***LA REDOUTE(17)***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

monica imi pare rau ca gandesti asa si ca ti-e rusine ca esti romanca...eu insa nu regret

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilupep spune:

Felicia ...ma confunzi. Nu am zis nimic... pentru ca, din fericire... eu am primit toate coletele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

da' cand mergi la magazin si ceri vanzatorului un produs
si pui banii pe masa, el iti ia banii dar nu-ti mai da produsele
ce faci ? pleci ?

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Mada esti draguta cu "mama" si fetele au dreptate.
Dar imi pare nespus de rau daca se termina cu livrarile la noi.
Or fi ei bulibasiti dar nici noi,una dintre noi nu stim bine franceza sa putem purta telefonic o discutie civilizata sa intrebam cum si ce.
Scriem e mail-uri cu cuvinte mai mult sau mai putin adecvate si crede-ma ca nu sunt obisnuiti cu scandaluri si reprosuri gen romania.
Acolo cuvantul e cuvant si o strangere de mana e de ajuns pentru a face o afacere.
Sunt foarte suparata pentru ca eu am fost multumita de ei si cu bune si cu rele nu am ce sa reprosez.Ca eu vad ceva si cand soseste e de o calitate mai slaba e vina mea.Eu am ales sa cumpar on-line nu mi-au bagat nimic pe gat.Daca am putea vorbi cu cineva de acolo de la livrari cred ca ne-ar putea explica ce se intampla cat de cat.
Cam asta e!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu am o prietena care e profesoara de franceza o sa vorbesc cu ea si daca e de acord o sa ma risc eu cu un telefon la ei sa vb sa vedem poate se lamureste tot scandalul asta...si poate vor mai livra in continuare si la noi

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Eu cred ca toate suntem suparate pe situatia creata si nu ne-ar conveni sa fim anuntate oficial ca ne-am lins pe bot de livrari LR spre Romania.Tocmai pt ca nu e vina noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

mai fetelor... eu zic ca noi aici pur si simplu ne certam degeaba
Sunt de acord oarecum cu Monica... atunci cand comanzi on line, si mi ales cand platesti inainte de a primi coletul...iti asumi un oarece risc si riscul e si mai mare atunci cand comanzi in alta tara a carei limba nu prea o stii...
Voi vedeti ca in Rom majoritate magazinelor vand cu plata la livrare??? Oare de ce???
Pt mine personal nu-i o mare pierdere ca LR nu mai livreaza in Ro... pirderea mare e imaginea de ROMAN pe care ne-o creem inafara.Ca vb aia mai iesim si noi in lume .
Solutia cea mai corecta ar fi sa scriti mai intai un mail in lb romana cu toate neplacerile voastre, sa-l traduceti corect in fr si apoi sa-i trimiteti mail lui Sabine, sa priceapa si femeia ce vreti.
Eu una ii respect intr-un mod deosebit pe francezii adevarati
Nu vreu sa supar pe nimeni cu acest mesaj, nu vreau sa se simta nimeni ofensat ci pur si simplu incerc sa va fac sa intelegeti ce inseamna sa faci comenzi on line si sa platesti pe nv...si mai ales sa tot comanzi daca vezi ca nu-ti ajung coletele la domiciliu...insemna ca aveti bani de aruncat....nu???

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

quote:
Originally posted by lilina

da' cand mergi la magazin si ceri vanzatorului un produs
si pui banii pe masa, el iti ia banii dar nu-ti mai da produsele
ce faci ? pleci ?

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

nu cred ca se poate intampla asa ceva.....

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ia gata cu cearta...chiar nu vreau sa vad aici...hai mai bine sa ne mobilizam si sa facem ceva investigatii...in fond suntem fete destepte si descurcaretze...mama lor de francezi..ne fac ei pe noi?. Propun sa continui cu Lilina pe drumul pe care am apucat, apoi cand stim ceva concret sa trimitem un mail celor de la LR si sa aflam o adresa sau un tel al frimei prin care expediaza coletele. Cred ca acolo e raspunsul nostru

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Si ca sa revenim la nota caracteristica.....ce mai comandam???????. Au mai aparut noutati? CLAUDIA...ai fugit la nani? Drum bun si sarbatori fericite..ne vei lipsi!!!!!!!!!!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput