Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 31

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Fete dragi, va doresc un Paste Fericit, cu multa liniste si iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

PASTE FERICIT tuturor tutunicilor![flo]
Imi cer scuze dar nu am avut timp sa va scriu si nici sa citesc ce ati mai scris dar promit sa recuperez si luni sa scriu mai multe.
Am inceput de joi tratamentul ( de azi incep si stimularea)si cu DD merg inainte!
Va pup pe toate si va doresc SARBATORI FERICITE!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Paste Fericit
Fie ca lumina invierii sa ne aduca sanatate, copii frumosi si sanatosi.
O tutunica graviduta in 16 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Dragi tutunici,va doresc SARBATORI FERICITE cu multa pace si liniste sufleteasca,sanatate si impliniri!

Eu am inceput tratamentul de joi,de azi incep si stimularea si merg inainte cu speranta si optimism si toata incerederea in DD!

PASTE FERICIT!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

Fie ca lumina invierii Domnului sa va aduca in suflet FERICIRE LINISTE SI SPERANTA
Sa aveti un Paste Fericit alaturi de cei dragi ,de o viata mai frunoasa si nu am mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Dragi tutunici cu ocazia Sfintelor Sarbatori Pascale, va doresc din tot sufletul LUMINA SFANTA IN SUFLET SI IN CASE, SANATATE, COPII FRUMOSI SI SANATOSI,TOATA VIATA VOSTRA SA FIE INCONJURATA DE IUBIRE,LINISTE SI PACE!Sa vi se indeplineasca cele mai fierbinti dorinte si sa va bucurati alaturi de cei dragi sufletului vostru de toata MINUNEA ZILEI INVIERII!
CRISTOS A INVIAT!

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

PASTE FERICIT

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Dragi tutunici,
va doresc din suflet sa aveti un Paste fericit, sa simtiti toate bucuria de a fi mame, sa vi se lumineze sufletul, viata si casa cu un sufletel mic de bebe, sa reusiti sa gasiti in voi echilibrul de care este atata nevoie in astfel de momente, sa fiti linistite, fericite si iubite alaturi de familiile voastre, sa fiti, mai presus de toate, sanatoase!
Paste fericit!
Cu drag,

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Tutunici, Paste fericit, lumina in casa si pace in suflete!

Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Un PASTE FERICIT va doresc si sa va aduca ce va doriti cel mai mult!

P.S. Am ales sa fac testul dupa Paste sa stiti. Nu vreau sa stric magia sfintelor sarbatori!

...cu drag Ioana

Mergi la inceput