Rahova sau apropiere..... (26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

DORY sper sa se faca bine pana sambata si sa stii ca si eu stiam la fel ca VIO ca apa plata nu se fierbe da ia si tu una buna dorna sau bucovina
WAW ce bine se face grupul mare de fete la intilnire
MONICA da e buna ideea din sebastian mergem la mc cu copii,dar eu zic ca e mai bine dupa amiaza pt ca dimineata o sa fim grabite sa mergem sa-i culcam pe bebei asa dupa amiaza putem sa stam si pana la 22,am glumit........dar oricum sa zica si fetele
CRISTINA nu zici nimic de intilneala,vii?
sper sa avem noroc de o zi superba....

MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN

Mergi la inceput

DORY dar sambata dupa-amiaza nu poti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna!
Dory sanatate multa Alexei!
Chiar aseara am vazut un reportaj pe Discovery despre paraziti. Sunt unii paraziti microscopici care se gasesc si in apa plata. Cand copilul e bolnav e mai bine sa nu risti.
Mire, sanatate multa si tie!

Fetelor, in Sebastian vin si eu. Dar McDonalds nu cred ca servesc. Copilul meu nu stie sa stea locului pe scaun. As alerga bezmetica printre mese. Macar in parc stiu ca pot sa-l las sa alerge.

A, Cristina, ieri m-am intalnit cu Ale in parc. Era cu bunica. Nu l-a recunoscut pe Tudor, sau n-a vrut sa zica.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Castigatoarele Andre_ea-Ileana-Hopes-DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

supunem la vot ha ha
sambata dimineata sau dupa amiaza?
intr-un fel e adevarat ca dupa amiaza ar fi mai bine dar ai mei daca-i culc nu stiu niciodata sigur cand se trezesc...ei ori dorm 40 de min ori 3 ore
dory, ma bucur ca sunteti mai bine...sanatate multa si sa-i revina repejor
sefa, lipsa la apel

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Mirela, apa plata folosesc de cand ma stiu(adica de cand am inceput sa folosesc apa plata in locul apei minerale ) Bucovina sau daca nu gasesc iau Borsec,motivul pt care trebuie fiarta vi la spus
Andreea. Mie imi este mai comod dimineata , pt ca de regula dupa masa suntem toti 3 acasa si mai plecam in vizite sau avem musafiri sau facem treburi gospodaresti, iar in legatura cu MC-ul eu ma iau de mana cu Andreea

Mergi la inceput

mai nici a mea nu sta locului dar acolo la mc din cate stiu eu este un tobogan si-i putem lasa sa se joace acolo...facand cu randul la "supraveghere"da nu-i neaparat sa mergem acolo...am zis si eu asa...mergem doar in parc sau cum ziceti voi

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

monica la mc-ul acela de la trafic-greu numai e un topogan e un fel de casuta in care nu pot intra decat copii...
iar pt cei mici e cam periculos,ca astia mai mari trec asa fara sa se uite ....
stiu eu ca fi-meu cam asa face,nu ca ii loveste pe cei mici,dar nu e atent!
asta daca e vorba de mc-ul de la trafic greu!

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

ok e bine si dimineata nu am nimic impotriva,acum mai trebuie sa spuneti si ora,eu propun ora 10.30,voi ce ziceti?

Mergi la inceput

si parcul sebastian,fara mc....
adevarul este ca nici nu m-am gandit la aspectul asta cu alergatul,al meu si in parc trebuie sa fug dupa el dar la mc,mai asteptam propuneri de ora

Mergi la inceput

da violeta de mc-ul ala era vorba dar nu stiam ca s-a schimbat ceva acoloalex si ruxi au fost cu mama si tata acolo si acum vreo cateva zile dar nu mi-au zis ca e casutza
sa vii neaparat cu baietelul tau sa aibe si alexutul meu cu cine sa se joace la "categoria" luipoate pana atunci apare si vicky sa vina si ea cu baietelul ei.
da,pentru noi este o ora buna 10,30
m-am delectat cu poze cu Ale fluturash, la zoo(intr-un filmuletz in care trimitea leul sa bea apa)...tare mare si frumushica mai este si mami si tati nu-si mai incap in piele de fericire...cristina fata intr-o zi te-am sunat dar nu stiu sigur daca al au este telefonul pe care am sunat
apropo eu propun(ziceti si voi daca este o idee buna sau nu...ca nu intotdeauna am idei constructive) sa strangem numerele de mobil din gashcama ofer sa primesc pm-uri cu nr de telefon si sa dau pm-uri cu lista completa, eu nu am decat mobilul lui andreap si poate si al cristinei daca asta o fi...

monica

Mergi la inceput