Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 31
Raspunsuri - Pagina 6
Alexela spune:
pe toate!!!
Ce faceti, fetelor? Eu mi-am mai revenit de ieri pana azi, nu stiu de ce, m-am trezit binedispusa... Adica cu mai multa speranta!!! Stiu ca o sa fie bine pana la urma, intr-un fel sau altul. Sotul a zis ca el are o presimtire, adica a zis ca el simte ca poate sa faca copii si natural, si vrea sa mai mergem si la alt doctor, adica in afara de dr. Matei... asa ca asteptam ziua de 25, cand mergem la Calomfirescu, si dup-aia o sa luam o hotarare.
Merdan, eu te inteleg. Si eu am uneori impulsul de a lasa balta totul, uneori nici nu am chef sa vorbesc cu nimeni... Asa ca sfatul meu e sa stai linistita, sa te bucuri de Sarbatoarea sfanta a Pastelui, si sa ai incredere in DD... Iar in ceea ce ne priveste pe noi, stii ca suntem aici pt tine, si o sa te sprijinim in orice decizie ai lua!!! Oricum eu o sa duc in continuare acatistul cu numele tau la Sf. Anton, asa ca nu-ti pierde speranta!!! Si noi te iubim, sa stii!
Ana_Alexia, am primit nr pe pm, multumesc mult!!!
Va pe toate si cate o pt toate tutunicile!!!
Cu drag,
Alexela
ralu_t spune:
alexia faza cu durerea de umeri si de stern...mama mia, nu s-a comparat cu durerea de burta, in sensul ca a fost mult mai rau. radea barbata-miu de mine, ma intreba daca m-au tinut in pozitia lumanarii cand m-au operat cand ma vedea cu ma vait. dar m-a lasat slava domnului de vreo 3 zile, ma durea mai ales cand mergeam.
in rest super bine, dupa ce a scos firele( operatiune care nu doare deloc) parca nu mai am nimic. doar daca apas pe ele(gaurele) simt o durere ca de zgarietura. sunt micutze, micutze.
maine vin si eu la spital sa-mi iau fisa de externare. tot la 8:30 voi fi acolo, ne intalnim, spre sa ne si recunoastem
mmc_nd spune:
Alexela, mergeti cu incredere la Calomfirescu, este un medic extraordinar, care sta de vorba cu tine, iti explica, este foarte meticulos.
ralu_t, raportul de garda incepe in fiecare zi la ora 8am si dureaza 5-25 min . Eu in general ma infiintez acolo la 8 si-l "prind" pe unul dintre ei cand ies de la raport. Asa-i cel mai sigur, zic eu. Foarte ciudat ca eu n-am avut durerile de care zici - este drept ca pe mine ma durea tot corpul/muschii a doua zi de la ce rau mi-a fost in urma anesteziei.
Kora, ce noutati mai ai?
merdan, fruntea sus... stiu ca este greu, insa Dumnezeu nu-ti da mai mult decat poti duce. Relaxati-va, rugati-va si veti gasi puterea sa incercati iar. Si lucialu are dreptate, incearca un tratament homeopat.
madlen, succes la FIV, dar intai la profilul hormonal!
Dragele mele tutunici , maine plec la Iasi (URAAA ).
Va doresc ca Sarbatoarea sfinta a Invierii Domnului nostru Iisus Hristos sa va aduca multa bucurie si lumina in suflet!
Alexela spune:
Mmc_nd, mergem cu toata increderea la Calomfirescu, dup-aia o sa vedem ce mai facem...
Sarbatori fericite si tie,cu liniste si iepurash bogat, cu oua incondeiate si miros de cozonac... si gust de Pasca!!!
Cu drag,
Alexela
Zenobia spune:
Bai tutunareselor... unde v-ati ascuns??? Acushi sosii si eu de la shopping transformata in mama hippioatelor. Ca dupa ce v-am aratat atatea m-am hotarat sa le si achizitionez. Pupici!
Merdan, fa cum crezi tu ca e mai bine pentru tine, dar in nici un caz sa nu capitulezi.
Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
alfa_anca spune:
Fetele,
vreau si eu sa va urez de pe acuma un Paste Fericit! si linistit si plin de lumina invierii Domnului. Sa fiti sigure ca mai devreme sau mai tarziu doreintele voastre se vor implini.
Va pup.
Anca 9fix
Vine bebe
nuchi spune:
Fetelor, va salut si eu mai rar, dar sa stiti ca va urmaresc in fiecare zi. Azi este Z1 si m-am programat pe 13 aprilie pentru monitorizare. Cine a raspuns la telefon (nu stiu daca era Ramona) mi-a spus ca pot veni intre 11.30 si 19.00. Asa lung e mereu programul la cabinet, sau doar vinerea? Eu vin pentru prima data. Ar trebui sa mai stiu ceva sau doar drumul?
Nicole31 spune:
Merdan, stiu cat de greu iti este acum, noi toate cred ca trecem, din cand in cand, prin astfel de momente, dar important este sa gasesti in tine puterea sa o iei de la capat, iar si iar, pana vei reusi, pentru ca eu sunt convinsa ca la capatul tuturor suferintelor tale se afla BB cel mult dorit... O pauza este binevenita oricand, bucura-te de sarbatori impreuna cu cei dragi, relaxeaza-te, razi, iubeste, distreaza-te, bucura-te de orice nimic, si ai sa vezi ca o sa fie bine!
Fetele mele dragi, va urez de pe acum un Paste Fericit alaturi de cei dragi, care sa va aduca lumina si pace in suflet, si va doresc din inima sa cunoasteti magia celor II cat mai repede cu putinta! Va pup pe toate cu drag!
ana-alexia spune:
Iyoana, multumesc de urari!
Merdan, fa o pauza, bucura-te de tot ce e in jurul tau si apoi, luminoasa si armonioasa, asculta-ti sufletul si ia decizii. Oricum, pentru atunci cand te vei hotara, este bine de retinut ca si homeopatia, si dieta, si naturistele, ajuta...si ajuta mult... Soare in suflet si in zambet!
ana-alexia spune:
Ralu_t, eu am fost la scos firele de la 7.30; imi spusesera sa merg la 8.30. Am stat cumintica pana au terminat fetele monitorizarile si consultatiile, apoi am intrat si eu ( pe la 9); atunci dr. avea program la cabinet, la parter.
alexia_28, si eu am avut durerile de care vorbesti cateva zile; au fost urate rau de tot... nu ma durea operatia cat ma dureau zona toracica si umerii... apoi, au trecut...
Bafta maine, sa rezolvati repede!