***LA REDOUTE(17)***
Raspunsuri - Pagina 11

felicia74 spune:
Lilulep uite ca eu ma bag degeaba de fapt n-am avut decat o comanda si aia venita dupa 8 zile. Asa ca mai bine tac ca nu sunt in tema, no offense, please
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

claujro spune:
Io ma duc sa fac bagajul dar vin repede...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Jasmine spune:
Eu azi am primit 2 colete,de fapt "scrisori mari":una din 23 si una din 25 martie.Nici urma de comanda din 21...

nushulica spune:
salutare fetelor!!! acum m-am eliberat si eu si am stat si am citit foarte atenta ce ati scris pana acum
ce sa zic...parerea mea sincera este ca nu avem nicio sansa sa ne recuperam coletele pierdute atata timp cat nu ne vor ajuta LR cu numarul respectiv...pur si simplu nu avem ce face...imi pare tare rau ...sincer aseara puteam sa bag mana in foc ca buba e la noi ca se fura in romanica noastra draga, dar acum cand am vazut ca noi nu putem controla traseul coletului decat pe baza acelui cod pe care lr nu vrea sa ni-l furnizeze incep sa cred ca au si ei o buba,si una maremie nu mi se pare normal ca dupa ce am achitat o suma de bani fie ea mica sau mare sa nu mi se dea macar o dovada ca a fost trimis sper mine coletul pe care eu l-am platit
...de ce refuza sa ne ajute???noi suntem importanti pentru ei ca suntem clienti doar,nu??!!! ce daca nu cumparam de sume mari??!!! da ce nu tot clienti suntem???pai credeam ca au si ei o gandire mai...nu mai zic nimic
mai zicea cineva ca s-or fi suparat ca cerem cadouri la comenzi mici...ce sa zic...pentru ei(ca,de altfel, si pentru noi) cadourile alea nu valoreaza nimic...credeti ca cei care fac comenzi mari nu comanda si cadouri??poate nu comanda ca nu stiu dar daca ar sti nu i-ar mai opri nimeni
eu tocmai am mai primit un bonus" sa zic asade la sotul meu...adik mi-a dat mana libera sa imi comand ce vreau daca tot se sisteaza livrarile pt ro si acum stau calare pe site sa vad ce mai iau
INGRID

claujro spune:
nushulica, spor la cumparaturi! Si bafta la primit pachetele.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

madau spune:
Hello
Lilina asa imi place de tine...luptatoare ce mama dracu'. Ii dam noi de cap pana la urma, trebuie sa ne dea acel numar de expeditie...eu le voi scrie si chiar voi specifica ca nu vreau produsele din nou..vreau acel numar sa pot urmari coletul meu unde e...
Nu stiu ce comenzi n=-au venit daca erau mari sau mici...eu tocmai ce am primit o scrisoare mica, iar cel nesosit ar fi trebuit sa fie colet mare, cred.
Poate e si o bulibaseala la Posta Romana acum cu Pastele si de aia intarzie astea din 19-20-21, imi aduc aminte ca eu am sunat inainte de Craciun cu vreao sapt la cei de la Ives Rocher sa-mi livreze comanda si mi-au zis ca ei ar trimite, dar PR nu livreaza nimic pana dupa anul nou
. Ceea ce nu e imposibil nici acum..la ce chef de munca am vazut ca au..ma scuzati
Am sa astept pana dupa Paste si apoi daca nu ajunge coletul am sa incep sa-i bombardez cu intrebari...in fond e dreptul meu..nu vad de ce m-as purta cu manusi, si nu vad de ce ar sista expeditia in RO doar ptr ca s-au certat cu mine...
Am curaj sa mai comand in continuare....si sunt convinsa ca va aparea si coletul meuMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Bratu Monica spune:
Citesc si ma minunez.
Chiar suntem romance pana la capat.
Ce sa spun?!"sunt depasiti"!
Bine ca numai in Romanica sisteaza livrarile ca noi suntem niste cinstiti si minunati.
Mai bine spuneti ca le-ati scris email-uri pana n-au mai putut de cap ca alta treaba n-or avea decat sa ne raspunda noua cu probleme de 2 lei.Nu va obliga nimeni sa comandati on line cu plata inainte de a vedea marfa.Daca nu va place calitatea,ca au schimbat lucruri in comanda,ca au anulat comenzi etc,vedeti-va frate de treaba.
dar cum la noi alta treaba decat scandalul si cerutul explicatiilor nu se intampla e normal sa credem ca toti cei din jur ne sunt datori.
Regret amarnic ca-s romanca si caracterul nostru provine din samanta acea de ROMAN PUR.Daca nu aveti incredere in ei nu-i mai tocati,ca nu v-au obligat sa-i cautati.
Chiar n-aveti alta treaba?Cati bani si cate colete s-au pierdut pana acum/?
Succes@Ganditi-va ca citeste atata lume acest subiect!
Monikka

