***LA REDOUTE(17)***
Raspunsuri - Pagina 13
lilina spune:
pe mine mai putin ma afecteaza ca se sisteaza livrarile
insa nu mi se pare normal ca dupa ce ai platit pt.niste produse
sa nu ai dreptul sa intrebi de ele... nu este corect
sunt de acord si cu riscul asumat apropo' de calitate si de faptul ca
odata banii dati, ai putea sa nu ii mai recuperezi,
dar cu toate astea, am dreptul sa intreb de banii mei, nu ?
bineinteles ca nu sunt de acord cu a scrie mail-uri daca nu stiu limba sau nu ma pricep,
dar sa mai si sun....cum naiba...daca nu ma inteleg cu respectivul/a....
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
madau spune:
Lilina ai dreptate..cred ca Gabitaco se refera la magazinele online din RO ca vand cu plata la livrare..dar fac asta ptr ca se poate, fiind aici in aceeasi tara.
Insa in cazul in care livrezi afara nu merge..si va spune o posesoare de magazin online
, ptr ca problema sta asa: pui coletul la posta, platesti taxele si tot, iar respectivul destinatar nu vine sa-l ridice si sa achite costurile...si atunci ce se intampla...pachetul se intoarce la tine si suporti si cheltuielile de retur..care nu-s deloc mici. De aia se face plata in avans, credeti-ma ca am studiat mult treaba asta..fiind direct interesata![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
gabitaco spune:
quote:
Originally posted by lilina
pe mine mai putin ma afecteaza ca se sisteaza livrarile
insa nu mi se pare normal ca dupa ce ai platit pt.niste produse
sa nu ai dreptul sa intrebi de ele... nu este corect
sunt de acord si cu riscul asumat apropo' de calitate si de faptul ca
odata banii dati, ai putea sa nu ii mai recuperezi,
dar cu toate astea, am dreptul sa intreb de banii mei, nu ?
bineinteles ca nu sunt de acord cu a scrie mail-uri daca nu stiu limba sau nu ma pricep,
dar sa mai si sun....cum naiba...daca nu ma inteleg cu respectivul/a....
si tot legat de plata cu banii in avans, peste tot in lume se
foloseste acest tip de plata, nu numai in si pt.Romania
eu am lucrat la export-import si importam produse cu plata
in avans dar si EXPORTAM produse (la greu) si ceream bani in avans !!!!!
asa ca va rog frumos nu mai trageti concluzii ca numai cu Romania se lucreaza asa
si NU ma refer la comenzi on-line ci la clasicele comenzi
cand un client suna, iti da mail sau fax si tu ii trimiti prin curier
marfa respectiva
sper ca am fost inteleasa si nici nu m-am luat de nimeniLilina si
cum s-a nascut bebesite-ul lui bebe
varsta lui bebe
nu am spus ca numai cu Romania se lucreaza asa ci ca in Romania la magazinele on line plata se face ramburs- adica la primirea coletului, tocmai pt a evita orice incertitudine din partea clientului
Evident ca in restul lumii, mai ales pt cumparatorii din afara granitelor tarii respective, plata se face anticipat.
Gabriela si
Mateea Ioana Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
gabitaco spune:
mada 
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
lilina spune:
gata, am inteles
Lilina si
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
madau spune:
Ma bucur ca v-am lamurit cu problema asta...si mie imi pareau ciudat la inceput, dar astea-s riscurile...iar cei de afara sunt obisnuiti cu sistemul asta, nici nu-i deranjeaza ptr ca au incredere. Ptr noi e ceva nou, ptr ca noi am fost tepuiti de multe ori si e normal sa ne temem, cu timpul insa cred ca va fi la fel si aici
Madau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
gabitaco spune:
Prietena mea din Fr imi spune ca ea face f multe plati on line cu cardul si nu a avut niciodata pb. Ea zice ca fr sunt oameni f corecti si stiu sa recunoasca si sa isi ceara scuze cand gresesc. La ei magazinele au sistemul de plata in avans... pt ei suna ciudat sa platesti dupa ce primesti coletul... asa au fost obisnuiti ...si nu au prea fost tepiuti...decat de romani
-cazul eBay
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
madau spune:
Corect GABI, exact ce spuneam si eu, si nu e vb doar de Fr, ci de toate tarile, in general..io am incredere ca incet incet vom ajunge si noi acolo...mai dureaza nitel sa ne civilizam
Madau si
lilina spune:
gata, am sters postarea cu plata in avans in si pt.Romania
sunt si io obosita ![]()

Lilina si
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
lilina spune:
mada, ai ajuns la 3000 
Lilina si