ca avem muuulte conditii (mai ales locatia pt copii). Acu' mie-mi convine asa pe undeva ca am si de vandut si nu mai spun ca a mea e singura strada la pret acceptabil care apartine de scoala asta elementara trambitzata ca #1 in Canada. Asa ca, eu nu mai am nevoie de scoala si m-am gandit sa iau banii si sa fug repede! Vedem daca iese ceva.

Pana acum Dedi e super incantata sa mearga la "open house", pe cand fiu-meu nici nu discuta sa-si schimbe scoala, desi la ce porcarii fac ar fi tare indicat. Or fi mai cuminti in altele? Aceasta-i intrebarea!!!

Pupu!

mmi www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">Kiki
& amazing Dedi aka Disa aka Dida aka DJ aka DD 11 1/2
& extremely private ex-"Pauu mic": When I was a boy of 15 1/2, my parents were so ignorant I could hardly stand to have them around. But when I got to be 21, I was astonished at how much they had learned in just seven years. AMR 5 1/2 [from Mark Twain]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Anca...m-am distrat de numa' cu zbanghiul ala de catel al vostru...cred ca iti venea sa-l impusti...da' nah! asa-s animalele si de obicei tavalitul in praf are rol protector contra insectelor,asa se zice...insa nu inteleg treaba cu tavalitul in rahat.
Dana...curaj gaina,ca te tai....ma gandesc cu spaima la momentul cand va trebui sa explic ce face barza si care e rolul ei si fi-miu sa rada si sa spuna...ca in bancul ala..."biata mama,inca mai crede in berze"...
Mqqm...iui...ce de noutati la voi...pai cu bursa pentru Dedi v-ati scos...super!Si piscina si vandut de casa...pai voi aveti treaba,nu gluma!Spor la toate...Eeeeee,se pare ca "plodul" a intrat in rand cu berbantii...hehehehehe...s-a lasat cu beute...ce haios!No,bun ca te-a sunat,vorba ta!

Fetelor...cu doamna....nu mai zic nimic...o las in plata Domnului...maine Alex' tre' sa mearga la baraj la Cangur,impreuna cu o colega.Si,bineinteles,doamna a apelat la mine ca sa-i duc la scoala unde se tine barajul asta...si am sunat-o si i-am zis ca-i duc,dar de luat il iau pe Alex numai,ca la cat am de alergat si pe unde am de umblat sambata....sa mor de nu mi-ar trebui o zi de 36 de ore...Nu mi s-a parut ca s-ar fi suparat si de se supara e problema ei.Mi-a zis multumesc ca ii duc dimineata,ca zicea ca de fapt pentru dimineata era mai important cu mersul,ca la intoarcere se descurca.
Aaaaaa....si le-a zis la copii in clasa ca nu le mai da lucrare de pe unde au fost in celebra excursie ca,zice ea:"oricum gasiti pe internet si tot scrieti,asa ca..." si ca s-ar putea totusi ca cei ce nu merg in excursie sa nu vina nici ei pe 1 iunie la scoala,ca doamna s-ar fi exprimat ca nu stie daca ea ajunge la scoala vinerea aia de 1 iunie....Cata imbarligatura...Nashpa!

Hai ca va pup si va doresc un weekend super!sa auzim de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Sa va zic de Elliot al meu, ce mi-a facut astzi. Aseara la masa, ne anunta ca astazi o sa aiba educatie sexuala la scoala... Nu am facut big deal, bravo, asta e. Seara se plangea de dureri de gat, l-am medicamentat cu un albastru de metil.
Azi dimineata mi-a zis ca se simte foarte rau... febbra nu avea. Asa ca avand in vedere ca era si zi scurta, i-am zis sa stea la socrella. Cand l-am varsat acolo, era deja mult mai bine....
Deabea cand am ajuns la servici, am realizat ca el se imbolbavise subit probabil ca sa nu ia parte la sex ed....

Noi o sa avem liber si luni, deabea astept sa am 3 zile libere.

va pupic, un week end cu vreme buna

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Si noi avem liber luni!

Din pacate eu trebuie sa muncesc si miine!

SANCA,ieri in mesajul pierdut,itzi spuneam ca si eu am avut aceasi impresie ca si tine cu ortodontul!dar acum sa stii ca am ajuns la concluzia ca e mai bine ca am inceput mai devreme!Am cunostintze care au inceput tratamentul,cind copii erau mari(15-16 ani)eiii si acolo sa vezi durerei!La noi cel putzin il "doare" o zi doua si gata!

mQQm,mey zic si eu ca bine ca te-a sunat!Asta e mare lucru!si te admir pentru felul cum ai reactzionat!(eu cred ca faceam ca totzi dracii daca eram in locul tau,bineintzeles ca facindu-mi mie rau)Succes in luarea unei decizii intzelepte cu casa!

