***LA REDOUTE(17)***
Raspunsuri - Pagina 14
madau spune:
Hai ca de cand tot stau aici cu voi la povesti m-am albastrit
.
Fug la nani, noapte buna!!!!!
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
gabitaco spune:
Noapte buna fetelor!!!! si poate vin si coletele voastre ... ca sa se mai linistesca apele si pe-aici ![]()
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
lavi02 spune:
Comanda mea pierduta din 6.02 continea 9 articole de imbracaminte pt copii, deci foarte probabil ca a fost trimisa ca scrisoare simpla.
Scrisorile simple sunt fara acel numar CD.... FR, ma contrazice cineva?
Deduc ca e risc asumat de ei. Mai mult i-ar costa sa trimita recomandat/colet etc decat sa retrimita colete pierdute ocazional.
claujro spune:
Noapte buna si de la mine. Daca mai am cum o sa mai intru pe net...daca nu, ne revedem peste o saptamana.
Paste fericit va doresc si multa liniste in suflete. Sa petreceti minunat!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
aissa spune:
Eh hai ca m-am suparat de dimineata.
Nu te supara draga Bratu Monica, dar vreau sa stiu daca tie iti disparea un colet daca ziceai oh, well, asta e, mai comand linistita si nu-i deranjez ca saracii nu se incurca ei in coletul meu pierdut.
Cat despre mentalitatea de roman, cred ca tocmai de aia incercam sa scapam, adica sa nu tac ca proasta cand ma tepuiesc cu 100 de euro intr-o luna, chiar de la prima comanda.
Acum chiar ca dispar de la subiect. MEsajele tale de ieri ma deranjasera iar ce ai scris aseara mi-a confirmat ca intelesesem ok prima data.
Deci iti tin pumnii sa primesti absolut toate coletele. Dar cand iti va disparea unul sa iti amintesti ce ai scris acum.
felicia74 spune:
Neata!
Lilupep scuze

Da, era vorba de altceva, altcineva.... nu mai conteaza, la cat de razna a luat-o subiectul asta, iau si eu o pauza.
Inca o data - iarta-ma!

Paste Fericit tuturor si drum bun celor care pleaca din oras!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
cin spune:
Intru si eu sa va urez un Paste fericit si fie ca iepurasul sa va aduca tot ce va doriti.
sper sa primiti toate coletele de la LR, ca sa nu fie nevoie sa fiti "romani" si sa cereti atatea explicatii pt banii vostri..
numai bine va doresc 
soanso spune:
aissa,pai cun asa sa te superi chiar de dimineata? uite un
de la o colega de "suferinta",nici eu nu am primit primul colet 20.03 ,eu mai astept azi si maine poate vine .
poate pt unele persoane nu conteaza 'gaura in buget" de 100 euro ,dar pe mine sincer ma oftica rau ,chiar daca nu ma obliga nimeni sa cumpar de la LR ,simplu fapt de a fi CLIENT imi da automat anumite drepturi ,si nu-mi convine sa-si bata nimeni joc de banii mei ,eu daca nu-mi recuperez de la ei pana la ultimul banut fac scandal MAREEEEEE.
hai nu mai fi suparata ,nu merita si mie chiar imi placeau mult postarile tale sa nu
din zona.
SOSO
madau spune:
Helloooo gaskaaaa, voi vreti sa ma supar pe voi??????? Pai ce e cu chestiile astea..io ma retrag, nu mai scriu sa nu mai deranjez

, reamintesc ca tocmai asta a fost scopul subiectului, sa ne imparatasim toate problemele si bucuriile.
Asa ca..Aissa, Cin la raport va rugam...luati o
si un
si reveniti la sentimente mai bune. Sunt convinsa ca-i vom da de cap pana la urma...plus ca urmeaza sesiunea de shopping de dupa Paste![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
danet spune:
Pun si eu sare pe rana .
Sambata trecuta am ajutat o prietena sa-si faca cont pe LR si sa lanseze o comanda ( dupa ce i-am explicat ca ar putea sa nu o primeasca niciodata ) .
Ieri ma suna bucuroasa ca a primit coletul si ca e super ok.
Totul a durat 5 zile !!
Eu inca mai astept comenzile din 23.
Si ca sa inchei , eu sunt de partea celor care cred ca problema este la posta romana sau acolo unde ajung coletele noastre prima data in tara.
Am mai scris , am avut un pachet pierdut ( sau furat ) , am scris la service client si am primit cecul, pe baza lui am facut din nou comanda.
Cu mine au fost foarte corecti, cel putin pana acum.
In mesaje m-am rezumat la a transmite nr comenzii neprimite si atat , fara reprosuri..etc