Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 31
Raspunsuri - Pagina 7
ana_p spune:
Buna, fetelor!
Va urez tuturor sarbatori linistite si lipsite de orice fel de griji! Sa fiti sanatoase, sa va relaxati si sa iubiti mult!
Sunt foarte fericita ca mi-am convins sotul sa mergem in week-end la mare, stiu ca e putin neobisnuit, dar iubesc marea, mai ales in primavara si toamna cand nu e aglomerat si e doar a mea. Simt ca pentru mine asta ar fi un bun remediu ca o compensatie pentru tot stresul acumulat, prin urmare, desi e ciudat, noi asta vom face de Paste.
Eu maine merg din nou la monitorizare la spital, dar, din pacate, monitorizarea de duminica nu o voi mai putea face, asa ca raman cu speranta ca cei doi foliculi ai mei bine "hraniti" se vor sparge singurei si... poate-poate. Dupa sarbatori voi lua si eu legatura cu dr. Matei si o sa incep analizele.
Va pup pe toate cu mare drag!
Ana
Bluel spune:
Buna fetelor
Am intrat doar sa va spun ca asa cum soarele mangaie fiecare floare, dandu-i prospetime si vitalitate, asa si Dumnezeu sadeste in sufletul fiecarui om iubire si bunatate. Sa aveti un Paste fericit!
Si sa-i dorim si doctorului nostru un Paste linistit ca sa revina cu forte proaspete pentru noi!
Va pup pe toate!
merdan spune:
Multumesc din suflet fetelor, Doamne cat bine mi-au facut vorbele voastre!
Probabil ca dupa o discutie intre noi(eu si husband-ul) va urma una cu T legata de sansele noastre in continuare, apoi vom lua o hotarare ferma. Aveti dreptate ca trebuie sa incercam tot pt.BB dar ieri aveam asa un sentiment de neputinta stiind ca am incercat apropape tot: stimulari,monitorizari,analize, naturiste,homeopatie,HSG-uri,
laparoscopie, incat ma gandeam ca in afara de FIV nu mi-a mai ramas nimic si ca daca si cu asta voi da chix nu mai imi ramane nimic de facut.Acum ca m-am mai linistit un pic imi dau seama ca am gresit,gandind ca nu mi-a mai ramas nimic de facut ca viata mea va fi searbada si fara rost, stiu ca intotdeauna il voi avea pe DD alaturi de mine care ma va ajuta sa ma ridic mereu si mereu, ma va ajuta sa am un copil al meu sau sa ma bucur de ai altora si sa imi traiesc viata frumos si linistit alaturi de un sot extraordinar.
Multumesc inca o data fetelor, solidaritatea voastra m-a facut sa simt ca nici un tratament din lume nu face minuni ma mari decat dragostea,intelegerea si sprijinul pe care le primesti atunci cand simti ca, cazi.Minunat e sentimentul asta ca esti inteleasa si ca exista oameni(pe care nici nu i-ai vazut vreodata) carora le pasa.
Promit ca orice hotarare vom lua, ma voi ridica si voi fi alaturi de voi, cu sfaturi, cu incurajari, cu o mana intinsa, cu sufletul cu inima si cu orice va fi nevoie.
Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca in suflete pace,lumina, dragoste,curaj,puterea de a lupta si a merge mai departe orice s-ar intampla.
maria215ro spune:
Chiar nu stie nimeni daca maine dimineata il gasesc pe T la spital? Spuneti-mi si mie va rog, ca sa nu fac drumul degeaba.
Iyoana spune:
"Scoala-te, ia-ti patul tau si umbla. Si îndata omul s-a facut sanatos, si-a luat patul si umbla." (Ioan 5,1-16)
Sa ne purtam si noi patul si crucea noastra cu demnitate, dar nu cu resemnare, cu bucurie si cu inima usoara!
Sa ne bucuram de Vinerea cea Mare, sa mergem in seara aceasta sa intarim corul preotilor la Prohodul Domnului!
Va doresc tuturor liniste si pace, bucurie si incantare in sufletele voastre si ale celor dragi!
Merdan, mare bucurie mi-ai facut astazi cu atitudinea optimista si mult mai linistita decat ieri! si Sarbatori cu pace!
Kora astept vesti de la tine!
Ysa cum a ramas cu foliculii, s-au spart pana la urma? Poate nu mai e nevoie de laparo...
Alfa_Anca Sarbatori fericite si tie si numai bine!
Ana_p distractie frumoasa la mare, Paste fericit si cu sanatate!
Ioanatugs, cred ca ai niste emotii!!! Se apropie ziua cea mare!
Bluel imi face mare placere sa citesc postarile tale ! O zi buna si atentie la japonezi!
Nuchi, in afara de drum trebuie sa stii ca la dl. dr se intra in ordinea venirii. Cu riscul de a supara pe cineva, iti spun ca la cabinet nu se respecta programarile ci se intra in ordinea sosirii. Cand ajungi acolo, intrebi cine e ultima persoana. Succes si sa vii cu valori bune!
Mmc_nd drum bun la Iesi si Paste fericit!
Toate tutunicile, va pup si va doresc o zi linistita si frumoasa!
iyoana
Zenobia spune:
Maria, se pare ca nu stie nimeni daca e T la spital. Cel mai sigur e sa il suni direct pe el si sa il intrebi.
Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
maria215ro spune:
Multumesc mult Zenobia.Incerc de 2 zile la tel si nu raspunde nimeni(nici macar Ramona).De aceea am apelat la voi, crezand ca poate mai merge vreo fata maine pt monitorizare.Daca aflati ceva, va rog mult sa ma anuntati si pe mine! Va pup pe toate si va doresc o zi buna!
alexia28 spune:
Buna fetele,
Tocmai ce m-am intors de la spital
Iyoana poti sa treci la diagnosticul meu: ENDOMETRIZA PELVINA, CHIST ENDOMETRIOZIC OVARIAN STANG. Mai trist este ca o sa incep tratamentul cu diphereline, deci o sa am pauza la bebe pentru mult timp de acum incolo.
Am cunoscut-o si pe Ralu_t pe care o pentru ca se pare o sa fim colege de suferinta.
va pup pe toate
lucialu spune:
Eheee Tutunicile sunt de nu apar pe aici!
Iyoana pai bine, asa faci tu cu mine?Le pupezi pe toate si pe mine nu?Mi-ai dat pup, ti-am dat pup,remember erau cu du-te-vino Hai sa spui altfel:iti trimit pupici ping-pong, daca nici acum nu executi, ma supar==>>
Am ramas codasa cu niste felicitari si urari:
Vali sarbatori fericite si tie iubita!Sa de-a Dumnezeu sa ti se indeplineasca cat mai urgent cele mai fierbinti dorinte!!!
Nicole felicitari pentru steluta primita!La cat mai multe, dar si alte lucruri cel putin la fel de bune in viata ta!Tare senila sunt!
Mmc drum bun si sa petrcei bine alaturi de cei dragi Sfintle Sarbatori de Paste!
Asa, cred ca celalalte tutunici o sa mai fiti pe aici, asa ca nu ma grabesc sa fac urarile, ca sa nu scapati usor de mine!
Pupici iepuresti!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
Iyoana spune:
Lucialu, ca sa ne fie cu iertare
Harnicutele mele, nu prea mai scoateti capul din bucatarie, sa intelegem?
iyoana