ANA,deci invatzatoarea voastra e de coma!E mai rau ca si copii!

La noi a fost azi ingrozitor de cald(de fapt si ieri a fost la fel)spre dupa amiaza a plouat,si e o umiditate in aer de se lipesc toate alea de tine!

Andrei a fost azi cu clasa la teatru in Bonn,si tot azi mi-a spus ca ieri a primit diploma pentru participarea la Cangur!

Dragelor un weekend minunat tuturor,prelungit sau nu!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna fetelor!
Nu am mai intrat demult pe subiectul asta,desi..eu il creasem.
Cautam insa ceva pe net despre subiectele astea legate de testarea nationala la mate si romana.MI-a zis o colega de serviciu ca sunt undeva postate pe net.Am cautat..dar degeaba....!
In schimb m-am amuzat teribil,am citit si colegelor de birou despre catelul Ancai!!Super catel..super miros!
Eu l-am transferat pe Mihai la Pasti la alta scoala ca nu ma mai intelegeam cu inv lui.Il chema la pregatire vrem nu vrem la ea.Asta n-ar fi fost pb..insa ea vroia de 4 ori/saptamana.Si tot asa...am ajuns la o situatie supertensionata.
Acum ii este mai bine.Speram sa ne descurcam bine cu sfarsitul asta de an.
Va pup !

Stiti ceva de postarea acestor subiecte nationale?

Mergi la inceput

Dupa un week end de 3 zile... Si ce bine mi-a priit.
Korinna, bine ai revenit. Eu din pacacate nu prea stiu cum sa te ajut cu locul unde se posteaza aceste subiecte nationale.

Dana, am mixed feelings cu ortho. Ii vad progresele, dar ma chinui si eu in primele 2-3 zile cand ii ajusteaza aparatul, si atunci imi vine sa-mi iau campii... Dupa aia imi revin, si ma conving singura ca e o investitie buna.

Sa va mai zic de cainele meu de tot rahatul? Ei bine, sambata eram in plina manifestare de harnicie, cand bag de seama ca baietii au lasat poarta deschisa, si cainele . . . cine stie pe la ce vanta de rahat . . . Am inceput sa urlu in disperare, gandindu-ma la ce mai am de curatat, pentru ca Oreo nu era cu noi in casa. El se uita la mine din curte, prin geamul de la bucatarie. . . cu niste ochi, de parca mi-ar fi zis "Ce te-a apucat, nu vezi ca sant cuminte." A fost un caine exemplar week end-ul asta, asa animal sa tot ai pe la casa. Duminica am iesit cu el la dog beach.

Week -end ul asta l-am pus pe Elliot la citit. Lectura pe timpul verii este "Colt Alb" - binenteles ca a inceput cu protestele. Cu chiu cu vai, a citit si el 5 pagini in 4 zile - de vineri pana azi . .. . Eu nu stiu cum o sa suprevietuim vara asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Anca draga,catelul vostru e ...de cascadorii rasului!Alex are de facut,pana vineri,56 de probleme la mate din culegere si nu stiu cate povesti scrise de Creanga de citit.Sta acasa acum,colegii cu doamna sunt plecati de ieri in excursie...Si in loc sa se grabeasca sa-si termine ca sa iasa afara,domnu' Alex prefera caii verzi de pe pereti,ca de obicei...
Corinna,vad ca si voi ati avut probleme cu doamna invatatoare...nu stiu ce au femeile astea,ce-or fi asa razbunatoare?Cu testarea nu stiu foarte multe,doar ca se tine in 5 si 6 Iunie.
Dana,felicitari pentru dimploma lui Andrei de la Cangur!Alex a fost sambata la baraj...tot la Cangur.

