Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 31
Raspunsuri - Pagina 8
Zenobia spune:
Eu intru rapid sa va pup!!! Trebuie sa fug la serviciu sa imi iau cadoul de la Iepuras. Revin.
Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
Iyoana spune:
Alexia28, imi pare rau de diagnosticul asta aiurea! L-am trecut pe listuta, dar si mai important iti doresc multa sanatate si sa treaca cat mai repede si cu folos lunile de pauza.
iyoana
machus spune:
Sa va fie casa curata, masa imbeelsugata, sufletul luminat si gandul imbunat! Cu ou inrosit si cozonac indulcit, Bucuroase s-asteptati, Sarbatoarea de Pasti !
Va iubesc si va ador !!!
Asa e mai bine
Iyoana spune:
Lucialu ping !
Machus multumim de urare PASTE FERICIT si tie!
Dragele mele, nu stiu daca mai intru pana luni seara, ca poate plec mai repede de la serviciu si am multa treaba acasa, iar maine dimineata plecam la bunici!
PASTE FERICIT cu sanatate si pace!
iyoana
orchis spune:
Dragi tutunici,
Am intrat si eu sa va urez sa aveti Sarbatori frumoase cu Lumina in suflet si binenteles, indeplinirea cat mai curand a celei mai arzatoare dorinte !!
Un pupic pentru fiecare
Paste fericit!!!
orchis
22+
ralu_t spune:
SARBATORI FERICITE SI CRISTOS A INVIAT!!!
tot ce va doriti mai mult si mai mult sa vi se implineasca, asa ca aveti de grija, cati va doriti, poate nu veti face fata
alexia, nu mai fii asa de suparata iubita, te-am vazut si la spital ca ti se inecasera corabiile, asta e, gandeste-te ca dupa totul va fi ca la carte.si 6 luni nu inseamna o vesnicie.
ce-i drept nici eu nu am fost prea fericita cand am auzit, dar mie tutu mi-a dat vestea de la reanimare, asa ca pana acum m-am mai obisnuit cu ideea
v-am pupat, sa ne revedem cu bine
ralu
marinar spune:
PASTE FERICIT!
SA VA ADUCA IEPURASL BEBELUL MULT ASTEPTAT!
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Amely spune:
Dragi tutunici, intrucat maine plec din Bucuresti pana duminica, va doresc ca SFINTELE SARBATORI de PASTE sa va aduca lumina si bucurie in suflete , in case sa pluteasca miros imbietor de cozonaci calzi, sa ciocnim oua rosii, frumos incondeiate cu cei dragi si sa ne bucuram de tot ce e bun si frumos in jurul nostru.
Tuturor, un PASTE FERICIT!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
My baby development
Poze cu bebe
34+ si David Cristian
ana-alexia spune:
Dragi tutunici,
Lumina Invierii sa va lumineze Sufletele si Calea, sa aveti parte de multe bucurii si visul vostru de a deveni mamici sa devina realitate cat mai curand! Paste Fericit!