Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 31

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

ana_id tu ce tratament de sustinere iei acum???Sper ca ti-a dat T de la inceput tratament de sustinere si tu esti cuminte si nu faci efort si nici nu te stresezi!Du-te la spital,cred ca il gasesti pe acolo!Tin pumnii!
iyoana multi pupici si multumesc!Ma bucur ca anal;izele sotului tau sunt bune,vad ca liliana te-a lamurait deja cu VSH-ul ,cat era valoarea?Bafta in continuare pt 20 aprilie!
lili tu sper ca stai intinsa in pat !Tin pumnii stransi pt tine,inca un pic mai ai de asteptat!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_id spune:

utrogestan si gravibinon
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

ana_id eu zic totusi sa il suni si sa il intrebi daca te poate vedea si ce sa mai iei daca sangerezi,sper ca nu e abundenta sangerarea!Offff Doamne ajuta sa fie bine!Tratamentul e bun precis si eu am deja in frigider fiole de gravibinom si cutii cu utrogestane...

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

nu raspundeeeeeee
din fericire nu este abundenta dar eu sunt cu frica in san
cred ca ma duc la un alt doctor , macar pt o eco sa vad ce e
nu mai am rabdare pana maine
pupici
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Buna, fete dragi!

Azi dimineata am fost la Elias pentru ultima zi de monitorizare (nu am rezistat nici luna asta sa stau deoparte). Am ovulat si pe OD si pe OS; Acum va urma o perioada de asteptare resemnata. Dar noutatea e ca am luat legatura cu dr. Matei si astazi la 13.00 am o prima intalnire cu dumneaei. Sper sa fie bine, am emotii...
Kora, tin pumnii stransi sa creasca foliculasii si endometrul si sa fie totul bine.
Ana_id, ai grija de tine, eu zic sa mai insisti la telefon poate totusi il mai gasesti in spital.
O zi minunata tuturor! Va scriu diseara sa va spun cum a decurs intalnirea cu doamna doctor.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Lilianafi, Kora, multumesc mult fetelor!
Valoarea este 15, pentru o maxima de 12.
Nu imi dau seama daca e mult.
Eventual mai reface analiza, ca tot i-a trecut raceala acum.
Va pup si multumesc!

Ana_id, ai grija de tine si de bebe! Sanatate multa!

Ana_p, o sa-ti placa de dna dr. Matei. Este o draguta, are multa rabdare si iti explica toate cele. Iti doresc mult succes si pentru ca ai ovulat asa de bine, poate ne dai o veste frumoasa!

iyoana

Mergi la inceput

fetele
va rog spuneti-mi si mie un ecografist bun.
sunt cam dezorientata
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Hello!
Iyoanaaaa nu mai fac dipherelyne!L-am terminat anul trecutAm scapat!Si nici monitorizari nu vreau sa fac.Incercam asa- la liber.Ti-am mai jish.Kora eu va tin la curent, dar chiar nu am ce sa spun.Incercam si vedem ce iase:indieni sau BB
Bafta mare fetelor cu analize si pregatire.Acum impartiti intre voi doua ce-i revine fiecareiaSi eu sunt aici si ma rog sa fiti bine!Ping-pong!Adica,pupici
Ana_id stai cuminte, adica actioneaza dar calm cat cuprinde!N-ai nr-ul dansului, ala personal?Eventual mergi la spital sa intrebi, trebuie sa fie undeva, sa -l poti gasi si sa te linisteasca!Doamne-ajuta sa fie bine!
Va shalut pe toate si pupici!O saptamana excelenta!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

pai si cum procedez?
eu nu am fost niciodata la spital la consultatie
ii platesc acolo?
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ana_id ai PM de la mine.

nu mor caii cand vor cainii...