***LA REDOUTE(17)***
Raspunsuri - Pagina 27
ancatrana spune:

am primit comanda din 25 sub forma de scrisoare. super ok
din pacate, nu mai gasesc prod respective
au fost sosete pt interior (antiderapante, cu talpa din cauciuc) fff bune, genul celor de la miniblue, 2 dresuri opace tot pt ptk la 4euroi
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324079413&documentid=321407&categoryid=23112008&single=&hasNext=1&hasPrev=1 asta pt tata, dupa ce i-am luat-o si sotului pe bej, super ok
si a mai fost si un tricou tipster cu maneca lunga f frumos care nu mai este
madau, eu coletele din 20 adk 2 la nr le-am primit ca scrisori
madau spune:
Deci e clar, nimeni n-a primit colete din 20, toata lumea numai scrisori...o fi ceva aglomeratie la Posta, ca nu-mi inchipui ca s-au furat toate

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
catutza spune:
Mada , la asta ma gandeam si eu, ca e perioada sarbatorilor, poate au mai multe pachete si s-au dat peste cap saracii!
Eu astept pana dupa Paste, apoi ma apuc de trimis mailuri...dar poate totusi vine.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Lorenza spune:
Buna dimineata!
Eu am primit scrisoare simpla,comanda din 20 martie saptamana trecuta,cu pilota india,cadou,o uratenie!
felicia74 spune:
Lorenza, ce pilota india? Eu o stiu doar pe cea orange. Daca e alta, pui poza?
PS: mama, si asta intra intr-o scrisoare?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by Lorenza
O sa pun duminica sau luni,ca acum n-am timp de asta!Nu te superi?
Nu, ok

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
madau spune:
O noua zi, o noua speranta...poate azi ajung totusi si pachetele noastre, daca nu..dam vina pe iepuras ca a incurcat drumul si a ajuns mai tarziu
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
nushulica spune:
fetelorrrr

sunt tare fericita am fost la posta si aveam 5 colete

le-am luat pe toate dar acum sunt la serviciu si nu am timp sa ma uit la toate
oricum in mare sunt tare incantata de ce am vazut acolo
am primit si comanda din 20
in unul din colete am aplicat un cod pe care l-am dat si aici pe forum si am primit cadou un set de ceramica de bucatarie cu 3cescute verzi cu suport super fain setul ii fac poze si vi-l arat
deci am primit asa coletele din 20,23,25,26,27

frumos cadou de paste![]()
mai tarziu revin cu linkuri si poze la cadouri(am si setul de prosoape si setul de genti rosii
)
INGRID
miki68 spune:
Fetelor, spuneti-mi si mie, setul cadou de sacs rouge impreuna cu produsele comandate le-ati primit in cutie? Mie mi s-ar parea aberant sa mi le puna in plic, sacosa sau ce forma de trimitere or mai fi avand, dar mai stii. Multumesc.
cristina d.