tania-z spune:
fetelor, jos palaria, mai ales LILINA !
Din pacate nu m-am putut baga in conferinta pe motive de pitik turbulent la maxim
Sun t de acord ca si LR au o maaaare bulibaseala in baza de date si in sistemul de livrari, plus ca inca sunt de parere ca acea Sabine nu e un om potrivit pentru relatii cu publicul (cum adica raspunzi intepat unui om care a platit deja. ce ii dai ceva de pomana?). Si mai mult, o prietena de-a mea a vrut sa comande dupa referinte din catalog, noroc ca a fost pe la mine si am depistat ca anumite articole erau reduse pe site si 50% si daca le comanda dupa referintele din catalog le lua ne-reduse: deci nu au corelate in bazele de date produsele online si cataloagele! Aviz celor care mai fac comenzi din catalog, verificati si pe site!
Asaaaa, din dependenta am mai lansat azi 2 comenzi (bine, una e a prietenei mele), sa vedem ce-o iesi.
Scarmanand dupa coduri, am gasit www.bon-reduc.com/moins_cher_gratuit_bon_plan_code_reduction/bon_plan_code_reduction_laredoute.php" target="_blank">site-ul asta, poate va ajuta:
Am gasit 2 coduri care ofera livrare gratuita si reduc ceva banutzi, intre 5 si 20 de Euro. Eu n-am reusit sa reduc decat 5, dar sunt buni si aia!
31399
31119
Tania 14+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

madau spune:
Taniuk super
Monikka imi pare rau ca esti asa suparata, insa au si fetele pagubite dreptate in felul lor...in fond au platit ptr niste produse care n-au venit, e normal sa ceara explicatii. Ptr restul de probleme...no comment, dar nu cred ca de la altii nu primesc mailuri sau nu le sunt cerute informatii/explicatii, etc. Hai nu mai fi suparata, doar tu esti "mama" acestui subiect...bine io-s cea mai vinovata ca io v-am spus de elMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

tania-z spune:
Pai MONICA, problemele nu pot fi varate intr-o singura ograda! Nu cred ca putem numi: e de vina exclusiv caracterul national al cuiva sau, dimpotriva, un sistem de vanzari on-line care, sa fim seriosi, nu e perfect nicaieri in lume! - asta indiferent de modalitatea de plata (inainte sau dupa). sa-ti dau 2 exemple:
- am facut pe 6 decembrie 2006 o comanda la o firma nemteasca ce vindea triciclete noi pe Ebay, cu plate pe card, totul ok, omul a trimis pe posta nemteasca normala (care la ei e DHL) si comanda a ajuns la mine in ........ 20 ianuarie 2007! Cine poate stii unde a fost delay-ul??
- ieri am primit un colet de la quelle (astia sunt cu plata la primire) in care aveam o pereche de adidasi, facturati cu 10 ron mai scump de cat in catalog. Poti spune ca faptul de a-i trimite inapoi (cu comentariile de rigoare la telefon, pentru ca anulez restul comenzii) demonstreaza ca am un caracter certaretz? Sau ar fi mai bine sa adopt resemnarea mioritica(culmea, tot romanesca si asta!) si sa o las balta, ca, de, gresesc si ei!
AM dat exemplele doar pentru a lansa un Hai sa nu judecam persoane aici si nici sa nu generalizam! Nu cred ca problemele noastre de shopping au vreo legatura cu caracterul national, parerea mea!
Tania 14+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura