***LA REDOUTE(17)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

nu se poate
cineva trebuie sa ne furnizeze numarul de colet
cu care putem face sesizarea
nu cred ca astia de la redoute spun ca nu ne pot furniza acel cod
e imposibil

ati citit pe site (la redoute) cum se fac la ei reclamatiile
ca eu nu stiu prea bine

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Scrie-i Sabinei si cerei-l. Daca ti-l da dau o bere, o cola, un ou vopsit. Noua asa ni s-a raspuns. Si eu cred ca daca s-ar stradui nitel ar fi imposibil sa nu le gaseasca dar....eu si celelalte fete care am reclamat pana acum nu am avut succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Ba e posibil . Fetele au cerut nr de colet si Sabine a spus ca nu il are si ca nu il poate da.

Am disparut din conferinta azi ca a venit prietena mea din Fr (Bordeaux). Bineinteles ca am intrebat-o de LR si mare lucru nu stia, ea a cumparat din magazinele lor. Are insa o colega a carui sot a lucrat LR (in magazin) si stie de la el ca e o mare harababura la ei si ca sunt depasiti din multe puncte de vedere si de aceea a renuntat la job.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

deci, ce scrie pe site vis-a-vis de reclamatii ????

Mergi la inceput

Ma réclamation concernant une livraison
Je n'ai toujours pas reçu ma commande

Si votre article était disponible, il vous sera livré en moyenne :
· Si c'est un petit colis : sous 24 h à 12 jours (selon le mode de livraison)
· Si c'est un gros colis : sous 10 jours à 3 semaines.
En revanche, si l'article était disponible sous 1 ou plusieurs semaines, le nombre de semaines affiché correspond au délai entre votre commande et la réception de votre colis.
Pour plus de précision, consultez le suivi de commande.

deci mai am de asteptat...nu stiu de ce ma agit deja
pe 12 aprilie se fac 3 saptamani
asta e nr.maxim de zile pt.livrare la grose colete

Mergi la inceput

Da si la suivi de commandes toate sunt en preparation, chiar si cele venit. Merci pt asa raspunsuri stas si care nu corespund cu realitatea. Iar faza aia cu articoul care apare disponibil peste 1 sapt sau mai multe...iar de de...pt ca nu te lasa sa-l comanzi daca nu e disponibil si noi stim asta deja.

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Claujro vad ca tu esti tare suparaata pe LR. Ai mare dreptate Nu ca as tine eu cu Posta Romana, dar nu ne putem certa cu PR fara codurile LR... Asta e!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

eu sincera sa fiu, nu inteleg atitudinea asta delasatoare

daca nu va e cu suparare !

daca nu mai aveti ce face, de ce va mai plangeti ?
ca tot nu se rezolva nimic daca va plangeti unde nu trebuie

Mergi la inceput

Mai, mie personal nu mi-au facut decat magaria aia: m-au lasat sa comand sub 10 euro si apoi m-au anuntat ca am ales EU plata la livrare , desi mi-au blocat banii pe card, mi-au anulat 2 din 5 comenzi (fara sa ma anunte decat de una).

Eu sunt revoltata de schimbarea produselor din comenzi si de faptul ca pe site scrie piele si iti trimit plastic.

Pe coletele nesosite nu dau vina pe nimeni. Io zic sa nu mai fiti atat de sigure ca le-a furat Posta Romana atata vreme cat ei nu fac in nici un fel dovada trimiterii lor (nu-i mai credeti pe cuvant si nu le mai acordati atata credibilitate cand au imbulinat-o in multe altele).

Pana nu fac dovada ca au livrat pachetul sunt susceptibili de frauda. Daca voi ii credeti ca sunt cinstiti, ok. Eu una nu pot. Ei nu pot avea printre angajati un emigrant din Mozambic cu familie numeroasa caruia sa nu-i ajunga salariul? Numai noi il avem pe nea Gica sarac si amarat care se deda la furtisaguri...

Io as fi mai incisiva in mesajele catre Sabine sau catre site direct. Am mai scris asta, parca umblam cu manusi cu ei..

Cand a fost vb de m-au acuzat ca am ales eu plata la livrare si le-am raspuns ca asa ceva e tehnic imposibil au dat-o la intors ca aveam EU probleme cu cardul... Ma lasi?! Nici nu stiu ce e in bucataria proprie. De-aia comanda primita apare in curs de preparare si de-aia a fost blocat siteul..."victima a succesului sau". Sunt depasiti clar!

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Hai ca scriu ca sa recuperez zilele cat lipsesc de pe net..

Acum prietena mea e ocupata..nah, e Pastele dar cand se intoarce am s-o rog sa le trimita mail in care sa le scrie ca EU NU AM ALES plata la livrare, am platit cu cardul, e treaba lor ca nu si-au luat banii (acestia au fost blocati mai mult de o luna), ca nu am dispozitie sa umblu pe la banca sa platesc cu cec bancar (din vina lor) si sa suport comisioanele aferente. Pa si pusi! Oricum e vb de vreo 12 euro. Nu au decat sa-mi interzica comenzile, imi fac alt cont pe numele si adresa lu mama si comand de pe alt calc. Dar nu vad de ce sa ma agit eu pt ca nu au ei sistemul pus la punct. Sa suporte consecintele.

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput