Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 31
Raspunsuri - Pagina 11
Hera25 spune:
Hristos a inviat.
Ce mai faceti fetelor?Cum ati petrecut?
Am si eu o intrebare in legatura cu tratamentul lui Andritoiu, a avut efect asupra cuiva? As dori si eu sa il tin si nu stiu ce sa fac.Voi ce parere aveti?A dat roade la cineva?
Va pup.
ana-alexia spune:
Adevarat a inviat!
KoraPop, bafta! Sa te ajute Doamne-Doamne sa fie totul bine si sa devii gravidutza in urmatoarele saptamani, apoi mamica la termen!
Gabitoni, bafta la laparo!
toate tutunicile!
ysa26 spune:
Hristos a inviat!
Gabitoni succes la laparo. Imi pare rau pt diagnosticul mamei tale,dar presupun k se va apuca de tratament. Si o matusa de-a mea a fost in situatia asta, dar acum e ok, e adevarat k acum are parul mai rar, dar numai conteaza, bine ca e sanatoasa.
Iyoana nu stiu dak a spart foliculul ala, nici nu am mai prestat cu sotul k a fost saptamana mare.
Dintre fetele care ati mai facut pregnyl, ce reactii adverse ati avut? Pe mine ma dor sanii ffff rau, s-au marit si am avut dureri,intepaturi de ovare, mi s-a intarit burtica.Nu mi-a priit aceasta injectie.
Va pup tutunici si sa aveti un Paste fericit in continuare !!!
Iyoana spune:
HRISTOS A INVIAT si LA MULTI ANI cu sanatate si fericire!
Va doresc o seara linistita in continuare, o sa scriu mai multe maine!
Pup toate tutunicile!
iyoana
lucialu spune:
Kora MULT, MULT SUCCES IN CONTINUARE IUBITA! SA TE AJUTE DUMNEZEU SA-TI VEZI VISUL CU OCHII!!!
Pupici tutunici!See u 2morow
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
Alexela spune:
Hristos a inviat!
Fetele, am si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva repejor, de dimineata, stiti daca Tutu are program azi (marti, adica)la cabinet??!?!!? Eu ar trebui sa merg la monitorizare si nu mai stiu cand mi-a zis sa ma duc, eu tin minte ca parca miercuri, zicea Ramona ca atunci incep programul, dar acum, cand am vazut ca deja Kora si-a facut eco (apropo, felicitari pt valori, tin pumnii stransi pe mai departe!!!), ma gandesc ca poate am retinut eu gresit...
Multumesc anticipat!!!
Va pup si promit sa scriu mai mult zilele astea!
Somn usor!
Alexela
KoraPop spune:
Ioanatugs multumesc mult,iti doresc succes la test azi si sa ne dai vestea cea mare!Tin pumnii stransi!
Gabitoni multumesc!Imi pare tare rau pt diagnosticul mamei tale,sper ca e in faza incipienta si se poate opera,cunosc multe cazuri diagnosticate cu cancer mamar care au fost operate,apoi au urmat chimioterapie si acum sunt bine si traiesc in continuare fericite!Mult success la lapro si rezultat cat mai bun!
Hera eu stiu ca Maria08 a urmat tratamentul lui A., intreab-o pe ea ce effect a avut!Succes!
Ana_alexia multumesc mult de tot!
Ysa26 simptomele pe care le descrii sunt mai repede de gravideala,de la pregnyl nu am mai auzit astfel de reactii!Multa bafta!
Lucialu multumesc mult ,spune-mi si mie tu ce planuiesti ca nu ne spui nimic de planul bebe?
Alexela multumesc!Eu stiu ca martea nu are program,dar cine stie....,ieri a venit special pt cateva paciente ( printre care si eu) care probabil erau cazuri neaprat de vazut,nu a avut program de lucru obisnuit…Bafta la monitorizare!
Pupici si pentru Iyoana,Maria08,Vali,Teo,Ana_id,Ana_p si celelalte tutunici dragi!
Kora
CARPE DIEM!
ana_id spune:
neata gagici
va pup pe toate
as vrea sa stiu si eu daca il pot gasi pe dr.T azi la spital? am inceput sa am o sangerare aiurea asa ca as vrea sa ajung la el cat mai repede
Iyoana spune:
Buna dimineata si Hristos a Inviat!
Sper ca v-ati simtit bine de Pasti si ca ati prins forte proaspete, de la atatia cozonaci si oua rosii!
Kora, cu multa bucurie am citit mesajul tau, ai inceput deja stimularea si valorile sunt chiar bune! Ma bucur pentru tine, pasul cel mare este aproape si iti tin pumnii sa fie bine!
Alexela, eu stiu ca dr. T nu este astazi la cabinet. Cred ca ai inteles bine de miercuri. Oricum, bafta la monitorizare, sa vii cu valori bune.
Ysa iti doresc ca visul ce mare sa se fii implinit deja si ca simptomele pe care le ai sa fie de si nu de CM. Succes!
Lucialu , tu cat mai ai din tratamentul cu Diphereline? Dupa aceea incepi monitorizarea?
Ioanatugs, imi pare rau dar nu am putut urmari emisiunea, sunt convinsa ca ai fost o frumoasa. Asteptam vestea cea mare!
Eu sunt bucuroasa ca analizele "obisnuite" ale sotului de urina si sange au iesit bune, cu exceptia VSH-ului (trebuie sa ma interesez ce este, ca nu stiu. Dar la momentul anlaizelor, era racit, s-ar putea sa fii influentat...). Acum urmeaza analizele genetice pe 20 aprilie.
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa, chiar daca e asa de greu sa reiei serviciul dupa mini-vacanta de Pasti!
"Uitati raul pe care vi l-a facut aproapele, vecinul, prietenul, fratele sau oricine altul din cunoscutii si strainii cu care v-ati intalnit, iertati-l si intindeti-i o mana de crestin in semn de împacare; faceti voi primii pasul impacarii, pentru ca si acolo sus, Dumnezeu Tatal face mereu primul pasul spre noi; nu asteptati ca sa inceapa celalalt!" - (Mesajul de Pasti al Episcopului romano-catolic de Chisinau, PS Anton Cosa)
iyoana
lilianaFi spune:
Iyoana...VSH-ul este viteza de sedimentare a hematiilor...o valoare marita e indice de infectie in organism...daca era racit asta e explicatia....daca valoarea e prea mare nu strica mai multe investigatii
Zenobia...Kora....
Tuturor tutunicilor