Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 31
Raspunsuri - Pagina 13
KoraPop spune:
ana_id mai suna-l pe dr. pana la urma il vei gasi sigur,la spital jos la parter la cabinetul lui ( colposcopie) sau la et. II sa il cauti la sectia maternitate sau la camera unde fac doctorii raportul de garda.Mai intrebi tu pe acolo,dar sa nu lasi pana maine totusi avand in vedere prin ce ai trecut in trecut....Va fi bine sigur,iti tin pumnii!
ana_p bafta la intalnirea cu d-na Matei si muuuult succes luna aceasta!!!Ai facut stimulare sau cum ai ovulat pe ambele ovare???
Kora
CARPE DIEM!
lucialu spune:
Ana_id eu ti-am trimis PM dar nu apare ca ti-as fi trimis.Egal.
Incearca prima data la cabinet ca este aproape.asa stii daca e sau nu acolo.Daca nu-i te duci la spital, cum spune si Kora.Nu dai de dansul intrebi de rezidenti.pe cineva tot trebuie sa gasesti.Ei sigur stiu cum sa ia legatura cu dansul daca e musai sa te vada.In cel mai rau caz, imposibil, dar probabil si 1%, mergi la garda, spui la cine esti si ce ai patit.In spital nu se da,dar vezi si tu conjunctura, cine te ajuta.Dansul e departe de asa ceva.intelegi?Eventual pe nr ala cu multi de 9 ai incercat sa suni?
Succes si pupici!
nu mor caii cand vor cainii...
Iyoana spune:
Lucialu, sunt varza, sub orice critica. Cu riscul de a te enerva iti cer miiiiii de scuze!
Dar stii ca eu in dreptul numelui tau am scris tratament cu diphereline, iar eu am inteles ca e in curs ...nu ca s-a terminat! care-o mai zice ceva....
pai si cum nu mai faci nimic? plan de bataie, ceva, cu Tutu?
iyoana
Alexa Ioana spune:
fetelor, va rog din suflet sa ma ajutati. caut un numar de telefon pt. programari la dr. tutunaru, iar pe pagina dansului nu pot intra de ceva vreme.
e destul de urgent. va rog mult, ajutati'ma !
va pup si va multumesc
alexa si mami
lucialu spune:
Nu te mai scuza Iyoana! poate m-am exprimat eu aiurea.egal.n-ai cum sa ne tii minte pe toate , cu toate detaliile.Pai plan de bataie am numai daca am 2 liniute.Altfel, daca nu se ivesc probleme majore, Doamne-fere!stau cuminte in vestul meu salbatic, nu ma plimb,ca n-are sens si sunt destule fete din pacate,cu urgente care trebuie sa-l vada. Ping pong Iyoana!
nu mor caii cand vor cainii...
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Eu am facut azi un beta HCG la Synevo si sper sa am rezultatul maine seara, pentru ca pe factura mea scrie ca dupa 2 zile voi avea rezultatul. Eu sunt azi in z16 de la IA si respectiv z28 de CM, iar de ieri am oprit utrogestanul, asa ca daca o fi sa fie ceva va fi cu sau fara sustinere, daca nu, macar sa nu ma dereglez. Ieri am avut ceva simptome asemanatoare menstrei si puteam sa jur ca pina seara ma vor invada rushii, insa vad ca inca nu au venit. Am avut ieri o pata rozalie, care m-a facut sa cred ca vor veni, plus ceva dureri de cap si de spate, exact ca atunci cand se apropie rushii. Azi insa vad ca s-au oprit si toate semnele si inca mai sper pina nu vor aparea altele!:
Iyoana nu au dat ieri inregistrarea cu noi, va fi in seara asta tot la ora 19:00, au avut prea multe stiri noi si au amanat pentru jurnalul TVR1 de azi.
...cu drag Ioana
KoraPop spune:
alexa ioana ti-am trimis PM cu nr. pt programari!
Ioanatugs mult succes tin pumnii stransi de tot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kora
CARPE DIEM!
gabitoni spune:
0729.009.299 - este nr de tel de la Cabinet.
Incearca, insista!!!
DD ajuta!
quote:
Originally posted by Alexa Ioana
fetelor, va rog din suflet sa ma ajutati. caut un numar de telefon pt. programari la dr. tutunaru, iar pe pagina dansului nu pot intra de ceva vreme.
e destul de urgent. va rog mult, ajutati'ma !
va pup si va multumesc
alexa si mami
Iyoana spune:
Lucialu, pup fata intelegatoare ping!
Ioanatugs, tin pumnii sa fie cu ochisori!!!!
Alexia ioana vad ca ti-au raspuns fetele!
Succes sa-l gasesti pe dl. dr!
iyoana
ana_p spune:
Gata, fetelor, m-am intors de la intalnirea cu dr. Matei. A fost ok, incep sa-mi fac analizele la IDS si dupa ce am rezultatul la cele hormonale iau legatura cu d-na doctor si incep AC. As vrea ca ET sa fie dupa jumatatea lui iunie, mai ales ca mi-a spus ca dumneaei si dr. T vor fi plecati in iulie. Asa ca am intrat intr-o cursa, sper cu cat mai putine obstacole; sotul era tare fericit ca nu trebuie sa-si refaca spermograma, fiindca i-a zis ca "sta excelent".
Kora, nici eu nu stiu cum de am ovulat pe ambele ovare fara stimulare, dar cert este ca asta s-a intamplat. Sa vedem...
Ana