Rahova sau apropiere..... (26)
Raspunsuri - Pagina 30

Dory232002 spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
A, si urmeaza artificii. Bani sa astupe groapa aia sau sa puna un tobogan pentru copii n-au, dar pentru artificii sunt.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'Andre_ea-DianaMirela-Hopes-Ileana
Andreea, nu stii, ca la noi la nimeni.
Cristina, te sun eu maine ca sa vedem cum ne intalnim, caci spre amiaza vreau sa ma duc in oras, poate, poate imi gasesc si eu rochie

Dory232002 spune:
Cristina, sa ne anunti cand incepi capitol nou ca poate patesc iar ca data trecuta, sa scriu aici ca moara si voi deja incepuseti capitolul

MIRCLAU spune:
buna dimineata fetelor,
n-am mai ajuns aseara la concert ca am avut concert acasa cu copilul care a fost tare marait si cred ca il incearca si pe el o raceala,nu-i convenea nimic dar sper sa-i treaca
DORY se mai face un parculet pe barca,pe una din stradute,am vazut ca au bagat leagane dar inca este in constructie,asa ca vom putea merge in parc mai aproapela toate fetele,fug un pic si mai revin
MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN

Dory232002 spune:
Mire, cam pe unde este parculetul in constructie?, ca si langa blocul meu au inchis de vreo 2 luni ca sa construiasca un parculet dar deocamdata doar atat.

MIRCLAU spune:
DORY cum mergi pe barca pe partea stanga,a doua strada tot la stanga undeva intre blocuri
MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN

monica-elizabet spune:
buna fetelor,
ruxitza mea e bolnavioara, de unde ieri dadeam sfaturi pentru diaree si voma azi ne-a lovit si pe noi...de fapt inca de aseara a facut de doua ori kk moale si azi dimienatza dupa ce a baut laptele a icneput cu voma, apoi i-am dat ceai de menta l-a vomat si pe asta...apoi kk diaree de doua ori...am trecut-o deja pe sumetrolim si i-am dat si metoclopramid...asteptam sa termine dr-ul programul si sa treaca pe la noi...
va pup pe toate
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Dory232002 spune:
Offf, Monica, imi pare tare rau de Ruxi, multa multa sanatate si sa ne tii la curent cu evolutia ei.

monica-elizabet spune:
Dorysi multam mult...nu stiu frate ca parca scapam de una si dam de alta
asa sensibilosi sunt copilashiia stia ai mei...
eu nu-mi audc aminte sa fi fost asa bolnavicioasa...
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)