Rahova sau apropiere..... (26)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Mire,daca ma intrebi pe mine de primarul ...care este...zau ca nu vad mare lucru!!!
eu vad mizeria de pe starzi,drumurile de printre blocuri neasfaltate ...si mai ales dorinta lui de a accede in functii cat mai inalte!!!

la BB-i le doresc sanatate iar la mamici sa fie puternice

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Seara buna!
Ce de mancaruri faceti si eu....abia acum am pus de o tocanita si fac pizza din cauza Monicai!
Maria nu e asa ok, ma sunase OAna sa imi spuna ca a papat si era asa mai bine cat de cat si cand vorbeam a venit Maria sa spuna ca ii e rau...asa ca probabil iar a vomat, o sun putin mai incolo.

Dory maine seara vedem cum ne intalnim sa vorbim, e ok asa?

Andre_ea cum e Tudor? A mai facut febra?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eu nu mai ies cu astia mici acum seara ca mi se pare frig si nu mai am chef iar de febra si tuseli
dar trebuie sa ies macar pe-aici pe aproape ca nu prea mai am de nici unele si maine ar cam trebui sa gatesc ceva...
of saracutza mariuca...asa mila imi este cand e un copilash bolnavior...hai ca o tuse o raceala...altfel este dar la voma si diaree sunt asa molesiti astia mici
ruxi mai are un nemernic de colt de masea de iesi si-mi zice ca o doare si o ustura...n-am mai vazut asa ceva...sa ne chinuiasca si ultimul colt...abia astept sa-i iasa si asta sa scapam de grija.
cristina, asa zici tu ca din cauza mea faci pizza..dar eu am facut din cauza tacand eram in parc zicea tony ca faci pizza

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Hahaha, asta pe sistemul ce a fost mai intai, oul sau gaina?
Am si dovedit-o pe pizza, acum mai rontaie Ale ca vrea ketchup muuuult si ea mai mult se manjeste decat mananca.
Noi nu am scos-o dimineata pe asta mica, dar acum seara nu mai batea vantul si am trimis-o o ora afara.
Am vorbit iar cu Oana si a zis ca nu a vomitat MAria mai devreme, doar a pacalit-o. Acum ii cerea iar de mancare, ii e foame, dar Oanei ii e teama sa ii mai dea. Febra nu mai facuse, scaune doar 3 dar apa... Sper sa isi revina ca si eu mor de mila (si de frica) atunci cand aud de boli.
Cum o fi Tudor?

Poze

Mergi la inceput

Imi scrie Tudor:

Andreea: 1 1 022x2 vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
Andreea: /, 3
Andreea : ??22??
Andreea: ??22?? 1 1 2 2 2 23 3233 1 1 1 11111 2 1 1 1 112 11 1 1 112222 22222 32222 1 222532 2 2 52 41

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Multa sanatate puilor bolnaviori.
Mire , bravo tie pt. ambitie, sa o tii tot asa, o sa pun reteta de budinca care este ft simpla si ft repede pe pregatit pe adresa comuna, asta putin mai tarziu dupa ce se culca fata.
Cristina, imi spui cam unde poti sa ne intalnim, si ne vedem maine, frumos mesajul lui Tudor

Mergi la inceput

ma bucur ca mariuca este mai bine si paote sa manance cate ceva...Doamne ajuta...daca nu mai vomita si primeste medicamentele se face bine repejor.
tudor, ia zii repede cat fac 2+2?fetelor nu va minunati in vreo 2-3ani deja putem comunica cu astia mici pe pc
cristina si in seara aia cand zicea tony ca aveti pizza la cina Alezicea...si ketchup????
ruxi nu mananca pizza, in schimb alex cand prinde...linseaza tot.
Dory, daca e cald si nu ai treaba poate ne vedem maine...dar deja nu mai pot programa nimik de la o zi la alta ca e vremea asta asa schimbatoare
mire, ai fost la concert?
va pup pe toate
noapte buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by aissa

Imi scrie Tudor:

Andreea: 1 1 022x2 vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
Andreea: /, 3
Andreea : ??22??
Andreea: ??22?? 1 1 2 2 2 23 3233 1 1 1 11111 2 1 1 1 112 11 1 1 112222 22222 32222 1 222532 2 2 52 41

Poze

Hai ca esti tare!
Ii scria codat lui Ale.
Nu ma mai lasa sa pun mana pe tastatura.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Andre_ea-DianaMirela-Hopes-Ileana

Mergi la inceput

ho-paaaaa....deja comunica cifrat

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Tudor e binisor. Mi se pare ca iar e cald, dar oricum nu e rau. Edit: I-am luat temp: 37.4.
Ma bucur ca Maria e mai bine.

Am vazut eu ceva concert. Am ajuns in parc la 4 si ceva si canta Stefen Banica. Dar taaaaareeeeeee! Am auzit doar 2 melodii dupa care a plecat. Spectacolul in sine a inceput la 6 cu Anda Adam si apoi o blonda. Atat am vazut. Locul de joaca de la spalatorie n-a fost aglomerat.
A, si urmeaza artificii. Bani sa astupe groapa aia sau sa puna un tobogan pentru copii n-au, dar pentru artificii sunt.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Andre_ea-DianaMirela-Hopes-Ileana

Mergi la inceput