Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 31
Raspunsuri - Pagina 10
Madutz spune:
Sarbatori in tihna, fetelor, care sa va gaseasca cu sufletul bun si curat! Paste Fericit!
http://tt.lilypie.com/bWZyp3.png
felicia_ spune:
HRISTOS A INVIAT!
Va doresc din tot sufletul ca nici un nor sa nu umbreasca lumina acestei zile, sa fiti linistite si impacate, alaturi de cei dragi! Si sa gasiti puterea de a trece cu mult curaj si speranta peste toate esecurile si dezamagirlie!
Zenobia spune:
HRISTOS A INVIAT!
Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
KoraPop spune:
HRISTOR A INVIAT!
Tutunici dragi care poate va intrebati in ce stadiu sunt cu FIV-ul meu in sfarsit incepu,va raportez: azi in ziua 3 de stimulare am facut prima eco: pe OD: doi foliculi de 14,4 mm si 10,9 mm si pe OS un folicul de 6,5 mm, endometrul e 2,3 mm, dr. T a zis ca e bine pt faptul ca sunt doar la inceput... Miercuri ma duc iarasi la eco si probabil joi la analizele hormonale si in functie de rezultatul lor imi va ajusta doza de menogon.Cam atat deocamdata!
Doctorasul nostru era foarte simpatic, cu un nou look modern de primavara si blugi si tricou,optimist si calm,iar la cabinet au venit inca vreo trei d-ne ( o d-na era din C-ta) presupun ca la monitorizare....
Va doresc tuturor o saptamana cat mai frumoasa!
Kora
CARPE DIEM!
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Sper ca a-ti petrecut cu bine Pastele si ca inca il mai petreceti!
Voiam sa va anunt ca emisiunea despre care va spuneam va fi difuzata maine seara, tot la ora 19:00, in cadrul stirilor de la TVR1. M-au sunat si pe mine in seara asta ca s-a amanat pentru maine. Au avut prea multe evenimente de Paste si interviul nostru fiind deja inregistrare, au putut sa-l mute pentru maine.
Cat despre test, inca nu l-am facut, nici nu am avut si nici nu am curajul sa-l fac azi, mai astept sa treaca Pastele. Dar cred eu ca nu va fi pozitiv, pentru ca deja am semne ca vor veni rushii. Va pup si va urez in continuare un Paste Fericit!
Kora-Pop felicitari pentru valori, multa bafta, sa creasca mari si frumosi foliculii si endometrul la fel.
...cu drag Ioana
gabitoni spune:
HRISTOS A INVIAT!
Nu am mai scris demult, deoarece nu am avut timp....am avut o perioada foarte agitata (sotul a fost bolnav, mama a fost diagnosticata - cancer mamar....)
in schimb v-am urmarit mereu si am vazut ca sunt multe noutati si bucurii.
Eu ma pregatesc pentru laparo, abia astept....
am sa va povestesc cum a fost. M-ati invatat foarte multe si vreau sa va multumesc tuturor.
Va doresc multa sanatate si credinta...
VA PUP
gabitoni