***LA REDOUTE(17)***

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Addya,dimineata nici eu n-am putut sa intru la “suivi de commande”.Dupa pranz s-a rezolvat.Si am dat si o comanda,numai cu produse de la Aubaines.

Nu mai stiu care dintre voi ma intrebase :am masurat camasutele astea

http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=5239192&SizeCode=00056&Quantity=1&PersText=&ItemId=3&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

care sunt cam ca niste bluzite.Au exact 74 cm,nicidecum 90 cum scrie pe site.Ca sa va faceti o idée,mie imi vin un piiic peste chiloti.Sexi,nu?

Sunt perfect de acord cu Lilina in ceea ce priveste Quelle.E foarte important ca poti sa returnezi produsele fara nici o problema si iti primesti banii inapoi.Eu am returnat o gramada pana m-am prins cum e treaba cu masurile.Daaaaar…de cand am descoperit codurile de pe ma-reduc m-am suparat pe Quelle ca in RO nu ofera posibilitatea reducerilor.Noi nu putem comanda decat la pret intreg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

quote:
Originally posted by lilina

aaaa, am uitat de asta....care e f.misto
un materiale f.bun. am luat pe belumarin si cred ca o sa
mai iau si alte culori

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324094790&documentid=321407&categoryid=23111843&single=&hasNext=1&hasPrev=1

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

si eu am luat pentru sot pe verde si e super ok, chiar am pus in cos altul pe bleumarin.

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

buna seara fetelor! multumesc frumos celor care mi-ati raspuns...eu sunt optimista ca o sa ne primim toate coletele dupa paste azi am fost pana la posta sa vad daca am colet si tocmai venise un nen sofer cred sa incarce coletele care venisera pana la ora aia...si-i zice tipa ca trebuie sa faca 2 drumuri ca sunt foarte multe....deci va dati seama ca asa poate se intampla si cu ale nostre mai intarzie ca sunt foarte multi care fac comenzi acum pentru paste cadouri,...ca si noiasa ca...asta e mai speram la ziua de maine daca nu dupa paste ne primim si noi coletele

pana atunci totusi nu mai bag nicio comanda ca mi-e cam frica sa nu iau o teapa mai mare decat pana acumumplu cosul si cum vad ca apar comenzile mai bag una..dar de data asta una mare sa vina in sac ca astea nu dispar

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Lorenza nasoala faza, probabil cel care a facut asta a facut-o tocmai in modul in care stia ca nu ai ce face, adica a lasat cutia si codul de bare acolo...urat.

Lilina io am cam luat teapa cu Quelle asa ca nu ma mai bag, am returnat ultimele 2 colete, unul de 3 mil si unul de 2 ptr ca toate chestiile aratau super ieftine, in nici un caz ca pe site...tu stii cam ce comandasem, niste pantaloni "army" car aratau jalnic, erau dintr-o panza subtire...tricourile nu faceau banii deloc...am oprit doar 2 sutiene si o bluza. Acum vroiam sandalele aurii dar nu mai gasesc bonul ala de reducere

Addya o sa intreb si de faza asta la Posta, dar daca stau dupa ei 30 zile sa-mi raspunda la o reclamatie...

Hai ca si maine mai e o zi, poate-poate...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Oricum,atata timp cat aceasta Sabine va fi responsabila cu relatiile cu clientii romani,ca vad ca numai ea imi raspunde,desi nu i-am scris ei personal,nu prea vad sa ne rezolve problemele,pentru ca citind printre randuri ,nu stiu din ce motiv,face tot ce poate sa nu rezolve nimic!
Parerea mea!
Ah,si era sa uit!Cred ca au evidenta noastra si in functie de IP,deci stiu ca avem si cate 2 conturi,pentru ca uitati ce am primit pe contul lui barbata-miu,desi concret la intrebarea mea nu mi-au raspuns(adica asa cum ar fi fost normal):
Bonjour,

Suite à un problème technique sur notre site, vous avez connu des difficultés lors de votre visite sur nos boutiques.
Pour nous faire pardonner, nous vous offrons un cadeau surprise* pour toute commande.
Nous tenions à vous prouver l'interêt que nous portons à la qualité de nos services.

Cette offre vous est PERSONNELLEMENT réservée.

Encore toutes nos excuses et à très bientôt sur laredoute.fr

Pour bénéficier de votre offre lors de votre prochaine commande rien de plus simple ! Il vous suffira de faire votre shopping sur laredoute.fr et d'entrer le code 29734 sur la page "votre panier".

L'équipe laredoute.fr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Ahaaa,deci se poate!E prima data cand aud ca isi cer scuze si ofera ceva unui client care a avut ceva probleme cu ei.

Sa inteleg ca tu le-ai scris de pe contul tau si ai primit raspunsul asta pe mail-ul sotului???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Mi-au raspuns la intrebare numai pe contul meu,iar ''oferta '' am primit-o pe adresa de mail folosita pentru al doilea cont!A fost o ironie fina,frantuzeasca,daca erau pe bune scuzele,le scriau pe contul meu,asa a fost o intepatura fina ca sa-mi dau eu seama ca sa nu cred ca pot sa-i prostesc cu pantofii pe care cine stie de la ce prietena i-am luat si...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

mada, la mine s-au potrivit de minune hainele de la quelle
si arata bine, in nici un caz cheap
mi-am luat inclusiv pantaloni si vin super ok
gecuta, tricouri, sapca, sutiene, sandale (aurii) si slapi
asa ca sunt super multumita
repet, ce-i drept sunt mai scumpe si nu exista reduceri
ca sa te atraga cum sunt cele de pe LR

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

mai fetelor... nu stiu ce sa mai zic...noi am comandat catalogul de la VERTBAUDEt si am primit mail de la ei in care ne anunta ca ne trimit catalolul si prima comanda va fi garatuita pana in 30 de euro...astept cu vadit interes catalogul

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

am vb si cu prietena mea din Fr si mi-a tradus mailul...spuneau clar ca ne trimit catalogul...si adresa e de Romania....

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput