***LA REDOUTE(17)***
Raspunsuri - Pagina 9

ella_74 spune:
nu sunt de acord ca greseala nu e la ei, atata vreme cat nu pot face dovada trimiterii.
A, ca-si asuma piederi pentru comenzi mici, asta e altceva, e politica lor de companie si au ei calculele lor, daca inteleg sa procedeze asa; din perspectiva clientului, in speta, a mea, lucrurile se vad diferit, ca io am platit, nu conteaza suma, pana la urma e o chestiune de principiu, si vreau sa vad ca mi s-a livrat ceva de banii aia.
io inca mai sper ca or sa-si reevalueze strategia de marketing pe acest segment , al comenzilor mici...
ella

aissa spune:
Anka Maria ti-as da dreptate 100% daca nu as fi avut acest schimb cu Sabine care deranjata vadit ca cer retur si pentru o a doua comanda mi-a raspuns destul de intepat.
Eu sunt convinsa ca si lucrand cu curierat tot nu pot sa arunce asa cu 30-50-100 de euro pe luna numai la un singur caz fara sa ii traga si pe aia de urechi nitel, nu?
Fetelor n-am zis ca a spus cineva de mine ceva, Doamne fereste, insa asa cum spuneam ma simt deja prost sa ma lamentez atat. Chiar aveam in cos sa imi comand 2 sacouri, niste pantaloni, chiar imi plac, au preturi super insa nu prea mai am tupeu. Ma gandeam acum ca am comandat 3 perechi de pantaloni si niste adidasi plus o bluza pe care inca nu le-am vazut... E deja penibil sa mai comand ca inseamna sa persist in prostie. E clar ca undeva intre LR si casa mea e ceva ce ne sunteaza relatia, dovada ca pana acum nici contul nou, al sotului meu, nu s-a dovedit a fi mai norocos.
Si aici ce sa mai scriu,, doar daca as avea noutati. Asa, intrand si vazand linkurile si codurile care mai apar imi fac rau singura, odata ca imi amintesc ce astept si eu de mi s-au lungit urechile si apoi ca ma tenteaza sa comand iar si iar si....ajung in sapa de lemn ingrasand pe cine stie cine.
Asa ca incerc sa ma limitez in a va anunta noutati, pe masura ce am. Asta am vrut sa zic mai sus.

lilina spune:
fetele....ce atitudine e asta mei ?
pai lasati asa lucrurile in voia sortii ? nu se poate
acum ca sunt si eu in aceeasi oala cu voi, fetele cu colete neprimite
credeti ca o sa las lucrurile sa ramana asa ?
mai mai interesez la prietenii mei din vama si o scoatem noi la capat
nu las eu lucrurile asa....si nu imi este numai de bani
ci de faza....nu se poate asa ceva....ma face sa regret amarnic ca
sunt romanca....serios...eu care-s patrioata de felLilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe
varsta lui bebe

lilina spune:
eu personal cred ca buba e la noi
nu se baga aia sa faca asa ceva...
sincer, cred ca e o gaura neagra la noi
o scoatem noi la capat...nu se poate
dar trebuie sa fim unite
una e sa facem sesizari 10 persoane
si alta e sa fie 1-2
conteazaLilina si
varsta lui bebe

lilina spune:
cititi despre sesizari pe site-ul postei romane
de aici trebuie sa incepem cu planul de atac
http://www.posta-romana.ro/index.jsp?page=reclamation
eu am scris cateva intrebari legate de codurile pe care le poarta
coletele postale: cum se formeaza aceste coduri, cine le da, cum se
pot urmari prin intermediul seviciului track&trace al postei romane
etc samd
e un prim pas, sa vedem ce-mi raspund
urmeaza atacul Lilina si
varsta lui bebe

aissa spune:
"expeditorul sau destinatarul completeaza formularul prin inscrierea tuturor informatiilor solicitate. De asemenea, acesta trebuie sa faca dovada expedierii trimiterii si a calitatii de reclamant (expeditor sau destinatar);"
Lilina tocmai asta e buba ca eu nu pot dovedi nimic la posta. Numai cu acel numar m-ar baga in seama, asa eu nu am nici o dovada ca s-a trimis ceva catre mine.

lilina spune:
stai asa sa vedem care este codul de care avem nevoie
pt.ca in momentul in care postezi o comanda, ti se da un
colis no......
eu am bagat acel cod pe site-ul postei romane la track&trace
dar zica ca nu exista acel cod
ori nu a intrat coletul in tara, ori codul nu e cel cu care se
poate face urmarirea
rabdare....am impresia, din ce mai stiu si eu, ca toate coletele
si scrisorile primesc un cod de bare la intrarea in tara
sa vedem daca e vorba despre asa ceva
sa vedem despre ce cod e vorba apoi sa purcedem mai departeLilina si
varsta lui bebe

soanso spune:
nici azi nu am primit coletul din 20.03 ,mai astept poate totusi vine .
sa va zic ceva sa mai destind atomsfera:poate nu mai au seturi plasticoase de aia nu mai trimit unele colete,se gandesc la soacrele noastre.
si au vazut ca la comenzi mici solicitam cadouri ,chiar daca unele sunt de proasta calitate si au miros urat(asa am citit pe aici),poate altii comanda de valoare mai mare si nu solicita cadouri ca poate nu stiu de ele ,poate asta ii deranjaza peastia de la LR.
Mie mi-ar parea rau daca nu ar mai colabora ci RO,findca au si produse de firma si la preturi chiar bune.i-am luat la sotu de iepuras o geaca de vara Adidas cu 150 lei si o gaseam pe LR mai ieftina ,marimea FR de pe eticheta 174 e buna la 1.78(inaltine).
am comandat de la LR o pereche de Puma pt . piti ( sper sa vina),cu 24 euro ,aici sub 100 lei nu gasesti.
eu astept.... ,sa va intreb ceva ..au scos din lista hainute de la copii?mai vazusem ceva si acuma nu mai gasesc.
SOSO

lilina spune:
APEL
cine cunoaste pe cineva de la un oficiu postal ?
ne-ar putea ajuta cu ceva informatii legate de aceste colete externe
eu dau sfoara in tara
daca nu primesc nici un raspuns de la posta, maine sun la ei sa vedem
care sunt pasii in vederea unor astfel de sesizari
fight-club
Serviciul telefonic de relatii cu publicul al Postei Romane
INFOPOST este serviciul de relatii cu publicul al Postei Romane. De aici sunt furnizate informatii despre serviciile si produsele postale si in acelasi timp pot fi transmise reclamatii referitoare la actiivitatea postala. Acest serviciu telefonic le ofera tuturor celor care apeleaza numarul 9393 din Bucuresti si 021 9393111 din tara sau de pe telefonul mobil, informatii utile din domeniul postal.
Programul de lucru al Serviciului INFOPOST este urmatorul :
luni - vineri 8.00 - 20.00,
sambata - 8.00 - 14.00.
Apelurile telefonice se taxeza cu tarif normal. Lilina si
varsta lui bebe

aissa spune:
Lilina te lamuresc eu: acel numar de pe site nu ne e de folos. Avem nevoie de un numar format astfel: CD (sau alta combinatie CF, CK...) 9 cifre si FR la coada. Acest numar se regaseste pe o declaratie vamala pe care fetele care au primit colete o aveau lipita pe colet. Fara acest numar minune, pe care LR nu il poate furniza, Posta Romana nu poate verifica nimic, nici dupa tara, nici dupa expeditor, nici dupa destinatar. Asta e baza de date...