Vreau sa va spun ultimele vesti cu doamna cea tembela.Ce credeti voi,fetelor,ca a facut dementa?Si sa-mi spuneti voi daca asta e normala...M-a sunat pe mine ieri,pe mobil si era surprinsa la telefon ca nu a raspuns Alex,probabil bagase degetul gresit.Si o intreb ce s-a intamplat,ca nuuuu....doar vroia sa ii spuna ceva lui Alex si sa ii dau eu numarul lui de mobil printr-un sms.Bun,si ma pun si scriu sms-ul catre ea si ,in timp ce incercam sa il transmit,ma suna Alex sa imi zica ca il sunase doamna.Pai l-am intrebat cum asa,ca doar vorbisem eu cu ea si zicea ca n-are numarul lui de mobil.In fine...il intreb ce vroia ,de ce il sunase.Si imi spune copilul,cu dezamagire in glas,ca nu-i corect ce face doamna,ca el trebuie sa faca 56 de probleme la mate si sa citeasca la romana....Bine,bine,ii zic,dar de ce te-a sunat.pai il sunase sa ii spuna asa,citez:"Uite Alex,noi trecem acum pe langa muntii Ciuc si peisajul e asa frumos si ne simtim asa de bine...Tu ce faci,lucrezi ce tia-m dat la mate?Ce sa-ti fac daca n-ai vrut sa vii cu noi..."
Ce spuneti fetelor,e normala femeia asta?
Abia l-am linistit pe Alex,i-am spus ca special i-a facut treaba asta si ca el ca fraierul a pus botul...si i-am explicat a nu stiu cata oara ca noi vom vizita tot ce vor vizita colegii lui si doamna si in plus inca trei sfert de tara...In fine,am linistit eu copilu' si peste vreo 3 ore iar ma suna Alex sa-mi zica ca doamna iar l-a sunat,de data asta sa ii spuna ca e la Sibiu si ca e frumos si daca nu cumva vrea el,Alex,ca ea,doamna,sa ii cumpere ceva de acolo...Cum Alex era deja nervos si ofticat i-a raspuns ca n-are nevoie de absolut nimic,ca are de toate si n-are ce sa-si doreasca si ca in plus si el va merge la Sibiu si-si va cumpara singur...Pe urma nu l-a mai sunat deloc doamna aia.Sunt curioasa azi cum si ce va fi...
Uite asa patanie,dragelor...Sa se termine naibii mai repede si sa vina vacanta,ca zau ca ma infurii si-o bat p-aia...
Gata ,m-am varsat la voi....Va pup,dragelor si va doresc numai bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Corinna, ai nostri nu dau nicio testare. Maine dau un test la mate si saptamana viitoare la romana, ca in fiecare sfarsit de an. Asa ca nu stiu, poate nu se da la toate scolile, poate e doar un experiment la cateva scoli, nu stiu ce sa zic.
Noi dam examen la engleza, dupa cum am mai scris, ca sa intram la calsa cu engleza intensiv. Azi are simularea examenului, sunt curioasa cu ce vine.
Vineri mergem in celebra excursie-petrecere de sfarsit de clasa 4-a la Bran si am citit acum pe net ca o sa cam ploua. Asta e, o sa jucam jocuri de cabana, oricum avem de terminat o partida de canasta inceputa cu niste parinti de cand am fost in Bulgaria, hehe.

Miki, mami de Andrei (1996) si Luca(2001)
Baietii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Ana, nu-mi vine sa cred ce dobitoaca e aia. Parca are 10 ani si vrea sa le faca in sac la aia care nu merg.
Sanca, ce caine e ala? e de vanatoare? Ca aia fac asa ceva. Aveam un prieten cu un setter irlandez si ala numai in cacat se tavalea in fiecare zi in parc. Noi radeam de baiat, dar numai el stia cum se ducea acasa si se punea pe spalat cainele.

Miki, mami de Andrei (1996) si Luca(2001)
Baietii mei

Mergi la inceput

Ana, iti admir rabdarea, ca eu, as fi sunat-o inapoi la mobil si i-as fi zis cateva sa-i stric tot cheful de excursie. Eu zic ca Alex e norocos ca nu e plecat cu bolunda . . . Sper sa se intoarca inapoi cu toti copii. . .

Miki, da, caine de vanatoare este... Ca beagle ne-a trebuit. In prospect nu scria ca e atras de toti cacatii, ca am citit si m-am documentat inainte sa-l aduc in familie. Sau daca scria, nu au explicat destul de clar sa inteleaga si cititorul de rand... Dar e bine ca nu face figuri din astea prea des.

Elliot mi-a pus intrebarea de baraj aseara. Primul lucru cand m-a vazut - "Mama ce e aia PERIOD?" (adica ciclu). Eu am incercat sa o dau pe gramatica, si i-am zis ca e punctul ala de sfarsit de propozitie ... Il bufnea rasul, si pe urma a dat-o cu o fatza ingrozita, ca e ingrozitor de scarbos. Temuta educatie sexuala, a avut loc ieri. Eu as fi preferat sa fie un an mai tarziu, dar vad ca nu am avut drept de vot la asta. Cred ca a inceput sa vada fetele ca pe niste victime. I-am zis sa se bucure ca e baiat, si ca de acum incolo, trece in departamentul lui tac'su . .. . Sper sa nu aibe prea multe intrebari . . .

MqqM - cat despre lectura ce ai cerut sa fie recomandata pentru Dedi, eu as zice ca orice carte din colectia Harlequin - stii tu - cele cu poze frumoase pe coperta, i-ar deschide ochii in domeniul cu pricina.

Mergi la inceput